Arama

MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) - Sayfa 6

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 20 Kasım 2010 Gösterim: 631.625 Cevap: 540
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Nisan 2006       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
java adlı kullanıcıdan alıntı

ben bişi sorucam. birinin spaceini inceledik bakınıyoruz. space'den MSN adresini nasıl buluruz? çünkü http://spaces.msn.com/members(buranın adı rasgele verilior ben öle yaptım)

Sponsorlu Bağlantılar
ordaki isimden bulamıyoruz? peki nasıl bulucas? bilen varsa sölerse çok makbule geçer...

http://spaces.msn.com/morespaces.aspx

Yukarıdaki Adresden Spaces Adresi Arayabilir, İnceliyebilirsiniz...

Alıntı
murat25 adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaslar ben benim Msn Space yi ziyaret edenleri istatistiklerden goremiyom acaba niye eger yardimci olan olursa sevirinim. simdiden tesekkurler

Spaces Hesabınıza Giriş Yapın / Settings / Statistics

Yukarıdaki Kısımdan Görebilirsiniz.

Alıntı
POSEDON adlı kullanıcıdan alıntı

slm ben ist den barış benim bir sorum olcak bu msn spaces sin türkce yamalı bir versiyonu varmı eyer varsa sitede buna yer veriniz teşekürler

Spacesin Türkçe Özelliği Bulunmamaktadır..

Alıntı
PUNISHERx33 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar benimde bi sorum olcak benim spaceye ziyaret edenler direk olarak photo bölümüne yönlendiriliyor yani resimler çıkıyor bense ilk olarak home bölümünü görsünler istiyorum bunu nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz teşekkürler

Düzenliyeceksin, Resim Galerini Ana Sayfaya Koyabilirsin Böylelikle Resim Galerine Yönlenmek İsteyen Yönelir, Spaces Biçimini Düzenliyeceksin Kısaca...
Son düzenleyen Blue Blood; 11 Nisan 2006 11:18 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
alavarza - avatarı
alavarza
Ziyaretçi
15 Nisan 2006       Mesaj #52
alavarza - avatarı
Ziyaretçi
arakadaslar spacedekı sıteye üyelik sistemi eklenebilıyormu ve nasıl yapılıyor ayrıntılı bı yardım edecek arkadasım varmı
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Nisan 2006       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
alavarza adlı kullanıcıdan alıntı

arakadaslar spacedekı sıteye üyelik sistemi eklenebilıyormu ve nasıl yapılıyor ayrıntılı bı yardım edecek arkadasım varmı

Kişisel Bir Web Sayfası Olarak Düşünün, Çok Büyük Bir İsteğiniz Oluyor..Msn Happy
Space'ye Zaten Üye Oluyorsunuz, Üye Olunan Bir Siteye Malesef Bir Kez Daha Üyelik Konulmaz.. Üyelik Sistemine Olanak Vermiyor MSN Spaces.
murat25 - avatarı
murat25
Ziyaretçi
17 Nisan 2006       Mesaj #54
murat25 - avatarı
Ziyaretçi
CrasHofCinneT kardes.. cevap icin tesekkurler ama bende oyle yapiyom ama goremiyom vbmenu_register("postmenu_99965", true);
loko - avatarı
loko
Ziyaretçi
17 Nisan 2006       Mesaj #55
loko - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar space arka plan eklemek istediğim zaman sizin verdiğiniz şifrelerden önce html bastığımızda iki adet şifre çıkıyor bunları siliyormuyuz yada verdiğiniz şifreleri tam olarak nereye yazıyoruz.Mesela misc22st0el buraya resim upload ettim ama bunu space me yapamıyorum..lütfen yardım çok acemiyim..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Nisan 2006       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Msn Alanınızda Kişisel Arka Plan Görüntüleri Kullanma

MSN Alanınızdaki yazılarınıza gireceğiniz HTML kodları ile istediğiniz resmi veya fotoğrafı arka plan görüntüsü olarak kullanabilirsiniz. Kullanmak istediğiniz bu resme ait linki www.imageshack.us sitesini kullanarak elde etmeniz gerekiyor (tabiki başka siteler kullanarak da resimlerinize ait linkler elde edebilirsiniz). Bundan sonraki aşamada yapmanız gerekenler ise şöyle;

1)Öncelikle sayfanıza yazı yazdığınız "Blog" bölümüne gelin.

2)Bu adımdan sonra "Edit Blog Entry" sekmesinde (yazı yazdığınız bölümde) bulunan <HTML> tuşuna basarak aşağıdaki kodları girin:
<pre></table></table><table background="Arka Plan Görüntüsünün Linkini Buraya Yazın"><tr><td><div><table style="display:none"></pre>
Bu noktada dikkat etmeniz nokta Arka Plan Görüntüsünün Linkini Buraya Yazın yazısının bulunduğu kısma, bu yazı yerine resminizin bulunduğu http://
le başlayan linki girmeniz.

