Bir Windows Live ID ile ilişkilendirilmiş iki alan sahibi olunamaz. Bir Windows Live ID=bir alan. İkinci bir tane açmak istiyorsanız, açmayın, mevcut olanı düzenleyin. Şimdi yazacaklarımı denedim, çalışmıyor ama herhalde bir sorun var. Normalde çalışması gerekiyor. Yok adresi değiştirmem iyi olurdu derseniz, alanınızda Seçenekler > Alan ayarları'na girin, orada Alanınızı temizleyin seçeneği ile alanınızı temizleyin, yeni bir adres ile en baştan başlayın. Düzenleme: Bu şekilde alanı temizlemek bende çalışmadı. Açılan sayfada bir türlü "Alanınız temizlendi" yazısı çıkmıyordu. Ben de alanın görüntüleme dilini değiştirdim. Alan adresinin sonuna "/?mkt=en-us" yazıp İngilizce'ye geçtim. Böyle deneyince alanı silebildim. Muhtemelen sen de böyle yapmak zorundasın, başka türlü silinmiyor. Gerçi rapor ettim ama...
Alanınızı temizleyin bağlantısına tıkladığınızda "Bu alanı kaydet" gibi bir düğme daha var. Herşey kaybolmasın derseniz işe yarayabilir, ama bunu denemedim ha, dikkatli olun.Düzenleme: O düğmenin ne olduğunu öğrendim. Alanı kaydetmekle alakası yok. Orijinal İngilizcesi "Save this space" yani doğru Türkçe tercümesi "Bu alanı kurtar" olacak, yani bir nevî İptal tuşu. Alanı silinmekten kurtarmak için o düğmeyi kullanacağız.
Son düzenleyen ahmetgns; 7 Ekim 2007 19:53
Sebep: Bilgilerde güncelleme