Arama

MSN WebCam Recorder - Sayfa 2

Güncelleme: 16 Ekim 2012 Gösterim: 147.492 Cevap: 28
Tigin - avatarı
Tigin
Ziyaretçi
21 Mayıs 2007       Mesaj #11
Tigin - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
antu34 adlı kullanıcıdan alıntı

teşekkürler arkadaşım emeğine sağlık yanlız ben de söyle bir sorun var aynı proğram masa üstünde kayıtları çok iyi alıyor ama laptop da yapaılan kayıtlar belli bir sürden sonra görüntü karışıyor neden yapa bilir laptop da da kayıt yapıyor ama görüntü 2 dkk sonra karışıyor bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim

laptop internete nasıl bağlı ? wireless ( kablosuz) mu bağlantı ? internet bağlantısı etkili olabilir. belki sorunu çözmek için sadece winpcap sürümünü yükseltmeniz de yeterli olabilir.

Sponsorlu Bağlantılar
son sürüm için : WinPcap, The Packet Capture and Network Monitoring Library for Windows adresini ziyaret edebilirsiniz. paket süzgecine bağlı bir sorunsa yeni sürüm bunu çözebilir.
Tigin - avatarı
Tigin
Ziyaretçi
9 Ağustos 2007       Mesaj #12
Tigin - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
pondiga adlı kullanıcıdan alıntı

programı yukledim fakat kaydedilen ml20 dosyası açılmıyor..açarken d-vix veye wındows media player classıc kullanıyorum yınede açmıyor...sorun nedir acana...teşekkurler

ml20 dosyasını program içerisinden bilinen bir codec kullanarak çevirmeniz gerekmekte diğer medya playerlarda dosyayı oynatmak istiyorsanız.

Sponsorlu Bağlantılar
ancak çevirmeye gerek kalmadan da programın kendi çerisinde görüntüleyebilirsiniz.

Alıntı
dogan_569 adlı kullanıcıdan alıntı

kardeş bı yardım be benım pc bu program vardı sonra kaldırdım şimdi gene kurmak istiyom kurulmuyo hata verıyo hata bu winpcap 3.1 is already installed on this machine.the installation will be aborted hata bu napmalıyım ben

winpcap makinenizde kurulu ise ilk adımı atlayın ve doğrudan msn webcam recorderı kurun.

Alıntı
apo53 adlı kullanıcıdan alıntı

ben bunla çekilmiş videolari izlemek isti yorum ama aç miyor nasil yapa biliriz

Alıntı
sativa adlı kullanıcıdan alıntı

live msn de çalışıyo sanırım di mi ?

eline sağlık dostum. saolasın Msn Happy

bütün msn sürümlerinde program çalışmaktadır. programla çekilen videoları programın içinden konvert ederek başka medya playerlarda oynatmanız mümkündür. gerekli açıklama ilk topikte bulunuyor , görsel anlatım da mevcuttur.

Alıntı
TOPRAK05 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar videonun üstünde adlandır dediğimizde hatalı girdi yazıyo açılmıyo nasıl düzelteceğimizi bilen varmı bi zahmet yazsın kesinlikle düzeltmem gerekiyo.

bu programın açık kaynak kodlu amatör bir çalışma olduğunu unutmayın , bu tür hatalar olabilmekte.

kaydedilen video dosyası eğer hatalı girdi diye listeleniyorsa dosya uzantısını abc.udp , abc.ml20 veya abc.vc olarak değiştirerek açmayı deneyebilirsiniz ( abc video dosyası adı , noktadan sonraki kısımlar uzantı olarak seçebilecekleriniz ) .

hata oluşma nedenlerine gelince programın kendi kapatma / çıkış butonundan kapatılmaması , msn messengerın kayıt esnasında ani kopması veya kapanması , bazı durumlarda aynı ip adresine sahip iki ya da daha fazla kullanıcıyla eş zamanlı görüntülü sohbet / kamera açılmış olması (aynı kafeden giren iki farklı kullanıcıyla camlaşmak gibi ) veya kaydedilen video boyutunun büyük olması bu tür sorunları yaratıyor. kayıt boyutunuz 20-25 mb ı bulduğunda kaydı durdura basın ( akımı durdur ) , arkasından tekrar dosya menüsünden kaydı - akımı tekrar başlata basıp devam edin , önerebileceğim çözümlerden birisi bu , makinenizin hafızasına ve işlemci gücüne bağlı olarak doğru dosya boyutunu siz kendiniz seçebilirsiniz.
Son düzenleyen Tigin; 9 Ağustos 2007 03:03 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Tigin - avatarı
Tigin
Ziyaretçi
9 Ağustos 2007       Mesaj #13
Tigin - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kemikhakan adlı kullanıcıdan alıntı

paylaşım için sağol. bu ml20 dosyalarının formatlarını çevirirken program hata veriyor bazen. bu dosyaları media playerde izlemek için başka bi format dönüştürücü program var mı ?

