Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 58

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.795.708 Cevap: 3.874
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
25 Mayıs 2006       Mesaj #571
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
maxrim adlı kullanıcıdan alıntı

kardeşler bana msn space'de girildinde müzik dinlenmesini söylerseniz sevinirim

MSN Space Hakkında Herşeyi " MSN Spaces Hakkında Her Şey " << Bu Linkte Bulabilirsiniz...
Sponsorlu Bağlantılar
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
kedisavar - avatarı
kedisavar
Ziyaretçi
27 Mayıs 2006       Mesaj #572
kedisavar - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaslar...

Sponsorlu Bağlantılar
msn 7,5 kullanıorum ve plus yüklü. fakat msn listemde hiçkimseyi adıyla goremiyorum. hepsinde mail adresleri yazıo.
yardımcı olabilirseniz cok sevinirim. tekrar yuklemiştim msn i. birisi bana pencere acınca uyarmıyo diye. hala uyarmıyo bide ustune bide bu cıktı. ikisi içinde yardımcı olabilirseniz sevinrim arkadaslar.
kedisavar - avatarı
kedisavar
Ziyaretçi
27 Mayıs 2006       Mesaj #573
kedisavar - avatarı
Ziyaretçi
MAİL ADRESİ GORUNME OLAYININ COZUMUNU BULDUM FAKATT KİŞİ SİZE KONUSMA PENCERESİ ACTI KISMINI Bİ TURLU COZEMEDİMM...LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZZ.....
virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
27 Mayıs 2006       Mesaj #574
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kedisavar adlı kullanıcıdan alıntı

MAİL ADRESİ GORUNME OLAYININ COZUMUNU BULDUM FAKATT KİŞİ SİZE KONUSMA PENCERESİ ACTI KISMINI Bİ TURLU COZEMEDİMM...LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZZ.....

https://www.msxlabs.org/forum/messengerdiscovery/1364-messengerdiscovery-x-2-tr.html bunu yukle Msn Wink
kedisavar - avatarı
kedisavar
Ziyaretçi
28 Mayıs 2006       Mesaj #575
kedisavar - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
virtuecat adlı kullanıcıdan alıntı
tesekkur ederim ama onceden discovery olmadan veriodu uyarıları. simdi neden vermedigini anlamadım. acaba msn 7 de iken mi veriyordu..

tesekkur ederim bu arada
duygu027 - avatarı
duygu027
Ziyaretçi
28 Mayıs 2006       Mesaj #576
duygu027 - avatarı
Ziyaretçi
slm acaba msnde çevrimiçini çevrim disini sizi engelleyen sizi silmis olan ları gösteren bir proğram var onu nasıl yuklenrcek messennger discoreryx2 yuklendi ama istediğim sonuca ulasamadım
spider-man - avatarı
spider-man
Ziyaretçi
29 Mayıs 2006       Mesaj #577
spider-man - avatarı
Ziyaretçi
Msn Cry arkadaşlar ben msn contactıçalıştıramıyorum frame work kurulu. ama yinde şu hatayı veriyor. cannot get updata list please try later
yardım edebilirseniz sevinirim

NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
29 Mayıs 2006       Mesaj #578
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
lady_arzu adlı kullanıcıdan alıntı

MerhabaLar arkadaşLar benim bir sorum oLucaktı..!!

GeçenLerde Windows Live Messenger'ın tüm passport hesaplarında davetiye gerekmeden oturum açılmasına izin verilen public beta sürümünü yükLedim ama msn space aLanLarı gözükmediğinden siLdim..!! Yani bende gözükmedi diğer arkadaşLarımda gözükmüş neyse daha sonra programı siLip tekrardan msn 7.5 yükLedim ama bu sefer sesLer titreşimLer ve msn space aLanım yok oLdu giremiyorum arkadaşLarımın msn spaceLerine ve kendi msn space aLanım gözükmüyor..!!

