Arama

MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) - Sayfa 52

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 20 Kasım 2010 Gösterim: 631.561 Cevap: 540
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
17 Ocak 2009       Mesaj #511
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
tuley adlı kullanıcıdan alıntı

Teşekkürler ama dediğim listemde olan kişiyi geçici süreyle engellediğimde alanı açtığında beni çevrimiçi görmemesiydi. Ama yazdıklarınıza göre sanırım bu da çok mümkün değil. Eğer yanlış anlmadıysam sadece listemden tamamen engelleyip silersem beni göremez. Bunun dışında kısa süreliğine engellesem bile alanıma baktığında benim durumumu görebilir. Tekrar teşekkürler bilgi için

Çoğunu anlamışsınız ama yine yanlış bir şeyler var aklınızda. Tamamen engelleyip silince insanlar sizi hiç göremez değil. Kısa bir süreliğine engelleseniz de, sizi Windows Live sayfasında çevrimiçi göremezler. Çünkü Windows Live sayfası gösterdiği bilgiyi aynı bilgisayarda çalışan Messenger'dan alır. Mesela örnek verelim:

Sponsorlu Bağlantılar
Çevrimiçi bir arkadaşınızın profilini açın (üzerinde sağ tıkla > Görüntüle > Profil). Arkadaşınızın durumu mesela Çevrimiçi'yse görüntü resminin etrafında yeşil şerit göreceksiniz. Şimdi kendi Messenger'ınızdan oturumu kapatın. Sayfaya tekrar bakın. Arkadaşınızın şeridi beyaza dönüşecektir. Çünkü oradaki renkler doğrudan kendi Messenger'ınızdan belirleniyordu zaten.
tolga1236 - avatarı
tolga1236
Ziyaretçi
21 Ocak 2009       Mesaj #512
tolga1236 - avatarı
Ziyaretçi
kaldıramıyorum spacemi yaa
Sponsorlu Bağlantılar
tuley - avatarı
tuley
Ziyaretçi
21 Ocak 2009       Mesaj #513
tuley - avatarı
Ziyaretçi
ahmetgns, çok teşekkür ederim yardımların için.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
21 Ocak 2009       Mesaj #514
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
tolga1236 adlı kullanıcıdan alıntı

kaldıramıyorum spacemi yaa

Doğru yerden kaldırmaya çalıştığınızdan emin misiniz? Doğru yerden kaldırmaya çalışırken herhangi bir hata iletisi alıyor musunuz?
khaos - avatarı
khaos
Ziyaretçi
14 Şubat 2009       Mesaj #515
khaos - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar spaces albümüme çoklu resim ekleyemiyorum önceden hepsini birden pc den seçip ekliyordum şimdi gözat diyor sadece 5 resim seçeneği çıkıyor hepsni birden yükleme imkanımız yokmu Msn Confused yardım lütfen..
5jtr92
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
15 Şubat 2009       Mesaj #516
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
khaos adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar spaces albümüme çoklu resim ekleyemiyorum önceden hepsini birden pc den seçip ekliyordum şimdi gözat diyor sadece 5 resim seçeneği çıkıyor hepsni birden yükleme imkanımız yokmu Msn Confused yardım lütfen..
Resim: http://i41.tinypic.com/5jtr92.jpg

Windows Live 2009 ürünlerinden birini Windows Live Yükleyicisini kullanarak yüklediyseniz "Windows Live Karşıya Yükleme Aracı" adlı bir program da bilgisayarınıza yüklenmiştir. Bu program Internet Explorer 7 için bir eklenti program olup istediğiniz gibi çoklu dosya bindirmeye yarıyor. Mozilla Firefox gibi başka eklentiler ile çalışmıyor. Eğer Windows Live 2009 ürünlerinden hiçbirini yüklemediyseniz ve yüklemeyi de düşünmüyorsanız Windows Live SkyDrive sayfasını Internet Explorer 7 ile ziyaret edip dosya bindirme sayfasını açtığınızda bu eklentiyi indirip kurmanızı öneren bir cümle bulursunuz. Oradan indirip kurabilirsiniz.
Son düzenleyen ahmetgns; 16 Şubat 2009 18:25 Sebep: Bilgi güncellemesi
vıpperson - avatarı
vıpperson
Ziyaretçi
3 Mart 2009       Mesaj #517
vıpperson - avatarı
Ziyaretçi
space imi kim ve ne zaman görüntülemiş nasıl öğrenebilirim?Msn ThinkingMsn Sarcastic
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
7 Mart 2009       Mesaj #518
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
vıpperson adlı kullanıcıdan alıntı

space imi kim ve ne zaman görüntülemiş nasıl öğrenebilirim?Msn ThinkingMsn Sarcastic

Windows Live Spaces buna yönelik bir imkan sunmuyor maalesef.
kajmerX - avatarı
kajmerX
Ziyaretçi
21 Mart 2009       Mesaj #519
kajmerX - avatarı
Ziyaretçi
ben gmail hesabımı messenger olarak kullanıyorum. hesabımı iptal ettim, sonradan tekrar aktif yapınca gördüm ki eski space adresim hala aktif ama ben kapatamıyorum onu nası iptal edilebilirim????
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
21 Mart 2009       Mesaj #520
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
kajmerX adlı kullanıcıdan alıntı

ben gmail hesabımı messenger olarak kullanıyorum. hesabımı iptal ettim, sonradan tekrar aktif yapınca gördüm ki eski space adresim hala aktif ama ben kapatamıyorum onu nası iptal edilebilirim????

Gmail adresinizi nereden kapatmıştınız? Gmail'in kendisinden mi yoksa Windows Live'dan mı? Eğer Windows Live'dan kapatıp sonradan tekrar aynı adresi Windows Live'a kaydettiyseniz, korkarım önceki hesap ile bu hesap arasında bir ilişki kalmamıştır. Dolayısıyla Windows Live Alanınızda bu yeni hesap ile oturum açıp değişiklik yapamazsınız. Eğer hesabı kapatmamış olsaydınız, Alanınızın Genel seçeneklerinde "Alanınızı silin" diye bir seçenek var ve alanınızı tamamen siliyor.