Ziyaretçi
" sn. jazzmatass ben amazondan bikaç şey yükledim ama geri sildim çünkü çok küçük bir ihtimal sizden birşey almaları,kim uğraşcak ordanki yüzlerce e-book bulabilir kişi her spacede nerdeyse artık mp3 linkleri var hatta bendede kitap linkleri var bence bu reklam işi pek tutmaz.Tabi tutsa daha iyi olur para kazanırız valla
" demis ANTANDROS. Bence de haklisin fakat Turkiye sartlarinda, ornegin Almanyada insanlar e-mule bile kurmaya cekinir oldular. Internet denetimi daha bir yogun ve caydiri diyebiliriz. onumuzdeki 4 5 yil icinde ne olacagi belli olmaz.
bu arada her kullanicinin potansiyel bir alici ve satici haline donusturulmesi biraz can ****** tabii.
*bu arada ben yurtdisinda oldugum icin turkce klavyem yok. malesef i harflerim boyle yanlis anlamalara sebepp oluyor bazen. kusura bakmayin.

bu arada her kullanicinin potansiyel bir alici ve satici haline donusturulmesi biraz can ****** tabii.
Sponsorlu Bağlantılar
*bu arada ben yurtdisinda oldugum icin turkce klavyem yok. malesef i harflerim boyle yanlis anlamalara sebepp oluyor bazen. kusura bakmayin.