Arama

MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) - Sayfa 51

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 20 Kasım 2010 Gösterim: 631.971 Cevap: 540
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
9 Aralık 2008       Mesaj #501
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
nefesx2 adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba arkadaşlar space me birkaçgündür giremiyorum sebebi ise medai player a yükledigim bir mp3 baglantısının kesilmesi

Sponsorlu Bağlantılar
yeni bir parça yüklemek için eski url yi silip yenisini ekledim ve sildigim url den sonra space ana sayfasını görüntüleye biliyorum fakat sayfa içerisinde birşey yazmak degiştirmek istedigim zaman medai player halen silinmiş url ye baglanmaya çalıştıgından sayfa donuyor ve hiç bir şekilde birşey yapamıyorum bu konuda yardıma ihtiyacım şimdiden tşk.

iyi çalışmalar...

Yeni URL'yi kaydettiğinizden eminseniz, alanınız artık eski URL'ye bağlanmaya çalışmaz. Hem bağlanmaya çalıştığını biliyorsanız normal anasayfanızı nasıl görüntüleyebiliyorsunuz? Aynı kilitlenme sorunu neden orada da çıkmasın. Mesela şimdi kendi alanımda geçersiz bir URL girdim, sayfam kilitlenmiyor, sadece şarkıya bağlanmaya çalışıyor, bağlanamayınca aramayı bırakıyor.
nefesx2 - avatarı
nefesx2
Ziyaretçi
9 Aralık 2008       Mesaj #502
nefesx2 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Yeni URL'yi kaydettiğinizden eminseniz, alanınız artık eski URL'ye bağlanmaya çalışmaz. Hem bağlanmaya çalıştığını biliyorsanız normal anasayfanızı nasıl görüntüleyebiliyorsunuz? Aynı kilitlenme sorunu neden orada da çıkmasın. Mesela şimdi kendi alanımda geçersiz bir URL girdim, sayfam kilitlenmiyor, sadece şarkıya bağlanmaya çalışıyor, bağlanamayınca aramayı bırakıyor.

pardon anlatım hatası yapmışım galiba çalışmayan bir mp3 url sini silip yeni upland ettigim bir mp3 url sini space alanımda media player ekledim ve kaydet diyip çıktım belirlibirsüre bekledikten sonra baglanıyor...yazısı öylece kaldı görüntüledigim anasayfadan http://img383.imageshack.us/my.php?image=anlatamyorumiimdekin başka bir bölüme gecmek istedim fakat kitlenme olayı başladı ve hiçbir şekilde media player a girip tekrardan linki silemiyorum blog dahi yazamıyorum ve dışardan biri dahi yorum ekleyemiyor...yardımcı olursanız sevinirim tekrar dan yeni bir space kurmak istemiyorum tşk....
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
9 Aralık 2008       Mesaj #503
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
nefesx2 adlı kullanıcıdan alıntı

pardon anlatım hatası yapmışım galiba çalışmayan bir mp3 url sini silip yeni upland ettigim bir mp3 url sini space alanımda media player ekledim ve kaydet diyip çıktım belirlibirsüre bekledikten sonra baglanıyor...yazısı öylece kaldı görüntüledigim anasayfadan http://img383.imageshack.us/my.php?image=anlatamyorumiimdekin başka bir bölüme gecmek istedim fakat kitlenme olayı başladı ve hiçbir şekilde media player a girip tekrardan linki silemiyorum blog dahi yazamıyorum ve dışardan biri dahi yorum ekleyemiyor...yardımcı olursanız sevinirim tekrar dan yeni bir space kurmak istemiyorum tşk....

Bu sorun yeni alan oluşturmayı gerektirmeyecek kadar ufak bir sorun bence. Şimdi ben de girdim alanınıza, kilitlenme sorununu gördüm. Aslında tam da kilitlenme denilemez, bilgisayarı biraz kastı o kadar. Yoksa ben yorum filan ekleme sayfalarına da girebildim, bilgisayarımın özellikleri bayağı düşük olmasına rağmen. Bu yavaşlamanın sebebi de bana göre geçersiz şarkı URL'si değil, alanınızın başlangıç sayfasının çok fazla malzemeyle doldurulmuş olması. Benim bilgisayarım böyle kalabalık içeriği olan bütün sitelerde biraz kasılıyor.

