Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 94

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.812.182 Cevap: 3.874
hope_umut - avatarı
hope_umut
Ziyaretçi
23 Ağustos 2006       Mesaj #931
hope_umut - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı

Daha Önce Listenizde Olup da Sildiginiz Kisiler "Anlik Ileti Kisisi Olmayanlar"in Nickinin Yaninda Cevrimici/Cevrimdisi Yerine Bu Resim Olur -->msn
Listenizden Bir Kisi Silerken Resimde Gördügünüz Gibi Bir Uyari Alirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
kswk6

Hotmail Kisilerimden de Kaldir Secenegini Isaretlerseniz Listenizden Tamamen Silinir.
Size Ileti Göndermesini ve Cevrimici Durumunuzu Görmesini Engellemez ("Ayrica Bu Kisiyi Engelle" Secenegini Secmezseniz).

heralde beni yanlış anladınız çünkü ben bu kişiyi daha önce hiç eklemedim ve doğal olarak da silmedim ama ilginç olan normalde biri sizi eklediğinde sol üst kösede birinin sizi kişi listesine eklediği uyarısı gelir ama bende o da gelmedi bi gün baktığımda o kişiyi gördüm listemde zaten yeni aldığım bi adresti bu 5 kişi vardı karıştırma ihtimalim de yok
hödönök - avatarı
hödönök
Ziyaretçi
23 Ağustos 2006       Mesaj #932
hödönök - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar discovery live in live msn ile kontak kurmasını sağlayamıyorum.kendi sitelerinde yazılanları uyguladım ama olmuyor yahu!bilen var mı?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ağustos 2006       Mesaj #933
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hope_umut adlı kullanıcıdan alıntı

heralde beni yanlış anladınız çünkü ben bu kişiyi daha önce hiç eklemedim ve doğal olarak da silmedim ama ilginç olan normalde biri sizi eklediğinde sol üst kösede birinin sizi kişi listesine eklediği uyarısı gelir ama bende o da gelmedi bi gün baktığımda o kişiyi gördüm listemde zaten yeni aldığım bi adresti bu 5 kişi vardı karıştırma ihtimalim de yok

sgpq0

Secenekler > Gizlilik

Hmm O Zaman O Kisi Sizi Listesine Ekledi ve Siz Uyari Almadiniz, Baska Aciklamasi Olamaz Msn Confused Biri Sizi Listesine Eklediginde Uyari Almiyorsaniz Bu Konu Altina Yazabilirsiniz, Aliyorsaniz Sorun Yok Sanirim. Resimde Ne Yapmaniz Gerektigini Anlattim.
Alıntı
hödönök adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar discovery live in live msn ile kontak kurmasını sağlayamıyorum.kendi sitelerinde yazılanları uyguladım ama olmuyor yahu!bilen var mı?

MessengerDiscovery ve Messenger bütünleşmesinin sağlanıp sağlanamadığını öğrenmek için MessengerDiscovery sembolü > Contacts menüsüne tıklayın. Oturum açmış olmanız gerektiğine dair bir uyarı alırsanız, bütünleşme sağlanmamış demektir. Windows XP, Windows Live Messenger ve proxy sunucusu ardından olmayan bir internet bağlantısı ile MessengerDiscovery Live kullanamamanız için hiçbir neden görünmüyor. Herhangi bir güvenlik programı kullanıyorsanız, geçici olarak devre dışı bırakın, Messenger oturumunuzu birkaç kez kapatıp tekrar açın. Bütünleşmenin sağlanıp sağlanmadığını kontrol edin.
extatic - avatarı
extatic
Ziyaretçi
24 Ağustos 2006       Mesaj #934
extatic - avatarı
Ziyaretçi
kolay gelsin benim bilgisayarımda ne yaptım ne ettiysem msn ye sadece amsn ile baglanabiliyorum oda makine mi çok kasıyor. Yardımcı olurmusunuz..!!
sorun: Şu anda .NET messenger Service ile baglantınız yok.
diyo ama ben herşeyi yapıyorum..!! kafayı yicem 3 kere format attık ama giremiyorum.!! cözüm pls
ve altında da internet'e kablolu ağ baglantısıyla bağlanıyorsunuz. diyo benle dalga geciyo bu makine ya Msn Sad bi yol gösterin pls ne kadar msn programı varsa kurdum hiç bişini acmıyo onarma yaptıgımda ise IE'nin Çevirimdışı Ayarı.. onay işareti gelmiyo hiç bişi yok yani
amsn cözüm yolu hariç başka bi çözüm yoluda söyleyebilirsiniz..!!
benim kurduklarım ( trillian . msn plus yamalı . msn 7.0 7.5 6.0 8.0 live ) kolay gelsin..!!
biggestfan - avatarı
biggestfan
Ziyaretçi
25 Ağustos 2006       Mesaj #935
biggestfan - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar ya bnm display resmim açılmıoo bu resim dosyası diildir başka bi dosya seçin fln dioo ama o resim dosyasıı biri bana yarırdımcı olursa sewinirmm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ağustos 2006       Mesaj #936
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
biggestfan adlı kullanıcıdan alıntı

