Alıntı
pondiga adlı kullanıcıdan alıntı programı yukledim fakat kaydedilen ml20 dosyası açılmıyor..açarken d-vix veye wındows media player classıc kullanıyorum yınede açmıyor...sorun nedir acana...teşekkurler
ml20 dosyasını program içerisinden bilinen bir codec kullanarak çevirmeniz gerekmekte diğer medya playerlarda dosyayı oynatmak istiyorsanız.
ancak çevirmeye gerek kalmadan da programın kendi çerisinde görüntüleyebilirsiniz.
Alıntı
dogan_569 adlı kullanıcıdan alıntı kardeş bı yardım be benım pc bu program vardı sonra kaldırdım şimdi gene kurmak istiyom kurulmuyo hata verıyo hata bu winpcap 3.1 is already installed on this machine.the installation will be aborted hata bu napmalıyım ben
winpcap makinenizde kurulu ise ilk adımı atlayın ve doğrudan msn webcam recorderı kurun.
Alıntı
apo53 adlı kullanıcıdan alıntı ben bunla çekilmiş videolari izlemek isti yorum ama aç miyor nasil yapa biliriz
Alıntı
sativa adlı kullanıcıdan alıntı live msn de çalışıyo sanırım di mi ?
eline sağlık dostum. saolasın 
bütün msn sürümlerinde program çalışmaktadır. programla çekilen videoları programın içinden konvert ederek başka medya playerlarda oynatmanız mümkündür. gerekli açıklama ilk topikte bulunuyor , görsel anlatım da mevcuttur.
Alıntı
TOPRAK05 adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar videonun üstünde adlandır dediğimizde hatalı girdi yazıyo açılmıyo nasıl düzelteceğimizi bilen varmı bi zahmet yazsın kesinlikle düzeltmem gerekiyo.
bu programın açık kaynak kodlu amatör bir çalışma olduğunu unutmayın , bu tür hatalar olabilmekte.
kaydedilen video dosyası eğer hatalı girdi diye listeleniyorsa dosya uzantısını abc.udp , abc.ml20 veya abc.vc olarak değiştirerek açmayı deneyebilirsiniz ( abc video dosyası adı , noktadan sonraki kısımlar uzantı olarak seçebilecekleriniz ) .
hata oluşma nedenlerine gelince programın kendi kapatma / çıkış butonundan kapatılmaması , msn messengerın kayıt esnasında ani kopması veya kapanması , bazı durumlarda aynı ip adresine sahip iki ya da daha fazla kullanıcıyla eş zamanlı görüntülü sohbet / kamera açılmış olması (aynı kafeden giren iki farklı kullanıcıyla camlaşmak gibi ) veya kaydedilen video boyutunun büyük olması bu tür sorunları yaratıyor. kayıt boyutunuz 20-25 mb ı bulduğunda kaydı durdura basın ( akımı durdur ) , arkasından tekrar dosya menüsünden kaydı - akımı tekrar başlata basıp devam edin , önerebileceğim çözümlerden birisi bu , makinenizin hafızasına ve işlemci gücüne bağlı olarak doğru dosya boyutunu siz kendiniz seçebilirsiniz.