Arama

MSN Spaces'im Görünmüyor Diyenler Buraya - Sayfa 4

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 3 Kasım 2007 Gösterim: 27.258 Cevap: 41
rap_star - avatarı
rap_star
Ziyaretçi
19 Ekim 2006       Mesaj #31
rap_star - avatarı
Ziyaretçi
bektascemil arkadasım bildigim kadarıyla bunun zamanı gecmis yani artıkherkes yapıyor ama kimse bi sonuca ulasamıyor
Sponsorlu Bağlantılar
borgo - avatarı
borgo
Ziyaretçi
21 Ekim 2006       Mesaj #32
borgo - avatarı
Ziyaretçi
benımde durup dururken artık resımlerım falan çıkmıyor sarı yıldız var ama kişi kartı bomboş yani varolan space görünmüyor yok olmuş delireceğim kaç haftadır böyle

Sponsorlu Bağlantılar
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Aşağıdaki bağlantıya tıklayın:
MSN Spaces Support

(Gerekirse) Hesabınızla giriş yapın, listeden MSN Spaces'a tıklayın.

Aşağıdaki resimde gösterilen bölümlere ilgili bilgileri girin:
Alıntıdaki Ek 6937

Yine menülerden aşağıdaki resimde gösterilen şekilde seçim yapın:
Alıntıdaki Ek 6938

Email'i İngilizce olarak göndermeniz gerekiyor. İngilizce bilenler için sıradan bir form doldurup gönderme işlemi. Bilmeyen üyelere bu konu altında yardımcı olmaya çalışacağız. Sizden mümkün olduğunca fazla teknik detay, sorunu ne gibi bir değişiklik yaptıktan sonra yaşadığınız ve sorunu çözmek için hangi yolları denediğinize dair bilgiler istiyorlar.

Space'inizin görüntülenme izni Public olarak ayarlı olmasına rağmen sizin dışınızdaki kimse Space'inizi görüntüleyemiyorsa;

bu taslağı kopyalayıp mesaj bölümüne yapıştırdıktan sonra "Submit" tuşuna tıklayarak gönderebilirsiniz.

Saygılar...

ayrıca burada anlatılan yere tıklayıncada ulaşamıyorum başka şeyler çıkıyo nereden girilecek
Son düzenleyen borgo; 21 Ekim 2006 16:10 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
borgo - avatarı
borgo
Ziyaretçi
21 Ekim 2006       Mesaj #33
borgo - avatarı
Ziyaretçi
banada şöyle bir cevap geldi çevirir misiniz?
Thank you for writing to Windows Live Spaces Technical Support.

I am Damen and I understand that your friends are unable to view your Space. I offer my sincere apologies for the inconvenience this may have caused you.

To fully assist you on your concern, I would appreciate it if you could provide me with details so that I can give you the assistance that you need. Please include the following:

- The URL of your Space
- The Windows Live ID (e-mail address) associated with your Space
- The step by step action that your friends have taken and where their action failed, including the exact "error message"
- Their browser type and version (Internet Explorer 6.0 or 7.0, MSN Explorer, Mozilla/Firefox)
- Their operating system (Windows XP, MAC)

You are a valuable customer to MSN and we are glad to give you consistent and effective service. We look forward to hearing from you soon.

Sincerely,

Damen
Windows Live Spaces Technical Support

Windows Live Spaces has comprehensive online help available to you. For more information about features, functions, and issues, click the "Help" button at the top of any Windows Live Spaces page.
orhonorhon - avatarı
orhonorhon
Ziyaretçi
28 Ekim 2006       Mesaj #34
orhonorhon - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba, Msn'deki arkadaşlarımın Space kartlarını tıklatdığım vakit, bazılarının Space,ye yükletikleri fotoğrafları görebiliyorum. Bazılarını değil.
Ben ise Space sayfama ulaşıp düzenleme yapabiliyorum, ama kendi Space kartıma bakmak istersem 'Baglanıyor' gibi kaybolup sönen bir kelimeden başka hiç bir görüntü yok. MSN arkadaşlarım benim Space kartvizitemi tıknatdıkları vakit onlar fotoğrafları görebiliyor. MSN 7.5 sürümü ve msnplus yüklü.

Teknik bilgi için Teşekkürler
ErDaL-54 - avatarı
ErDaL-54
Ziyaretçi
31 Ekim 2006       Mesaj #35
ErDaL-54 - avatarı
Ziyaretçi
herşeyi denedim cıkmıyor allahım yarabbim ya Msn Sad offf

BU işin Kesin Bir çaresi yokmu arkadaşlar Msn Sad
Son düzenleyen ErDaL-54; 31 Ekim 2006 19:43 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
uskudar_26 - avatarı
uskudar_26
Ziyaretçi
15 Aralık 2006       Mesaj #36
uskudar_26 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar bu sitede çok yeniyim iki sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim.benim space görünmüyor ilk zamanlarda görünüyordu ama şimdi görünmüyor ikinci sorunum ise ben msn 7.5 kullanıyorum bundan bağımsız olarak yani onu silmeden live de kullanabilirmiyim paylaşırsanız sevinirim iyi günler dilerim
torture123 - avatarı
torture123
Ziyaretçi
14 Ocak 2007       Mesaj #37
torture123 - avatarı
Ziyaretçi
ya bu işe çare bulan olmadı mı herkes yazmış ama çare yok ortada yardımmmmmmmm
beyhanım - avatarı
beyhanım
Ziyaretçi
1 Ağustos 2007       Mesaj #38
beyhanım - avatarı
Ziyaretçi
aynı sorun bendede cozulmedi..yokmu caresi
BLACKROSEEEE - avatarı
BLACKROSEEEE
Ziyaretçi
5 Ağustos 2007       Mesaj #39
BLACKROSEEEE - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim spacesim arkadaşlarımda açılıyor ama benim ve arkadaşlarımın spacesi bende açılmıyor.yükleniyor diyo ama hiçbir zaman açılmıyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz?şimdiden teşekkürlerMsn Happy
lavinyas - avatarı
lavinyas
Ziyaretçi
13 Eylül 2007       Mesaj #40
lavinyas - avatarı
Ziyaretçi
ayarları tam olarak yapmalısınız