Arama

MSN'de kendinizi koruma yolları [Hack] karşılık - Yeni başlayanlar için - Sayfa 2

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 12 Nisan 2013 Gösterim: 35.523 Cevap: 22
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Aralık 2006       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
senin msnen hacker da ekli olmasa bile kırabilio benimde msnemi kırdılar linke tıklamadım veya dosya kabul etmedim işinde usta olan hacker çok var sadece zevk için kırıolar
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Aralık 2006       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
filiz sen bılmeden tıklamısın dır kesın ama msn hack dıye bır sey yok karsıdakı salak olcak anca kırcaksın bunu unutmayın
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Aralık 2006       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
nickinde hacker yazan bir kişimin verdiği linke nie tıklayayım ki
samabi - avatarı
samabi
Ziyaretçi
30 Aralık 2006       Mesaj #14
samabi - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar size gelen herşeye tıkalmayın benimde öyle bir mail adresim gitti... daha dikkatli olun...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Aralık 2006       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
tıklamıoruz zatenMsn Grin
openOpen - avatarı
openOpen
Ziyaretçi
7 Ekim 2007       Mesaj #16
openOpen - avatarı
Ziyaretçi
ProAgent,PluSing,Msn Funmaker?

ProAgent Oldukça Basit Olduğu İçin Onun Mantığı Anlatayım İlk ProAgent RusLar Tarafından Kodlandı.Şimdi İse Piyasada Türkçeleri De Mevcut..ProAgentein Amacı Az EveL anlattığım Cokie Olayına Değinerek ProAgent Bir Trojandır..Yani Zaten Çoğunuz TRUVA Filmini İzlemiştir.Trojanda Gizli Bİlgileri Sızarak CokieDeki Bilgileri Maile Ulaştırır.Onun İçin Msn Messenger Üzerinde ...

Bu adam ProAgent'ı Truva filmine nasıl bağladı onu çözemedim =) Birde İlk ruslar tarafından kodlandı diye bir ibare kullanmış sonradan bir daha mı kodlandı? Yada rusların yazdığı programların TR Lang. Pack'leri çıkamıyormu ?

Ne günlere kaldık Allah'ım... Kimler makale yazıyor =) Yani hepiniz zaten Kemal Sunal'un avanak apti filmini izlemişsinizdir? hu?

ProAgent Oldukça Basit Olduğu İçin Onun Mantığı Anlatayım İlk ProAgent RusLar Tarafından Kodlandı.Şimdi İse Piyasada Türkçeleri De Mevcut..ProAgentein Amacı Az EveL anlattığım Cokie Olayına Değinerek ProAgent Bir Trojandır..Yani Zaten Çoğunuz TRUVA Filmini İzlemiştir.Trojanda Gizli Bİlgileri Sızarak CokieDeki Bilgileri Maile Ulaştırır.Onun İçin Msn Messenger Üzerinde Olsun Web Üzerinde İndirdiğiniz Her Dosyayı Mutlaka Ama Mutlaka Virüs Taramasından ...

Adam proAgent'ı Truva filmine bağlamış Msn Happy))

Avanak Apti filmini birçoğumuz biliyoruz o zaman Linux kullanalım Msn GrinMsn Grin
Son düzenleyen openOpen; 7 Ekim 2007 13:16 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
1 Ocak 2008       Mesaj #17
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ibolimc adlı kullanıcıdan alıntı

ARKADAŞLAR BİR HACK MAĞDURUDA BENİM Msn Sad İNTERNETTEN TANIŞTIĞIM BİRİ BANA TAVLA OYNAYALIM DİYEREK BİR EXPLORER SAYFASINA BENZEYEN PROGRAM YOLLADI..BİTANE İNTERNET SAYFASI AÇILDI VE MSN ADRES VE ŞİFRESİ DİYE Bİ BÖLÜM AÇILDIMsn Sad(( BENDE SAZAN GİBİ GİRDİM ŞİFREMİ VE ÇOCUK BÖLELİKLE ŞİFREMLE PAROLAMI ELE GEÇİRİP MSNİ ÇALDIMsn Sad(( LÜTFEN YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLAR BANA MESAJ ATSINMsn Sad( ŞU HACKERDAN ALALIM BENİM ADRESİ ARKADAŞLARIMI BİLE HACKLAMEYE ÇALIŞIO... MESAJLARINIZI VE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR...

işte bu olay, üstte belirtilen FAKE MAİL Türü hackleme yöntemine mağruz kalmış birisinin yorumu Msn Dunno
nightvision - avatarı
nightvision
Ziyaretçi
3 Ocak 2008       Mesaj #18
nightvision - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar o deil de, benim sorunum byük gibi... geçenlerde msn'ye birisi eklemiş beni, bende kabul ettim gayri ihtiyari, sonradan msn çıldırdı Msn Grin konuşma pencereleri açılıp kapanıyor, listemdeki kişilere linkli mailler gidiyor... truva bulaştırıldı sanırım... bundan kurtulabilir myiim?
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
5 Ocak 2008       Mesaj #19
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
nightvision adlı kullanıcıdan alıntı

ya arkadaşlar o deil de, benim sorunum byük gibi... geçenlerde msn'ye birisi eklemiş beni, bende kabul ettim gayri ihtiyari, sonradan msn çıldırdı Msn Grin konuşma pencereleri açılıp kapanıyor, listemdeki kişilere linkli mailler gidiyor... truva bulaştırıldı sanırım... bundan kurtulabilir myiim?

dosya aktarımı yapmadan ya/da size bir bağlantı verip dosya download ettirip actırmadan böyle birşey yapamaz. Ancak saydıklarım gerçekleşti ise olabilir Msn Happy

Şüpeleriniz i Gücen anti-virüs programlarından kaspersky ile giderebilirsiniz.

kaspersky logo

Kaspersky Internet Security v8.0.0.36 Alfa Versiyonu Yayınlandı.Bu Sürümdeki Yenilikler;
- Geliştirilmiş koruma sistemi
- Yeni Parental Control.
- Yeni spam ve phishing algılama ünitesi
- Daha hassat firewall
- Daha az işlemci kullanımı

Download:
http://downloads1.kaspersky-labs.com..._19/kis.en.msi
izmitlimesut - avatarı
izmitlimesut
Ziyaretçi
6 Kasım 2008       Mesaj #20
izmitlimesut - avatarı
Ziyaretçi
yaa arkadaşlar bana uzak bilgisayara bağlana bilmek için bi program lazım prorat ı denedim ondada trojan var antivirüs engelliyo bide proratı kullana bilmek için cliend oluşturmak gerekiyor oluşturulan cliend i de karşı tarafa yollamak gerekiyo karşı tarafta antivirüs programı varsa iptal ediyo bana öle bişe deil IP adresini girdiim gibi bağlana bilecek bi program lazım bi öneriniz varmı acaba