Alıntı
bezmer adlı kullanıcıdan alıntı mrb arkadaşkar bana lütfen yardım edin çok zor bir durumdayım çevrim dışı ileti yanış kşiye yanlış mesaj gönderdim bunu o arkadaş msn sini açmadan silebilir veya nasıl engeleyebilirim imkanı varsa yardımcı olun lütfen sonuçu benim için gerçekten iyi olmaz
Maalesef bir yöntemi yok.
Aynı durum benim başıma da gelmiş, iletiyi gönderdiğim kişinin parolasını günlerce deneyerek bulmuş (doğum tarihinden

) ama onun hesabıyla can havliyle oturum açtığımda gönderdiğim iletiyi alamamıştım, işte kötü olan da buydu
Böyle kazara çevrimdışı anlık iletiler göndermemek için size bir önerim olacak:
Messenger Plus! Live adlı Messenger eklentisini yüklerseniz bu programın script denilen eklentileri oluyor. the andyman adlı biri bu çevrimdışı iletinin sorunlarından korumak için scriptler yazmış. Biri, biz çevrimdışı gösterirken; biri, kişimiz çevrimdışı iken ileti göndermek istediğimizde uyarı verdiriyor. Üçüncü bir script ile de bu ikisini birleştirmiş, Offline Protector (Çevrimdışı Koruyucu) adını vermiş.
Birincisi için,
İkincisi için ve
Üçüncüsü için üzerlerine tıklayın.
Not: Soruyu yanlış konuda sormuşsunuz, lütfen bundan sonra uygun konuları ve forumları kullanın. Teşekkürler.