Arama

MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) - Sayfa 10

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 20 Kasım 2010 Gösterim: 631.220 Cevap: 540
cebecicihan - avatarı
cebecicihan
Ziyaretçi
8 Mayıs 2006       Mesaj #91
cebecicihan - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
zuzuyum adlı kullanıcıdan alıntı

YARDIM İSTİYORUM!!!! HELPPPPPPPPP
SPACE İME MEDİA PLAYER KURDUM AMA BİKAÇ TANE ŞARKI VE KLİP EKLEMEK İSTİYORUM LİNKLERİDE BULDUM AMA EKLEME İŞLEMİNİ GERÇEKLEŞTİREMİYORUMMMMMMMMMMMMMMM Msn Cry

Arkadaşım o sorunu bende yaşıordum ama bu sayfanın başında 1 den fazla müzik dinletme die bi başlık war..ordan bakarak herkes yapablilir çok basit..
Sponsorlu Bağlantılar
Sirfalas - avatarı
Sirfalas
Ziyaretçi
9 Mayıs 2006       Mesaj #92
Sirfalas - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar ben kendi spacemi hazırladım hersey tmmda başka msn den girip bakıyorum o yanda yıldız cıkmıyo yada kişi kartını görüntüle deyince olmuyo acaba neden olabilir setting ten puplig ayarladım.. acaba oradamı bi sorun var.. Link yazıp girince görünüyo ancak yardımcı olurmusunuz??*
Sponsorlu Bağlantılar
loko - avatarı
loko
Ziyaretçi
9 Mayıs 2006       Mesaj #93
loko - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar msn adresimin şifresini değiştirdim günden bu güne msn ana sayfamda spaces ikonu yok üst taraf bomboş bunun sebebi nedir acaba ?bir bilen var mı?
sigma - avatarı
sigma
Ziyaretçi
9 Mayıs 2006       Mesaj #94
sigma - avatarı
Ziyaretçi
aynı sey bana oldu ama nedeni yok
msn space ikonum yok ayrıca kişi kartlarını görüntüleyemiyorum sen yapabiliyor musun?

arkadaslar siteye yeni uye oldugumu yazmıstım ve bir derdimi anlatmıstım yardımınıza hayran kaldım...
sayfa sorumlusu arkadas actıgım formu sildikten sonra bir mail ya da mesaj atabilirdi. ya da actıgım formu uygun yere tasıyabilirdi.
neyse yardım ettiginiz kadar cok sey bildiginizi ogrendim en azından...
Son düzenleyen sigma; 9 Mayıs 2006 22:04 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
loko - avatarı
loko
Ziyaretçi
10 Mayıs 2006       Mesaj #95
loko - avatarı
Ziyaretçi
Peki bu durumu nasıl düzeltebiliriz ? Space alanıyla msn arasında paralel bir bağlantıo var mı varsa space şifremi nasıl şimdi kullandığım msn şifresi yapabilirim...Msn eski şifreye dönmeye çalıştım onuda kabul etmedi..ne yapacağız valla şaşırdım ..
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
10 Mayıs 2006       Mesaj #96
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
.)) Spacesinizin şifresi zaten messenger şifrenizle aynı. Değiştirmeye gerek yok sadece sabredin.
ANTANDROS - avatarı
ANTANDROS
Ziyaretçi
10 Mayıs 2006       Mesaj #97
ANTANDROS - avatarı
Ziyaretçi
Bir süreliğine space server'ında bir hata vardı sanırım hiçkimsenin space'ne ulaşılamıodu ama sanırım oldu sabredin biraz daha güzel olcak spaceler
vatansever_bjk - avatarı
vatansever_bjk
Ziyaretçi
10 Mayıs 2006       Mesaj #98
vatansever_bjk - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar "msn space için mp3 URL "arayanlar Buraya

ayrıca space hahkında herşey ve yaralı programlar da var ..tŞk

http://spaces.msn.com/vatanseverbjk/
loko - avatarı
loko
Ziyaretçi
11 Mayıs 2006       Mesaj #99
loko - avatarı
Ziyaretçi
bekleyeceğiz o halde..ilginiz için teşekkürler...
sevdabayraktar - avatarı
sevdabayraktar
Ziyaretçi
11 Mayıs 2006       Mesaj #100
sevdabayraktar - avatarı
Ziyaretçi
ya benim bi sorunum var spacemi bulamıyorum hani üstte my msn space yazması gerekiyo ya o artık yok nerde bulamıyom bana yardımcı olurmusunuz