Ses ve titreşim oLayını çözdüm de msn space oLayını bir türLü çözemedim tekrar geri geLmesi için msn space aLanLarına bakabiLmem için ne yapmam Lazım msn 7.5 yükLü şuanda...!!!

CevapLarınız için Şimdiden teşekkürLer..!!

SaygıLarımLa....!!!

Sorunun kullanıcı tabanlı olup olmadığını anlamak adına Messenger'ı sıfırdan kurun:
Alıntı

MSN Messenger'ı sıfırdan kurmak için bu adımları uygulamanız gerekiyor:

1-) Program Ekle veya Kaldır listesinden MSN Messenger'ı bulup kaldırın.
2-) \Program Files\MSN Messenger klasörünü silin.
3-) MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim? konusundaki ilgili klasörü bulup silin.
4-) Başlat > Çalıştır > regedit yazıp enter'layarak Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni çalıştırın.

Alıntı

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger anahtarlarını silin.

5-) Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve MSN Messenger'ı kurun.



Herhangi bir gelişme kaydedilmediyse http://support.msn.com/eform.aspx?productKey=spaces&page=support_home_options_form_byemail&ct=eformts 'a ulaşın ve teknik destek talebinde bulunun.
Alıntı
Joesque adlı kullanıcıdan alıntı

evet arkada$Lar msn 7.0. kuLLaniyorum hic ßir smiLeyi ekLeyemiyorum saq tu$ta ekLe cıkmıyor yardim ederseniz sewinirim..


T$kkürLer.

MSN Messenger 7.0 sürümlerinde bu sorun için alternatif çözüm önerileri getirmiştik. Fakat bazı passport hesaplarında bütün çözüm önerleri denenmiş olsa da alınan kişisel ifadelere sağ tıklandığında "Ekle..." tuşu çıkmıyordu. Aşağıdaki konuda tarif edilen şekilde hesap bilgilerinizi değiştirin, Messenger oturumunuzu kapatıp tekrar açın ve ekle tuşunun çıkıp çıkmadığını kontrol edin:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/82-hotmailinizi-250-mba-ikarin.html
Sonuç alamazsanız MSN Messenger 7.5 ya da daha ileri bir Messenger sürümüne güncellemenizi önereceğiz:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri
Alıntı
rose_ adlı kullanıcıdan alıntı

merhabalar bende mns 7.5 vardı sonra windows live messenger yükledim ama bazı sorunlar çıkarıodu ve tekrardan msn7.5 kullanmak istiorum ama kuramıorum program ekle kaldırdan eski msn7.5 kaldıramıorum ve bu yüsden tekrar kuramıorum bana yardımcı olursanıs sevinirim teşekkürle

Program Ekle veya Kaldır listesinden Windows Live Messenger'ı bulup Kaldır'a tıkladıktan sonra aldığınız hata mesajını aynen buraya geçmeniz gerekiyor. Windows'unuzu otomatik güncelleştirmeler ile güncel tuttuğunuzdan emin olunuz. Windows Installer'ın güncellenmesi gerekiyorsa Google'dan arama yaptırıp Windows Installer'ın son sürümünü indirip kurun. Hata mesajını belirtmeden çözüm önerisi getirmemiz mümkün değil.
Alıntı
emretumen adlı kullanıcıdan alıntı

bilgisayarda ne hotmail adresimi acabiliyorum nede msn e girebiliorum
""Proxy sunucunuz cewrimdısı weya proxy ayarlarınız gecersiz"" bunu nasıl düzeltebilirim..?