3)Bu aşamadan sonra sol alt köşede bulunan "Publish Entry" seçeneğine basarak işleminizi tamamlamış oluyorsunuz.
Bia - avatarı
Bia
Ziyaretçi
18 Nisan 2006       Mesaj #57
Bia - avatarı
Ziyaretçi
bende bisey sorucam baktim goremedim..
swf txt i upload ettim.. ve space e flash olarak koymaya calisiyorum ama sanirim html kodunda bi yalnis yapıyorum biLen var mı.? kodu..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Nisan 2006       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
MSN Spaces'a eklenen HTML modülü yardımıyla artık başlıkta görülen tüm eylemleri gerçekleştirmek oldukça kolay. Aşağıda verilmiş olan IFRAME kodunun kullanımı sayesinde sitenizde görüntülemek istediğiniz animasyonları, oyunları ve videoları kullanıcılarınızla paylaşabilirsiniz. Öncelikle kodu nereye ve ne şekilde yerleştireceğimizden bahsedeyim. MSN Spaces'ta herhangi bir yazı yazarken kullandığınız "Edit Blog Entry" bölümüne geliyorsunuz, daha sonra yeni eklenmiş tuşlardan olan <HTML> tuşuna basarak aşağıda verilmiş olan kodları giriyorsunuz;

<IFRAME style="WIDTH: 300px; HEIGHT: 250px"src="URL-Buraya" scrolling=no></IFRAME</IFRAME>

Yukarıdaki kodlarda belirtilmiş olan 300px alanınızda görüntülemek istediğiniz görüntünün (video, animasyon vs..) çerceve genişliğini, 250px ise bu çerçevenin yüksekliğini belirtiyor. İsteğiniz doğrultusunda bu büyüklükler üzerinde oynama yaparak çerçeve büyüklüğünüzü değiştirebilirsiniz. URL-Buraya kısmına ise koymak istediğiniz animasyon veya videonun linkini koyuyorsunuz. Tüm bunları gerçekleştirtikten sonra "Publish Entry" tuşuna basarak görüntünüzü başarıyla diğer kullanıcılarla paylaşmış oluyorsunuz.

Not: Sözkonusu kodlar artık blog bölümünde çalışmadığından üstte anlatılan html kodlarını aktif hale getirip bu aktif hale getirdiğiniz alanda kullanmalısınız.
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
18 Nisan 2006       Mesaj #59
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
geniş hatta çok geniş çaplı msnspaces hakkında bilgi edinmek istiyorsanız mutlaka inceleyin. güncelleme yaptığı için direkt linkini veriyorum burdan aklınıza gelecek tüm sorulara çözüm bulabilirsiniz hepsi değil tabi .P

http://spaces.msn.com/wolkanca/

Bu arkadaş bizi dünya spaces sıralamasındada hitlerde tutuyor. Son baktığımda dünya 4 ncüsü idi.

Buda benim amatör çapta yaptığım spacesim

http://spaces.msn.com/buzspaces/
forgottenhopes - avatarı
forgottenhopes
Ziyaretçi
19 Nisan 2006       Mesaj #60
forgottenhopes - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
SyNeRgY adlı kullanıcıdan alıntı

Aslında bunu yapmak sandığınızdan çok daha basit;
Öncelikle alanınızda, herhangi bir başlık (Ziyaretçi Defteri gibi) ismi girerek, altına da açıklamanızı yazarak;(örneğin:Kişisel sayfam hakkındaki görüşlerinizi yazarsanız sevinirim) sayfanızda yeni bir yazı oluşturun.Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra sayfanızın sağ üst köşesinde "Sign Out" isimli tuşun yanında bulunan "Preview My Space" yazısına tıklayın.Az önce oluşturmuş olduğunuz yazınızın sonunda bulunan alt kısma dikkat ederseniz, "Permalink" isimli tıklanabilir bir yazı göreceksiniz. Buraya tıklayarak karşınıza çıkan linki kaydedin,(bu linki daha sonra kullanacağız).Daha sonra tekrar sayfanın sağ üst kısmında bulunan "Sign Out" tuşu altında görebileceğiniz "Edit My Space" yazısına tıklayın.Bir sonraki aşamada sayfanızın yukarı kısmında, sayfa başlığınızın alt kısmında sıralanmış olan Home,Profile,Blog,Photos,Lists,Music başlıklarından "Lists"e girip yeni bir liste oluşturmak için "Create A List" yazısına tıklayın ve oluşturacağınız ziyaretçi defterinize vermek istediğiniz ismi girin.Bu adımdan sonra listenizi yaratıp, yönlendirileceğiniz sayfanın sol üst kısımlarında bulunan "Add Item" isimli yazıya tıklayın. Bunu yaptıktan sonra bu yazının altında üç tane kutucuk çıkacak bunlardan ilkine "Ziyaretçi defterime ulaşamak için buraya tıklayın" benzeri bir yazı yazdıktan sonra ikinci kutucuğa, "Permalink"e tıkladıktan sonra kaydetmiş olduğunuz linki yazın.Üçüncu kutucuğu ise boş bıraktıktan sonra, kutucukların yanındaki tuşu kullanarak liste oluşturma işlemini tamamlayın.Bu adımdan sonra yukarıda nerede olduğunu belirtmiş olduğum "Home" linkine tıklayarak oluşturmuş olduğunuz "Ziyaretçi Defteri"ni görebilir ve sayfanızda (sürükle bırak yöntemini kullanarak) istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz. En son aşamada ise yapılan değişiklikleri yine sağ üst taraflarda bulunan "Save" ("Sign Out" tulu hizasında aşağılara doğru bir yerde bulunuyor) tuşuna basarak kaydedin.Böylelikle artık sizin de bir ziyaretçi defteriniz olmuş oldu.
şimdiden kolay gelsin

ALINTIDIR

yaw yaptım hepsini,oluşturdum ziyaretçi defteri fakat spacemi ziyaret eden arkadaşlar ziyaretçi defterinin çalışmadığını söyledi,anlayamadım neden?lütfen help!