Arama

MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) - Sayfa 42

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 20 Kasım 2010 Gösterim: 631.560 Cevap: 540
yasinde - avatarı
yasinde
Ziyaretçi
5 Eylül 2007       Mesaj #411
yasinde - avatarı
Ziyaretçi
İyi günler resim yükle diyorum tümünü seç seçenegi oluyor.Acaba ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
nager - avatarı
nager
Ziyaretçi
6 Eylül 2007       Mesaj #412
nager - avatarı
Ziyaretçi
Msn space'imde izin ayarlarını yapmaya çalıştığımda sürekli ama sürekli alan geçici olarak kullanılamıyor hata iletisini alıyorum.Sayfadaki yardımdan yararlanıp sorunun media player ayarlarından kaynaklanabileceğine dair bir bilgi buldum,media player ayarlarını tekrar düzenledim ama bir değişiklik olmadı,olmuyor.Ayarlarımı 1 aydır değiştiremiyorum.El yardım!
Sponsorlu Bağlantılar
zuzucadii - avatarı
zuzucadii
Ziyaretçi
7 Eylül 2007       Mesaj #413
zuzucadii - avatarı
Ziyaretçi
yha bi sorunum var buraya yasmam ne kadar mantıklı bilemiorum ama ilgilenen arkiler halederler artık..Msn spaceime resim ekliyemiorum.. Live messengerın en son sürümünü kullanıorum.. Msn Spaceimde fotograf ekle diorum resimleri seçiorum fakat şimdi yükle tuşu aktif olmuo...Sizce neden???
DrTreX - avatarı
DrTreX
Ziyaretçi
10 Eylül 2007       Mesaj #414
DrTreX - avatarı
Ziyaretçi
Slm Bir Sorum Olacaktı Kimlerin Msn Spacesinizi Ziyaret ettiğini öğrenebilir miyiz yada ip numaralarını yani hiç olmadı aklınızdaki bir kişinin msn spacenize girip girmediğini öğrenebilirmiyiz yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden Msn Happy
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
10 Eylül 2007       Mesaj #415
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
DrTreX adlı kullanıcıdan alıntı

Slm Bir Sorum Olacaktı Kimlerin Msn Spacesinizi Ziyaret ettiğini öğrenebilir miyiz yada ip numaralarını yani hiç olmadı aklınızdaki bir kişinin msn spacenize girip girmediğini öğrenebilirmiyiz yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden Msn Happy

Kim olduğunu alenen yazmaz ama, alanınızda Seçenekler>İstatistikler sayfasında, alanınıza hangi adresten gelindiğini gösteriyor. Çok bir ipucu vermez ama elimizde bu var Msn Grin IP olarak ise mümkün olabilir ama bilmiyorum.
kuscuomur - avatarı
kuscuomur
Ziyaretçi
16 Eylül 2007       Mesaj #416
kuscuomur - avatarı
Ziyaretçi
Msn Space ustalarına bir kaç soru sormak istiyorum.Öncelikle bir kaç hafta öncesine kadar msn 7.5 kullanıyorduk.şimdi Live messengere'a gectik.zamanında anlıyabildiğimce iyi kötü bir msn space sayfası yaptım hatta google'a bile kayıt ettirdim.
Sorularım ;
1-live space ve msn space arasındaki fark nedir.( zamanla msn space kullanılmayacakmı ? )
2-aynı msn adresini kullanarak birde live space yapmamız mümkünmü.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
16 Eylül 2007       Mesaj #417
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kuscuomur adlı kullanıcıdan alıntı

Msn Space ustalarına bir kaç soru sormak istiyorum.Öncelikle bir kaç hafta öncesine kadar msn 7.5 kullanıyorduk.şimdi Live messengere'a gectik.zamanında anlıyabildiğimce iyi kötü bir msn space sayfası yaptım hatta google'a bile kayıt ettirdim.
Sorularım ;
1-live space ve msn space arasındaki fark nedir.( zamanla msn space kullanılmayacakmı ? )
2-aynı msn adresini kullanarak birde live space yapmamız mümkünmü.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

live spaces spacesin modernize edilmiş şeklidir. Hiç bir fark yoktur yani aslında güncellenmiş olanıdır.
kuscuomur - avatarı
kuscuomur
Ziyaretçi
16 Eylül 2007       Mesaj #418
kuscuomur - avatarı
Ziyaretçi
Peki aynı mail adresini kullanarak yeni bir alan yaratabilirmiyiz. ? Yoksa eskisini iptal etmemiz mi gerekir.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
17 Eylül 2007       Mesaj #419
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Bir Windows Live ID ile ilişkilendirilmiş iki alan sahibi olunamaz. Bir Windows Live ID=bir alan. İkinci bir tane açmak istiyorsanız, açmayın, mevcut olanı düzenleyin. Şimdi yazacaklarımı denedim, çalışmıyor ama herhalde bir sorun var. Normalde çalışması gerekiyor. Yok adresi değiştirmem iyi olurdu derseniz, alanınızda Seçenekler > Alan ayarları'na girin, orada Alanınızı temizleyin seçeneği ile alanınızı temizleyin, yeni bir adres ile en baştan başlayın. Düzenleme: Bu şekilde alanı temizlemek bende çalışmadı. Açılan sayfada bir türlü "Alanınız temizlendi" yazısı çıkmıyordu. Ben de alanın görüntüleme dilini değiştirdim. Alan adresinin sonuna "/?mkt=en-us" yazıp İngilizce'ye geçtim. Böyle deneyince alanı silebildim. Muhtemelen sen de böyle yapmak zorundasın, başka türlü silinmiyor. Gerçi rapor ettim ama...

Alanınızı temizleyin bağlantısına tıkladığınızda "Bu alanı kaydet" gibi bir düğme daha var. Herşey kaybolmasın derseniz işe yarayabilir, ama bunu denemedim ha, dikkatli olun.Düzenleme: O düğmenin ne olduğunu öğrendim. Alanı kaydetmekle alakası yok. Orijinal İngilizcesi "Save this space" yani doğru Türkçe tercümesi "Bu alanı kurtar" olacak, yani bir nevî İptal tuşu. Alanı silinmekten kurtarmak için o düğmeyi kullanacağız.
Son düzenleyen ahmetgns; 7 Ekim 2007 19:53 Sebep: Bilgilerde güncelleme
gokhanbaday - avatarı
gokhanbaday
Ziyaretçi
20 Eylül 2007       Mesaj #420
gokhanbaday - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar kolay gelsin hepinize...Bir Sorum olacak size....Msn space ile (Live Space) oluşturduğum alanda arkadaş listemin gözükmesini istemiyorum ayarlar kısmında hiç kimseyi işaretlediğim halde bir arkadaşım space alanıma girince gözüküyor.Başk bir bilgisayrdan başka bir msn adrsinden space ime tıklıyorum ve giriyorum arkadaşımın msninden...diğerleri gözükmüyor ancak sadece 1 tane arkadaşım arkadaşlar kısmında gözüküyor bunu nasıl engelleyebilirim.Sapce alnımda sadece kişisel bilgilerimin fotoğraflrımın falan gözükmesini istiyorum...başka bir şey gözükmesin...YArdımcı olabilirseniz sevinirim...teşekkürler..