Yine de Windows Media Player'daki URL'yi kaldırmanız gerekiyor çünkü muhtemelen bu şarkıyı bindirdiğiniz site oturum açma koruması olan bir site, dolayısıyla herhangi bir yerden URL'si yazılarak o şarkıya erişilemiyor. Bunu kaldırmak için özellikleri daha iyi bir bilgisayardan alanınıza erişirseniz Windows Media Player düzenleme sayfasını açabileceğinizi tahmin ediyorum. Yine olmazsa, Internet Explorer 7 kullanıcıysanız masaüstündeki simgesinde sağ tıklayarak "Eklentiler olmadan başlat"ı seçip alanınızdaki Windows Media Player modülünün başlatılmasını engelleyebilirsiniz, böylece ondan dolayı kilitlenme ihtimalini sıfırlarsınız. Internet Explorer 8 Beta'da da böyle bir seçenek olabilir ama Internet Explorer 6'da bunun olduğunu hatırlamıyorum. Eklentileri böyle pratikçe devre dışı bırakamıyorsanız, Internet Explorer'ın Eklentiler penceresinden Windows Media Player eklentisini tek başına devre dışı bırakın.

Dosyalarınızı Windows Live SkyDrive'a da bindirebilirsiniz, bunda oturum açma korumasına takılmadan Media Player'a URL girebilir misiniz bilmiyorum gerçi ama yeterince büyük bir kapasitesi var, 25 GB kadar.
nefesx2 - avatarı
nefesx2
Ziyaretçi
9 Aralık 2008       Mesaj #504
nefesx2 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Bu sorun yeni alan oluşturmayı gerektirmeyecek kadar ufak bir sorun bence. Şimdi ben de girdim alanınıza, kilitlenme sorununu gördüm. Aslında tam da kilitlenme denilemez, bilgisayarı biraz kastı o kadar. Yoksa ben yorum filan ekleme sayfalarına da girebildim, bilgisayarımın özellikleri bayağı düşük olmasına rağmen. Bu yavaşlamanın sebebi de bana göre geçersiz şarkı URL'si değil, alanınızın başlangıç sayfasının çok fazla malzemeyle doldurulmuş olması. Benim bilgisayarım böyle kalabalık içeriği olan bütün sitelerde biraz kasılıyor.

Yine de Windows Media Player'daki URL'yi kaldırmanız gerekiyor çünkü muhtemelen bu şarkıyı bindirdiğiniz site oturum açma koruması olan bir site, dolayısıyla herhangi bir yerden URL'si yazılarak o şarkıya erişilemiyor. Bunu kaldırmak için özellikleri daha iyi bir bilgisayardan alanınıza erişirseniz Windows Media Player düzenleme sayfasını açabileceğinizi tahmin ediyorum. Yine olmazsa, Internet Explorer 7 kullanıcıysanız masaüstündeki simgesinde sağ tıklayarak "Eklentiler olmadan başlat"ı seçip alanınızdaki Windows Media Player modülünün başlatılmasını engelleyebilirsiniz, böylece ondan dolayı kilitlenme ihtimalini sıfırlarsınız. Internet Explorer 8 Beta'da da böyle bir seçenek olabilir ama Internet Explorer 6'da bunun olduğunu hatırlamıyorum. Eklentileri böyle pratikçe devre dışı bırakamıyorsanız, Internet Explorer'ın Eklentiler penceresinden Windows Media Player eklentisini tek başına devre dışı bırakın.

Dosyalarınızı Windows Live SkyDrive'a da bindirebilirsiniz, bunda oturum açma korumasına takılmadan Media Player'a URL girebilir misiniz bilmiyorum gerçi ama yeterince büyük bir kapasitesi var, 25 GB kadar.

''birşeyleri örenmek için sormaya korkarsanız,hiçbir zaman için birşeyler örenemessiniz...''
bana ait bir söz ....

çok sagol arkadaşım sayende 5 saniyede hallettim 5 günlük sorunu....çok çok tşk.sevgiyle kal...
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
11 Aralık 2008       Mesaj #505
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
WL header

Windows Live™ deneyiminizin daha da eksiksiz olması için yeni ve geliştirilmiş Windows Live™ Spaces sürümümüze son rötuşları yaptık. İşte sizin de fark etmiş olabileceğiniz birkaç değişiklik:

spaces title1

spacer
  • Daha zengin ve kolay yönetilebilir bir deneyim için fotoğraflarınız artık Windows Live Spaces'tan Windows Live Fotoğraflar'a taşındı.