ml20 dosya biçimini dönüştüren bir başka program yok bildiğim kadarıyla , belki linux üzerinde çalışan bir dosya dönüştürücü mevcuttur ( bu codec açık kaynak kodludur )

Alıntı
hakankobra adlı kullanıcıdan alıntı

paylaşım için saol dostum ama benim bi sorunum var sesli+görüntülü aramalarda kayıt yapmıyor yardımcı olursan sevinirim

winpcapı uninstall edin ve WinPcap, The Packet Capture and Network Monitoring Library for Windows adresinden daha üst sürümü indirin. sisteminizi bilmediğim için sürüm öneremiyorum. kullandığınız windows sürümüne uygun bir güncelleme sitede mevcuttur.

Alıntı
crazye adlı kullanıcıdan alıntı

ya ben kurdum programı sırasıylka ama anlamadığım tek nokta bu web cam açıldığında otamatik kendimi kayıt yapıyor yoksa bizmi ayarlıyoruz bende hiç bişe çıkmadı yardım edersen sevinirim

program kaydı otomatik yapıyor , eğer kurulum esnasında autostart kutusunu boşaltmadı iseniz ekranınızda sağ alt köşeye bir kamera simgesi geldiğini göreceksiniz.


Alıntı
lejyonerim adlı kullanıcıdan alıntı

selam kardeşim tamam dediklerini yaptım daha öncede biliyordum ancak şuan pc format attım ve yeniden kurdum ilk etapta ancak kurulum tamamlanamadı diye tabir var yardımcı olurmusun teşekkürler

winpcap kullandığınız güvenlik yazılımı tarafından bloklanmış olabilir ( gelen ve giden paketleri süzdüğü için ) . ancak yazılım tümüyle güvenlidir , çalışmasına izin verin.


Ve bir özel not : MSN WEBCAM RECORDER çalışırken bağlantınızı resetlerseniz , MSN WEBCAM RECORDER programını da açıp kapatmanız tavsiye olunur . ip adresiniz değiştiğinde program gelen ve giden paketleri doğru algılayamayabilir ve kayıt geçersiz / hatalı veya hiç başlamamış olabilir.
Son düzenleyen Tigin; 9 Ağustos 2007 03:16 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Tigin - avatarı
Tigin
Ziyaretçi
6 Eylül 2007       Mesaj #14
Tigin - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sheytan2 adlı kullanıcıdan alıntı

yaa benım goruntu bıle acılmıo o farklı kaydet yerı deneme@hotmail.com yazıo yaa orayı nasıl acıcaz onu bılmıom

kardesım cok saol paylasımın ıcın ama hiçbirsey cıkmıyor acaba neyden olablir deneme@hotmail.com veya ne bilim baska bı adres cıkmıyorr farklı kaydet dıorum hiç akım secili diil dio akımı nasıl secıcez paylasırsanız sevınırım

Kurulumu doğru yaptı iseniz programı çalıştırın ( eğer otomatik başlama seçeneğini değiştirmedi iseniz windows her açıldığında program da açılmaktadır ) , ve msn listenizdeki herhangi bir kullanıcıyla görüntülü sohbet açın .Program kayıt işleminizi otomatik yürütecektir.

listenizdeki arkadasınızın msn adresinin arkadas@hotmail.com , sizinkinin de sheytan2@hotmail.com oldugunu varsayalım. Program kaydı şu şekilde yapacaktır :

arkadas@hotmail.com den sheytan2@hotmail.com e .vc
sheytan2@hotmail.com den arkadas@hotmail.com e.vc

Bu şekilde iki akım dosyasını kaydeder.Biri sizden karşıya , diğeri de karşıdan size gelen ses ve görüntünün kayıt dosyasıdır.
Kalan prosedür zaten detaylı bir şekilde anlatıldı.
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
11 Eylül 2007       Mesaj #15
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kudret72 adlı kullanıcıdan alıntı

slm..

ben buraya yeni üye oldum googlede ararken buldum benim bir sorunum var belki bana yardimci olabilirsiniz....

