Alıntı
nefesx2 adlı kullanıcıdan alıntı pardon anlatım hatası yapmışım galiba çalışmayan bir mp3 url sini silip yeni upland ettigim bir mp3 url sini space alanımda media player ekledim ve kaydet diyip çıktım belirlibirsüre bekledikten sonra baglanıyor...yazısı öylece kaldı görüntüledigim anasayfadan http://img383.imageshack.us/my.php?image=anlatamyorumiimdekin başka bir bölüme gecmek istedim fakat kitlenme olayı başladı ve hiçbir şekilde media player a girip tekrardan linki silemiyorum blog dahi yazamıyorum ve dışardan biri dahi yorum ekleyemiyor...yardımcı olursanız sevinirim tekrar dan yeni bir space kurmak istemiyorum tşk....
Bu sorun yeni alan oluşturmayı gerektirmeyecek kadar ufak bir sorun bence. Şimdi ben de girdim alanınıza, kilitlenme sorununu gördüm. Aslında tam da kilitlenme denilemez, bilgisayarı biraz kastı o kadar. Yoksa ben yorum filan ekleme sayfalarına da girebildim, bilgisayarımın özellikleri bayağı düşük olmasına rağmen. Bu yavaşlamanın sebebi de bana göre geçersiz şarkı URL'si değil, alanınızın başlangıç sayfasının çok fazla malzemeyle doldurulmuş olması. Benim bilgisayarım böyle kalabalık içeriği olan bütün sitelerde biraz kasılıyor.
Yine de Windows Media Player'daki URL'yi kaldırmanız gerekiyor çünkü muhtemelen bu şarkıyı bindirdiğiniz site oturum açma koruması olan bir site, dolayısıyla herhangi bir yerden URL'si yazılarak o şarkıya erişilemiyor. Bunu kaldırmak için özellikleri daha iyi bir bilgisayardan alanınıza erişirseniz Windows Media Player düzenleme sayfasını açabileceğinizi tahmin ediyorum. Yine olmazsa, Internet Explorer 7 kullanıcıysanız masaüstündeki simgesinde sağ tıklayarak "Eklentiler olmadan başlat"ı seçip alanınızdaki Windows Media Player modülünün başlatılmasını engelleyebilirsiniz, böylece ondan dolayı kilitlenme ihtimalini sıfırlarsınız. Internet Explorer 8 Beta'da da böyle bir seçenek olabilir ama Internet Explorer 6'da bunun olduğunu hatırlamıyorum. Eklentileri böyle pratikçe devre dışı bırakamıyorsanız, Internet Explorer'ın Eklentiler penceresinden Windows Media Player eklentisini tek başına devre dışı bırakın.
Dosyalarınızı
Windows Live SkyDrive'a da bindirebilirsiniz, bunda oturum açma korumasına takılmadan Media Player'a URL girebilir misiniz bilmiyorum gerçi ama yeterince büyük bir kapasitesi var, 25 GB kadar.