• Yeni ve daha büyük yazı tiplerinin kullanılması ve giriş sayfası dışında kalan diğer sayfalardaki reklamların kaldırılmasıyla yeni Spaces daha temiz ve düzgün bir görünüme kavuştu
spaces right
  • Daha da kolay başvuruda bulunabilmek için Windows Live Spaces profiliniz artık Windows Live Profil'in bir parçası.

• Windows Live Spaces panonuz artık blog girdilerinize ve yorumlarınıza odaklanırken Windows Live giriş sayfasında daha eksiksiz ve güçlü bir panonuz bulunmakta.
spaces button
spacer spacerhrspacer
msLogo

bandanas - avatarı
bandanas
Ziyaretçi
11 Ocak 2009       Mesaj #506
bandanas - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar msn spaces'in eski şeklinde fotoğraf slayt gösterisini "katıştır" butonuna basıp çıkan htlm kodunu farklı sitelerde veya bloglarda slayt şeklinde gösterilmesini yapabiliyorduk.

Yeni spacesin fotoğraflar kısmında foto slaytı farklı sitelerde gösterilebilecek katıştırma özelliği kaldırıldı mı acaba?
bandanas - avatarı
bandanas
Ziyaretçi
16 Ocak 2009       Mesaj #507
bandanas - avatarı
Ziyaretçi
Yukarıdaki konu hakkında bilgisi olan yok mu?
tuley - avatarı
tuley
Ziyaretçi
17 Ocak 2009       Mesaj #508
tuley - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Windows live alanı diye belirttilen yerde çevrimiçi mi yada durumuma ilişkin olarak messengeri nasıl açmışsam öyle görünüyorum. Bunu engellemenin yada iptal etmenin bir yolu var mıdır. Live alanını bütünüyle kaldıramaz mıyım mesela. Dediğim spaces alanı değil onu kaldırdım ama alan, profil ayrıntıları güncellemeler diye bir bölüm daha var. Ayrıntıları tıklayınca da messengeri nasıl açmışsam onuda gösteriyor(ç.içi, meşgul, dışarda gibi) Teşekkür ederim
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
17 Ocak 2009       Mesaj #509
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
bandanas adlı kullanıcıdan alıntı

Yukarıdaki konu hakkında bilgisi olan yok mu?

Bilgim yok.

Alıntı
tuley adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Windows live alanı diye belirttilen yerde çevrimiçi mi yada durumuma ilişkin olarak messengeri nasıl açmışsam öyle görünüyorum. Bunu engellemenin yada iptal etmenin bir yolu var mıdır. Live alanını bütünüyle kaldıramaz mıyım mesela. Dediğim spaces alanı değil onu kaldırdım ama alan, profil ayrıntıları güncellemeler diye bir bölüm daha var. Ayrıntıları tıklayınca da messengeri nasıl açmışsam onuda gösteriyor(ç.içi, meşgul, dışarda gibi) Teşekkür ederim

Windows Live sayfası, Messenger durumunuzun bilgisini yine aynı bilgisayarda ve aynı Windows hesabında oturumu açılmış olan Messenger'dan alıyor. Yani sadece, o sayfayı ziyaret eden insanlardan Messenger'da oturum açmış olup sizi çevrimiçi görenler Messenger durumunuzu ayrıca orada da görürler. Bunu engellemenin bir anlamı yok. Bir kişinin sizi çevrimiçi görmesini istemiyorsanız, o sizi Messenger kişi listesine eklediyse, onu engelleyin, yeter. Hiçbir yerde durumunuzu göremez.
tuley - avatarı
tuley
Ziyaretçi
17 Ocak 2009       Mesaj #510
tuley - avatarı
Ziyaretçi
Teşekkürler ama dediğim listemde olan kişiyi geçici süreyle engellediğimde alanı açtığında beni çevrimiçi görmemesiydi. Ama yazdıklarınıza göre sanırım bu da çok mümkün değil. Eğer yanlış anlmadıysam sadece listemden tamamen engelleyip silersem beni göremez. Bunun dışında kısa süreliğine engellesem bile alanıma baktığında benim durumumu görebilir. Tekrar teşekkürler bilgi için