İlk mesajda istenilen teknik detayları belirtmeniz gerekiyor. Sisteminiz hakkında bilgi sahibi olmamız gerekiyor. Yardım talebinde bulunurken lütfen mümkün olduğunca açıklayıcı ve detaycı olun.
Alıntı
selsel24 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar hepınıze kolay gelsın benım bır sorunum var.msn calısmıyor hıcbır sekılde saat ayarına baktım yıne olmadı windows guvenlık duvarı ayarlarını kontrol ettım yıne calısmadı.onceden wındows msn calısıyodu su anda o da calısmıyor.hatta mynet maıl adresıme bıle gıremıyorum.ama ınternet var skype calısıyor.ne yaptımsa olmadı.lutfen yardım

ARKADASLAR YARDIM EDEN YOK MU

İlk mesajda istenilen teknik detayları belirtmeniz gerekiyor. Sisteminiz hakkında bilgi sahibi olmamız gerekiyor. Yardım talebinde bulunurken lütfen mümkün olduğunca açıklayıcı ve detaycı olun.
Alıntı
volkanizer adlı kullanıcıdan alıntı

selamlar.Messenger Discovery Live Beta yı az önce yükledim ancak diğer discovery de karşılaştıgım gibi hata veriyor ve kapatılıyor.ayrıca görüntü resmi çalma kısayoluda aynı şekilde çalışmıyor,en azından bende bir işe yaramıyor.herkısayolu denedim ancak sonuç alamadım.bunun ayrı bir püf noktası varmı?birde messenger plus da kullanıyorum.çakışma olabilirmi?teşekkürler.

Tüm MessengerDiscovery sürümlerinde aynı hatalar ile karşılaşıyorsanız, işletim sisteminizde güncelleştirmeniz gereken dosyalar söz konusu olabilir. Görüntü Resmi Hırsızı beta sürümde kimi zamanlar işlevsiz kalıyor. Lütfen eklentilerle ilgili sorularınızı eklentilerin kendi konuları içinde belirtiniz. Bu konuda Messenger-MSN-Hotmail hizmetleriyle ilgili sorunları tartışıyoruz.
Alıntı
hilalsu adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar öncelikle herkese selam... eğer böyle bi konu varsa şimdiden kusura bakmayın
Karşı taraftaki kişi ileti yazarken bazen o iletiyi siler,tabi merak ederiz ne yazdıda sildi diye ..Bize göndermesede ,o ileti yazarken ne yazdığını bizim msnde gösteren bir program araştırıyorum,Eğer varsa bana yardımcı olurmusunuz...
Teşekkürler

ICQ'da bulunan bu özellik, (MSN) Messenger'da mevcut değildir. Bu fonksiyonu size verebilecek bir eklenti şimdiye kadar yayınlanmadı.
Alıntı
ayurdakos adlı kullanıcıdan alıntı

Mehaba arkadaşlar
anlamadığım bir nokta var.
burdan messenger discovery exe dosyasını indirdim ama kurma aşamasına geçtiğimde norton tarafından yüksek risk olasılığı nedeniyle bloke edilmek zorunda kaldı.Nasıl bir yöntem izleyip kurayım programı.
Ayrıca msx adminlerine sorum;madem burada downloadlar koymuşsunuz neden scan virus yapmadan koydunuz.Enterasan geldi.Mantıklı bir açıklaması vardır umarım.Herkese teşekkürler.
bye

MessengerDiscovery'nin hangi sürümünü indirdiniz? Eğer MDX2TR sürümünü indirip kurmayı denediyseniz ve güvenlik programınız size bir uyarı verdiyse, bunun nedeki kurulum paketi içinde bulunan killmd.exe dosyasıdır. Bu dosya MessengerDiscovery ve MSN Messenger bütünleşmesinin sağlanması amacıyla, MessengerDiscovery ve MSN Messenger'ı aynı anda kapatmaya yarar. İşlevinden dolayı güvenlik yazılımları bu dosyayı riskli olarak değerlendirebilirler. Hiçbir güvenlik sorunu teşkil etmemektedir. MessengerDiscovery Live sürümünde bu dosya mevcut değildir. Ayrıca yüklenen tüm dosyalar güncel anti-virus programları ve virüs tanıma veritabanları ile taranmaktadırlar. Daha mantıklı bir açıklama getirebilmem için uyarının ekran görüntüsünü foruma eklemeniz gerekiyor.
Alıntı
efendy_tr adlı kullanıcıdan alıntı

