Alıntı
tuley adlı kullanıcıdan alıntı Teşekkürler ama dediğim listemde olan kişiyi geçici süreyle engellediğimde alanı açtığında beni çevrimiçi görmemesiydi. Ama yazdıklarınıza göre sanırım bu da çok mümkün değil. Eğer yanlış anlmadıysam sadece listemden tamamen engelleyip silersem beni göremez. Bunun dışında kısa süreliğine engellesem bile alanıma baktığında benim durumumu görebilir. Tekrar teşekkürler bilgi için
Çoğunu anlamışsınız ama yine yanlış bir şeyler var aklınızda. Tamamen engelleyip silince insanlar sizi hiç göremez değil. Kısa bir süreliğine engelleseniz de, sizi Windows Live sayfasında çevrimiçi göremezler. Çünkü Windows Live sayfası gösterdiği bilgiyi aynı bilgisayarda çalışan Messenger'dan alır. Mesela örnek verelim:
Çevrimiçi bir arkadaşınızın profilini açın (üzerinde sağ tıkla > Görüntüle > Profil). Arkadaşınızın durumu mesela Çevrimiçi'yse görüntü resminin etrafında yeşil şerit göreceksiniz. Şimdi kendi Messenger'ınızdan oturumu kapatın. Sayfaya tekrar bakın. Arkadaşınızın şeridi beyaza dönüşecektir. Çünkü oradaki renkler doğrudan kendi Messenger'ınızdan belirleniyordu zaten.