Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 10

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.795.753 Cevap: 3.874
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
16 Kasım 2005       Mesaj #91
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
OziGun adlı kullanıcıdan alıntı

Msn messengera bağlandıktan sonra, bana gönderilen ifadeleri yada başka bir yerden kayıtlı ifadeleri messengera kaydetmeye çalışırken "Seçtiğiniz dosya geçerli bir resim dosyası değil.Lütfen başka bir dosya seçin" diye bir uyarı geliyor.Tamam dedikten sonra ifadelerimde eklenmiş gibi görünüyor.Ama Msn messengeri kapatıp açtığımda eklenmiş gibi görünen ifadelerin hepsinin silinmiş olduğunu görüyorum.Messengera başka bir meil adresinden bağlanıp ifade eklemeye çalıştığımda böyle bir sorunla karşılaşmıyorum.Normal olarak istediğim yada gelen ifadeler eklenebiliyor ve kapatıp açtığımda iafdeler aynen orada duruyor. Sadece meil adresimin birinde bu tür bir sorun var.Bu sorunu nasıl çözebilirim??Bana yardımcı olabilirmisiniz?Teşekkür ederim...

MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim? < Bu konuyu inceleyin, ilgili klasörü bulup silin. Sorununuz çözülecektir...

Sponsorlu Bağlantılar
Alıntı
suicide35 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar, netteyken msn content plus'ı register etmem veya silmem konusunda bir uyarı çıkıyor daha sonrada msn kapanıyor..ben böyle bişi yüklediğimi hatırlamıyorum..bi şekilde yüklenmiş,sanırım eklentileri yüklerken geldi..şu an msn'i, msn plus'ı ve tüm eklentileri kaldırdım,program files içindeki msn'le ilgili tüm dosyaları sildim,program ekle kaldırdan msn le ilgili bütün programları uninstall ettim ama hala aynı uyarı çıkıyor..nasıl kurtulucam bundan birisi yardımcı olabilirmi ??
msn kullanamıyorum yaaMsn Cry acil yardım lütfennn..

Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Aynı mesajı ben de aldım...

Programı kaldırsanız bile arka planda bir işlem çalışmaya devam ediyor.

CTRL + ALT + DEL'e basıp Görev Yöneticisi'ni açın. İşlemler sekmesine gelin ve listeden msnappm.exe işlemini bulup sonlandırın. Sonra C:\WINDOWS\ klasörine gidip msnappm.exe dosyasını bulup silin.

Başlat'a tıklayın Çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp onaylayın.

Sol taraftan tıklaya tıklaya aşağıdaki anahtar adına kadar gelin:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

Sağ tarafta msnsyslog C:\WINDOWS\msnappm.exe girdisini göreceksiniz, silin ve kurtulun...


Son düzenleyen NeutralizeR; 16 Kasım 2005 13:32
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Kasım 2005       Mesaj #92
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Hotmaili turkce yapmak istiyorsanız o zaman buyuk kapasitesinden ödun vericeksiniz yani 2Mb olarak alıp turkce isterseniz asagıdaki işlemleri yapın..

Sponsorlu Bağlantılar
- Kullanıcı adı ve şifreniz ile hotmail hesabına normal bir giriş yapılır.
- Sonra adres satırına [w] http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/...n/Accountclose yazılır.
- Çıkan ekranda Close My Account butonu tıklanır. Ve hesabınızın kapatıldığına dair bir ekran gelir. Meraklanmayın hesabınız kapatılmıyor. Sadece uzun zaman girilmemişte aktif değilmiş hale getiriliyor.
- Sonra tekrar hesbınıza normal kullanıcı adınız ve hesabınız ile giriş yapın. Gelen ekranda Activate My Account butonuna tıklayın.
- Karşınıza kullanım sözleşmesinin olduğu Term of Use sayfası gelecek. Burdaki butonlara tıklamıyoruz. Yani ne kabul nede kabul etmeme butonuna tıklamayın.
- Adres satırına &_lang=tr yazısını ekleyip enterlayın. Az önce karşınıza gelen kullanım sözleşmesi bu sefer türkçe olarak karşısınıza gelecek.
- Burda kabul ediyorum butonuna tıklayın.
- Evet artık hotmail hesabınız tamamen Türkçe
Bu işlem sırasında mevcut hesabınızda bulunan e-mailler gidebilir ama , bilginize..Kolay Gelsin..