s.a arkdaşlar msn mesenger 7,5 kullanıyorum msn nimden hiç bir türlü ses gelmiyor gerek titresşim oturum açma mesaj gönderme sesi gibi sorun kaynağına yönelik bir çok şey denedim ama başarılı olamadım bir tek msn de oluyo bu olay seçeneklerden uyarı ve iltiler bölümünden sesleri tıklıyorum progrmlara ait ses dosyaları çıkıyor fakat msn mesenger pasif durumda ve altında hiç bir türlü ses dosyaasyı yok ekleleme de olmuyo ne iş anlamdım eğer yardımcı olabilirsiniz çok sevineceğim olmassa format atcam artık he bu arada bir çok kez msn ve paketleri sildim yeni baştan yükledim sorun düzelmdedi tekrardan teşekürler

selametle...

Bu mesajın başındaki Messenger'ı sıfırdan kurmakla ilgili adımları uygulayın. Aşağıdaki mesajda getirilen çözüm önerisini deneyin:
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
Alıntı
efendy_tr adlı kullanıcıdan alıntı

bu msn 8.0 için hackerlerın yaptığı bir program diyorlar yani pek güvenli değilmiş ikinici sorum ise msn mesenger discovery msn 8.0 entegreli mi 7.5 de ki gibi çalışıırmı

teşekkürler

Bahsettiğiniz durum aylar öncesine ait. Gerçek olmayan MSN Messenger 8.0 ile ilgili bir söylentiydi. Windows Live Messenger Beta'yla ilgili haberleri düzenli olarak vermekteyiz. Son Haberler forumunda ilgili konu mevcut. Ayrıca Windows Live Messenger Beta uyumlu MessengerDiscovery Live TR Beta konusunu da aynı forum içinde bulunabilirsiniz.
Alıntı
fecibay adlı kullanıcıdan alıntı

windows messencer live 8.0 yükledim sonra 1 gün calıştı ve ardından üzerine türkçe ekledim ondan sonra şimdi msn acılır acılmaz kapanıyor ve en son olarak buradanda indirdim ama gene aynı sinir yaa ne yapmam lazım

Windows Live Messenger'ın üzerine Türkçe olarak ne eklediniz? Türkçe Yama mı? Windows Live Messenger Beta'nın resmi Türkçe sürümü mevcut, önceki tüm messenger sürümlerini kaldırıp resmi Türkçe sürümü kurunuz.
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/4413-windows-live-messenger-t-rk-e-public-beta.html
Alıntı
safarinet adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar msn messenger 7.5 yüklü pc de bunu ama yazı karakterini degiştirmek istedigim zaman msn donuyo kilitleniyor.sadece bi ilk önce yaptıgım adresiminki degişiyo başka bi adresimle oturum açmak istedigimde hemen pc donuyo atıyo beta 8 i yükledigim halde aynı yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Arkadaşlar pc lerimde bi pc kurup acronic clone yapmıştım o zaman msn deneme yapmıştım yazı karakteri filan ama diger pc hatta şuanda o pc de bile başka bi oturum yazı karakterini degiştirmek istedigim zaman msn donuyo kilitleniyor.sadece bi ilk önce yaptıgım adresiminki degişiyo başka bi adresimle oturum açmak istedigimde hemen pc donuyo atıyo beta 8 i yükledigim halde aynı yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Sisteminizde aşırı miktarda özel font yüklü olabilir, bu yüzden yazı tipinizi değiştirmek istediğinizde bu font'ların listelenmesi epey zaman alır. (CMsn Happy\WINDOWS\FONTS\ klasöründe bulunan font'ları gözden geçirin. Geçersiz-bozuk font dosyaları da ilgili soruna yol açabilir.
Alıntı
Emine Demirkalp adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba ben Emine,
Windows XP isletim sistemi, Kaspersky virüs programi ve MSN 7.5 ' i kullaniyorum.
Sorunum su, msn' de biri bana mesaj gönderdigi zaman mesaj kutusu otomatik olarak ekrana açiliyor. Bunu nasil engelleyebilirim. mesaj geldiginde sadece taskbar' da yanip sönerek görmek istiyorum. Bilmem anlatabildim mi derdimi.
Simdiden tesekkür eder ve iyi bir gün dilerim.
Saygilar
Emine