slm arkadaşlar ya bnm display resmim açılmıoo bu resim dosyası diildir başka bi dosya seçin fln dioo ama o resim dosyasıı biri bana yarırdımcı olursa sewinirmm

Kullanmak Istediginiz Resmin Formatini Degistirip Tekrar Deneyin.
Grejuva - avatarı
Grejuva
Ziyaretçi
26 Ağustos 2006       Mesaj #937
Grejuva - avatarı
Ziyaretçi
ben 8.0.0792 kuLLanıyorum ve 0812 kurmak istiyorum, fakat 792yi uninstaLL edip yenisini kurmaya çalıştığımda dosya ayıkLama başarısız diyor Msn Confused türLü türLü yerLErden indirdim 812'yi ama oLmadı Msn Confused 792yi repair ettim, sonra uninstaLL yaaptım yine oLmadı.program fiLestan kLasörü siLdim, discoveryi kaLdırdım yine ıh ıhh...Bu konuda bana yardımcı oLabiLecek war mı ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ağustos 2006       Mesaj #938
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Grejuva adlı kullanıcıdan alıntı

ben 8.0.0792 kuLLanıyorum ve 0812 kurmak istiyorum, fakat 792yi uninstaLL edip yenisini kurmaya çalıştığımda dosya ayıkLama başarısız diyor Msn Confused türLü türLü yerLErden indirdim 812'yi ama oLmadı Msn Confused 792yi repair ettim, sonra uninstaLL yaaptım yine oLmadı.program fiLestan kLasörü siLdim, discoveryi kaLdırdım yine ıh ıhh...Bu konuda bana yardımcı oLabiLecek war mı ?

Bilgisayarinizda Kurulu Olan Messengeri Silmeden Windows Live Messenger'in Son Sürümünü Burdan Indirip Kurun --> https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/6420-windows-live-messenger-final-turkce-8-0-0812-00-a.html
kedemi - avatarı
kedemi
Ziyaretçi
26 Ağustos 2006       Mesaj #939
kedemi - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar ben (windows live messenger 8.0) kullanıyorum ve yazışırken türkçe el yazısı font kullanıyorum yazarken iyide iletiyi karşı tarafa gönderdiğimde özellikle ingilizcede olmayan harfler normal düz yazıya dönüşüyor ben el yazısı olarak karşıya ileti göndermek istiyorum bunun bir yolu yokmu şimdiden teşekkürler.Birde gelen kutuma birsürü tanımadığım abuk subuk mail'ler geliyor bunları önemsiz olarak işaretlediğim halde yine geliyor bunları nasıl engelleyebilirim...
Son düzenleyen kedemi; 26 Ağustos 2006 16:07 Sebep: eksik mesaj
purple_cat - avatarı
purple_cat
Ziyaretçi
26 Ağustos 2006       Mesaj #940
purple_cat - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar msn messenger 7.5 kullanıorum xp de ama bgn 80048820 hata msjı vermeye başladı.güvenlik duwarımı kapatıp öyle de açmayı denedim ama olmadı.sorun gider bölümünde herşey onaylanıo en alttaki kablosuz linki hiçbir işaret almıo.acil yardımınıza ihtiyacım war.Msn Cry