Son düzenleyen Blue Blood; 31 Mart 2006 23:15
Danys - avatarı
Danys
Ziyaretçi
17 Kasım 2005       Mesaj #93
Danys - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar daha önce de sordum ama bi cevap alamadımMsn Sad msn'de çevirimdışı görünürken istediğim kişilerle konuşabilmem mümkün mü? messenger discovery programının özelliklerinde var böyle bir şey. ben yükledim ama başaradım. yardımcı olabilir misiniz?
levissi - avatarı
levissi
Ziyaretçi
17 Kasım 2005       Mesaj #94
levissi - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar PC'de lisanslı Winks varken birde "MSN content plus" demosu yükledim.
Sorunuma gelince content plus'ın süresi doldu. Programı kaldırdım, fakat devamlı olarak content plus'ın deneme gününün dolduğuna ve tüm eklentileri kaldırmam gerektiğine dair mesaj alıyorum. Bu mesaja tamam dediğimde ise açık olan Mesenger'da kapanıyor. Belki kurtulurum diye lisanslı sürümüde kaldırdım ama olmadı. Lütfen yardım edin.
Bu arada Forumda bu konu ile ilgili arama yapmak istedim ama arama butonunu bulamadım sahi nerede bu arama butonu
Morrigan - avatarı
Morrigan
Ziyaretçi
17 Kasım 2005       Mesaj #95
Morrigan - avatarı
Ziyaretçi
Ctrl+Alt+Delete-->İşlemler sekmesi--> listede msnappm olması gerek onu sonlandırın.
Daha sonra;
c-->Windows klasöründe yer alan msnappm ve MSNImport dosyalarını silin.
SerdarEngin - avatarı
SerdarEngin
Ziyaretçi
20 Kasım 2005       Mesaj #96
SerdarEngin - avatarı
Ziyaretçi
Son zamanlarda msn onLine ken düşüp bağlanmaya calıstıgında Hizmet gecici olarak kullanılamamaktadır deyip bağLanmıyor.MSN i kapayıp actıgımda ise hemen baglanıyor.Acaba sorun ne olabilir.MSN i slip tekrar kurdum ama oLmadı.Her seferinde kapayıp acmak insanı sinir ediyor.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Kasım 2005       Mesaj #97
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Şu adımları uygulayın sorununuz düzelecek > Msn Messenger ı kapatın.System tray de simgesi de görünmesin (saatin yanındaki).Tamamen çıkış yapın.

Alıntı



Alt köşede yer alan saate iki kere tıklayın; gün, ay ve saat ayarlarınızın doğru olduğuna emin olun..

Eğer doğruysa;

Başlat-->Çalıştır--> a gelin

regsvr32 softpub.dll

yazı ve enter deyin...

Bu kadar... tekrar güvenle messengerinizi açın > kolay gelsin

Cogu üyelerimize buda çözüm olmadı...

Bunu deneyip yapamayan üyelerimiz birde şunu kontrol etsinler..

MSN Messenger/Araçlar/Secenekler/Bağlantı - Gelişmiş ayarlar/Socks : localhost : 1863 yazılı olması lazım...Yazılı olmayanlar yazıp sına butonuna basarak deneme yapsınlar...
Son düzenleyen NeutralizeR; 20 Kasım 2005 14:59
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
23 Kasım 2005       Mesaj #98
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Genelde spesifik sorun bildirimlerine çözüm önerileri yazarken kendi bilgilerim ve tecrübelerim yanında güncel yabancı forumlarda bu konuların daha önce konuşulup konuşulmadıklarına da bakıyorum.

Bahsettiğiniz MSN Messenger oturumunun açılmaması ve çok da açıklayıcı olmayan bir hata koduyla karşılaşmanız, MSN Messenger'la alakalı bilinen bir problem. Kısa bir süre sonra MSN, quickfix ya da tam bir setup'a sahip olan yeni bir MSN Messenger sürümü yayınlayacak. Onu indirip kurdunuğuzda muhtemelen sorununuz çözülecek.

Bunun dışında sorun temelde Windows işletim sistemi sorunu. Bozuk, eksik ya da güncel olmayan sistem dosyaları... Yeni kurulan programın (MSN MSGR) sistem dosyalarının (bileşenler) ve/veya kayıt girdilerinin doğru bir şekilde sisteme yüklenmemesi vs...

Bu gibi durumlarda:

Registry Mechanic gibi windows kayıt girdilerini kontrol edip, hata bulduğunda düzelten bir programla sisteminizi taratabilirsiniz.

Başlat > Çalıştır > sfc /scannow yazıp enter'a basarak Windows dosya korumasının sistem dosyaları taramasını ve gerekli gördüğünde yeniden yüklemesini sağlayabilirsiniz.

Bunun dışında bir uzmana sisteminizi kontrol ettirebilme şansınız varsa, format atıp windows'u yeniden kurmaya gerek kalmadan sorunu çözdürebilirsiniz.

Maalesef bazı problemlere ne kadar çözüm önerisi getirilirse getirilsin, sonuç uzman kişinin yerinde incelemesi kadar verimli olmuyor...

Saygılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
çöl güneşi - avatarı
çöl güneşi
Ziyaretçi
23 Kasım 2005       Mesaj #99
çöl güneşi - avatarı
Ziyaretçi
selam MSN hem mikrofon hem web cam,ı birada kullanmak istediğimde ikisini birarada kullanamassınız yazısı geliyor.ne yapabilirim yardım edin
hamtydamty - avatarı
hamtydamty
Ziyaretçi
24 Kasım 2005       Mesaj #100
hamtydamty - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar,

messenger 7.5 kullanıyorum. Düne kadar problem yoktu. ancak şu anda messenger ı açmaya çalıştığımda "80072ee6" hata koduyla " üzgünüz, şu anda sizi msn messenger için kaydedemedik" şeklinde bir hata mesajı geliyor. Messenger/araçlar/ bağlantı seçeneğinden bağlantı durumuna baktığımda "şu anda .NET Messenger Service ile bağlantınız yok" yazıyor. Hizmet durumunu kontrol ettiğimde ise " .Net Messenger Service tüm sistemler kararlı ve çalışır durumda" yazıyor. Bu sorunu bir türlü anlayamadım.

Konuyla ilgili yardımcı olabilecek arkadaş varsa şimdiden çok teşekkür ederim.

Benzer Konular

1 Kasım 2010 / Misafir Sosyal Ağlar
3 Ağustos 2006 / RasqutiN Sosyal Ağlar
10 Ocak 2011 / hellboy726 Arşive Kaldırılan Konular