Muhtemelen MessengerDiscovery kullanıyorsunuz ve Ayarlar > Mesajlar menüsü altındaki 'Yeni bir ileti alındığında direkt ekranda göster' seçeneği işaretli. Kutucuğun işaretini kaldırın.
Alıntı
kedisavar adlı kullanıcıdan alıntı

tesekkur ederim ama onceden discovery olmadan veriodu uyarıları. simdi neden vermedigini anlamadım. acaba msn 7 de iken mi veriyordu..

tesekkur ederim bu arada

Bahsettiğiniz özelliği size MSN Messenger 7.5 + Messenger Plus! + StuffPlug-NG kombinasyonu veriyor. Özetle StuffPlug-NG'nin bir özelliği ve maalesef henüz Windows Live Messenger uyumlu sürümü bulunmamakta.
Alıntı
duygu027 adlı kullanıcıdan alıntı

slm acaba msnde çevrimiçini çevrim disini sizi engelleyen sizi silmis olan ları gösteren bir proğram var onu nasıl yuklenrcek messennger discoreryx2 yuklendi ama istediğim sonuca ulasamadım

Sizi engelleyen kişiler hakkında bilgi sahibi olmanız mümkün değil, sizi listesinden silen kişiler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. MessengerDiscovery > Kişi Listesi Yöneticisi (Contacts) menüsü altından ilgili bilgiye ulaşabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için MessengerDiscovery konularını inceleyiniz. Herhangi bir program yardımı olmadan elle kontrol yapmak için:
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
Alıntı
spider-man adlı kullanıcıdan alıntı

Msn Cry arkadaşlar ben msn contactıçalıştıramıyorum frame work kurulu. ama yinde şu hatayı veriyor. cannot get updata list please try later
yardım edebilirseniz sevinirim

Sorunuz MessengerDiscovery ile alakalı. Lütfen mesajınızı ilgili konu altına geçiniz. Muhtemelen çok kalabalık bir kişi listesine sahipsiniz. MessengerDiscovery kişi listesi yöneticisini açabilmeniz için bu kişilerin önce önbelleğe alınmaları gerekiyor, bir süre beklemeniz gerektiğine dair bir uyarı alıyorsunuz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
sersehus - avatarı
sersehus
Ziyaretçi
30 Mayıs 2006       Mesaj #579
sersehus - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaslar 80048821 hata kodu veriyor msnim ne demektir acaba şifre ve gizli soruyu yanıtlıyorum kabul etmiyor bu arada msn7.5 kullanıyorum acaba patlattılarmı msnimi??
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
30 Mayıs 2006       Mesaj #580
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
selamlar
ben msn 7.5 kullanıyorum
messenger plus! 3 yuklu
hotmaıl beta yı kullanıyorum
messengerı her actıgımda herkezdekı engellerı kaldırmam gerekıyor ben kaldırıyorum bıdahakı acısta gene engellı oluyorlar.
msn cok yawas acılmaya basladı 2-3 dk felan beklemem gerekıyor.
bide hotmail beta ya alısamadım bı turlu eskısı gıbı yapma sansım warmı? bunların hepsı beta yı yukledıkten sonra olmus olabılır.


teşekürler..

Benzer Konular

1 Kasım 2010 / Misafir Sosyal Ağlar
3 Ağustos 2006 / RasqutiN Sosyal Ağlar
10 Ocak 2011 / hellboy726 Arşive Kaldırılan Konular