Alıntı
hddxm adlı kullanıcıdan alıntı Söylediğiniz durumlar teyit etmek için arkadaşımla yaptığım denemelerde oturum açıldığı zaman xxx oturum açtı şeklinde normal gösterim oluyor,devamında hareketli grubunda gösteriyor.Çevrimdışı olunan zamanlarda normal kişi grupları içinde fakat telefon simgesiyle birlikte gösteriyor. -NeutralizeR ın verdiği linklerden hareketle Windows mobile sitesine gittiğimde ise farklı olarak verdiğim resimdeki gibi bir setup karşıma çıkıyor..Ek olarak Pc de kurulu programlara baktığımda msn plus ya da discovery kurulu gözükmüyor. Elimdeki veriler bunlar ben işin içinden hala çıkamadım fikirlerinizi bekliyorum
Ek:Mobile Sayfası görüntüsü
http://img411.imageshack.us/img411/9535/stpao5.jpg
Şimdi anladığım kadarıyla, oturum açtığınızda kişiler sizi sanki taşınabilri bir aygıtta oturum açmış gibi görüyorlar, oturumunuzu kapattığınızda ise sanki Hareketli olup, size ileti gönderdikleri zaman cep telefonunuza kısa mesaj olarak gelecekmiş gibi duruyorsunuz. NeutralizeR'ın verdiği adreslerden oturum açtığınızda o sayfayı görüyorsanız hesabınız da ciddi bir karışıklık var demektir. Çünkü sayfadan anlaşıldığına göre daha mobile hizmetine kaydolmamışsınız bile. Kaydolmadan böyle bir görünüm mümkün değil. Windows Live Messenger'ın destek takımından yardım isteyin.
Alıntı
By_N0TaL0Ne adlı kullanıcıdan alıntı Mrb ArkadasLar ..
Benim Msn'em Cok Donuyor Ya
Konusma Penceresini FeLan qeç açıyor
Başka Bir Msneme qirince oLmuyo Ama
Sadece 1 msnemde oLuyo Bu
NasıL düzeLticem Yardım Edin Lütfen 
Kişi listeniz çok kabarık mı? Ondan olabilir diğer hesaplarda olmadığına göre.
Alıntı
bekmez adlı kullanıcıdan alıntı mesela karşı taraf bana yazdıgını sansa ama yazdıkları bana gelmese olur mu engellemek yerine
Engellemeyim diyorsunuz ama bana yazdıkları da bana gelmesin diyorsunuz. Bu bildiğim kadarıyla mümkün değil, yapmanız gereken o size yazdıkça hiç aldırış etmemeniz, kafanıza göre takılmaya devam etmeniz. Ya da engelleyin gitsin ya
Alıntı
mmermertas adlı kullanıcıdan alıntı msn de görüşme esnasında göndermiş olduğum herhangi bir linki karşı taraftaki üzerine tıkladığında açamıyorsa sebebi ne olabilir sizce?İlginize teşekkürler
Messenger Seçenekleri>Güvenlik sekmesi>"İletilerdeki bağlantılara izin ver" seçeneğinin işaretsiz olması...