Arama

MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) - Sayfa 5

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 20 Kasım 2010 Gösterim: 631.220 Cevap: 540
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mart 2006       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
" sn. jazzmatass ben amazondan bikaç şey yükledim ama geri sildim çünkü çok küçük bir ihtimal sizden birşey almaları,kim uğraşcak ordanki yüzlerce e-book bulabilir kişi her spacede nerdeyse artık mp3 linkleri var hatta bendede kitap linkleri var bence bu reklam işi pek tutmaz.Tabi tutsa daha iyi olur para kazanırız valla Msn Happy " demis ANTANDROS. Bence de haklisin fakat Turkiye sartlarinda, ornegin Almanyada insanlar e-mule bile kurmaya cekinir oldular. Internet denetimi daha bir yogun ve caydiri diyebiliriz. onumuzdeki 4 5 yil icinde ne olacagi belli olmaz.
bu arada her kullanicinin potansiyel bir alici ve satici haline donusturulmesi biraz can ****** tabii.
Sponsorlu Bağlantılar

*bu arada ben yurtdisinda oldugum icin turkce klavyem yok. malesef i harflerim boyle yanlis anlamalara sebepp oluyor bazen. kusura bakmayin.
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
23 Mart 2006       Mesaj #42
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
BLOG TASARIMINDA GEREKLİ OLAN ŞEYLER İÇİN LİNKLER

Sponsorlu Bağlantılar

Animasyon, karşılama yazısı, background, mause ikonu, ve daha birçok şeyi burada bulabilirsiniz.
TIKLAYINIZ.

Sayaç istiyorsanız aşağıdakilerden birini TIKLAYINIZ.
1. link
2. link
3. link

Online ziyaretçi sayısını görmek istiyorsanız buraya
TIKLAYINIZ.

HTML kodları arıyorsanız burayı
TIKLAYINIZ.

Dolls yani küçük bebekler istiyorsanız aşağıdakilerden birini TIKLAYINIZ.
1. link
2.link
3.link

Haber, hava durumu, deprem, piyasa bilgisi, fıkra veya komik bilmece koymak istiyorsanız burayı
TIKLAYINIZ.

Takvim veya saat istiyorsanız bunlardan birini TIKLAYINIZ.
1. link
2.link

Bilgisayarınızdaki resimlere HTML kodları ouşturmak istiyorsanız burayı TIKLAYINIZ.
(resiminizi buraya yükleyip çıkan html kodunu şablon düzenleye yapıştırabilirsiniz)

Resimlerinizi düzenlemek, boyutlarında oynama yapmak veya şekilendirmek istiyorsanız burayı
TIKLAYIN.
(buradaki programı bilgisayarınıza yükledikten sonra türkçe yamasınıda yükleyin ve yamayı programın klasörünün içine yapıştırın böylece programınızı türkçe olarak kullanın)

Mesaj kutusu ( C BOX ) istiyorsanız burayı
TIKLAYIN.

Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Mart 2006       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Tümü gif. uzantılı...hareketli... "web sayfanız" için " Welcome " yazılları...30 adet

Zip şifresi : HerCahimsxlabs.com

Son düzenleyen Blue Blood; 3 Nisan 2006 16:39
never_mind - avatarı
never_mind
Ziyaretçi
24 Mart 2006       Mesaj #44
never_mind - avatarı
Ziyaretçi
pardon arkadaşlar bişey soracaktım ben ben msn 7.5 kullanırken msn space hiçbir sorun yoktu simdi msn 8.0 beta kullnanıyorum ve sarı yıldızlara tıkladığımda önce bağlanıyor sonrda bu alana ulaşılamıyor daha sonra yeniden deneyin diyor bide msnde 'kişisel ileti yazın' altında cıkan msn space işareti çıkmıyor bağlantıdandır sorun diye bi gün bekledim düzelmedi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden cok teşekkürler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Mart 2006       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
never_mind'a cevap olarak yaziyorum bunu :
msn messenger 8.0 Betayi ben de kullanmaya basladim. adinin beta olmasindan da anlasilacagi gibi eksikleri var. Zaten o eksikleri test edelim diye bize onceden kullandiriyorlar. Yani olayi aaaa yeni bir sey cikmis, bunu da yukleyelim seklinde dusunmemek lazim. Msn spacelerin gozukmesi, acilmasi, sari yildizlar vs. hepsi komple problemli. ayrintilari uzerinde calisilmasi gereken bir surum bu.
ornegin 2 msn messenger adresiniz varsa benim gibi. yani gereksiz insanlari bir yerde otekileri obur yerde tutuyorsaniz artik o da islemiyor yani 8.0 da 2 farkli adrese giris yapamazsiniz vs. (bunun cozumu de webmessenger dir onu da arada belirteyim)
daha bekleyelim ve görelim diyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Nisan 2006       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar Aşağıda Verdiğim Kodları Aynen kopyalıyın..
Ardından spacenizde bir blog açın ve <html> butonuna basarak kopyaladıgınız kodları yapıştırın...
yapıştırdıktan Sonra Tekrar <HTML> yazan butona basın
Aşagıdaki resimde Gördüğünüz şekildeki gibi yazıya iki defa tıklayın ve kare içine geçmesini sağlayın..(Eğer Direk silerseniz yazıyı yazı Eski normal hale Dönücektir...)
kare İçine Gelen yazıyı Tümüyle Seçerek Silin ve kendi yazılarınızı ekleyin ...
Rengi değiştirmek istiyosanız tümüyle seçin ve yukarıdaki renk,
paletinden rengi seçerek değiştirebilirsiniz...

kod...

<DIV align=center>&nbsp;</DIV>
<DIV align=center><FONT style="FONT-SIZE: 12pt; FILTER: Shadow(color=#4A7AC9,direction=135); WIDTH: 503px; HEIGHT: 16.743pt" face=Verdana color=#ffffff><STRONG>BU Yazının Üzerine iki Defa Tıkla etrafı kare olduktan sonra dikkatlice Sil ve yazını yaz...</STRONG></FONT></DIV></SPAN>

Son düzenleyen Blue Blood; 3 Nisan 2006 16:39
murat25 - avatarı
murat25
Ziyaretçi
6 Nisan 2006       Mesaj #47
murat25 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar ben benim Msn Space yi ziyaret edenleri istatistiklerden goremiyom acaba niye eger yardimci olan olursa sevirinim. simdiden tesekkurler
PUNISHERx33 - avatarı
PUNISHERx33
Ziyaretçi
6 Nisan 2006       Mesaj #48
PUNISHERx33 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benimde bi sorum olcak benim spaceye ziyaret edenler direk olarak photo bölümüne yönlendiriliyor yani resimler çıkıyor bense ilk olarak home bölümünü görsünler istiyorum bunu nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz teşekkürler
POSEDON - avatarı
POSEDON
Ziyaretçi
10 Nisan 2006       Mesaj #49
POSEDON - avatarı
Ziyaretçi
slm ben ist den barış benim bir sorum olcak bu msn spaces sin türkce yamalı bir versiyonu varmı eyer varsa sitede buna yer veriniz teşekürler
java - avatarı
java
Ziyaretçi
11 Nisan 2006       Mesaj #50
java - avatarı
Ziyaretçi
ben bişi sorucam. birinin spaceini inceledik bakınıyoruz. space'den MSN adresini nasıl buluruz? çünkü http://spaces.msn.com/members(buranın adı rasgele verilior ben öle yaptım)

ordaki isimden bulamıyoruz? peki nasıl bulucas? bilen varsa sölerse çok makbule geçer...