bende bir msnde cekilmis görüntü var ve dosya adi ML20 diye yaziyo ama bir türlü acamadim.

bana bu konuda yardimci olursaniz sevinirim

saygilar

Alıntı

sadece kamera görüntüsü kaydı yaptığı dosyaların uzantısı ml20 veya udp dir.
ses+görüntü kayıtlarının uzantıları ise vc dir. ( program kendi kayıtlarını
C:\Program Files\MSN Webcam Recorder\streams dizini içinde tutar )

programı kurarak ml20 formatını düzenleyebilirsiniz. bknz 1. mesajdaki kullanım videosu.https://www.msxlabs.org/forum/attachments/8395d1158784373-msn-webcam-recorder-programkullanimvideosu.zip
HaYLaZ_24 - avatarı
HaYLaZ_24
Ziyaretçi
24 Eylül 2007       Mesaj #16
HaYLaZ_24 - avatarı
Ziyaretçi
ellerine saglık arkadasım yanlız su ml20 dosyasını mpg 3gp gibi dosyalara nasıl cevirebilirizz acabaa ben bi kaç video donusturucu buldum ama olmadıı Msn Confused
Tigin - avatarı
Tigin
Ziyaretçi
24 Eylül 2007       Mesaj #17
Tigin - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
HaYLaZ_24 adlı kullanıcıdan alıntı

ellerine saglık arkadasım yanlız su ml20 dosyasını mpg 3gp gibi dosyalara nasıl cevirebilirizz acabaa ben bi kaç video donusturucu buldum ama olmadıı Msn Confused

Program kullanım videosunu izledi iseniz , farklı kaydet seçeneğine bastığınızda kaydınızı programın içerisinden farklı dosya formatlarına dönüştürme imkanı olduğunu göreceksiniz. dvix , xvid , avi vb. türden bir video formatı seçebilirsiniz.
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
20 Aralık 2007       Mesaj #18
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
fbertem adlı kullanıcıdan alıntı

nerden indircez link yok

konunun başında var; MSN WebCam Recorder

Alıntı
yesilbaron adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben bu programı çok ğüzel kullanıyordum pc ye format attım ondan sonra düzenli kullanamıyorum her şeyi olması gereken ğibi kuruyorum program kuruluyor kayıtı yapıyorum buraya kada bir sorun yok fakat kayıtı izlemeye geldiğinde we kayıt etmeye çalıştıgımda tam encode ederken kendiliğinden kapanıyor bir işlem yapamıyorum şu anda yardımcı olursanız sevinirim

Kurulumdan kaynaklanan belkide bir sorun vardır. programı kaldırın. c/programfilesdeki klasörünüde temizleyin. tekrar kurmayı deneyiniz.

Alıntı
merih32 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşım proğram iyide lisans satın al diyor bunun keygen ve crakları yokmu



Alıntı
karaağaç adlı kullanıcıdan alıntı

keyi yazarmısınız

Alıntı
karaağaç adlı kullanıcıdan alıntı

MSN Webcam Recorder1.1 keyini yazarmısnız arkadaşlar

Sitemizde key,crack yayınlamak YASAKTIR. işte bu yüzden yok ve olsada yazamıyoruz.

Alıntı
s10er91 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar bu program vistayla uyumlumu???

Açıkcası ben denemedim ancak boyutu küçük olan programı inndirip denemeniz sizin menfaatinize olacaktır. Hem belkide denedikten sonra çalışıp çalışmadığına dair görüşünüzü bizimle paylaşırsınız.
Tigin - avatarı
Tigin
Ziyaretçi
7 Ocak 2008       Mesaj #19
Tigin - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
merih32 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşım proğram iyide lisans satın al diyor bunun keygen ve crakları yokmu

Umarım bir daha bu tür bir yanlış bilgiyle karşılaşmayız.Çünkü bu konu başlığı altında anlatılan MSN WebCam Recorder programı tümüyle ücretsiz bir yazılımdır

Gerek MSN WebCam Recorder gerekse ses/görüntü dosyalarını süzen Winpcap lisans istemez.Herhangi bir keygen/crack veya serial girme ihtiyacı ve nedeni yoktur.

Daha detaylı bilgi için yazılımların kendi siteleri de ziyaret edilebilir :

MSN Webcam Recorder

WinPcap, the Packet Capture and Network Monitoring Library for Windows
seco19 - avatarı
seco19
Ziyaretçi
29 Ocak 2008       Mesaj #20
seco19 - avatarı
Ziyaretçi
peki arkadaşlar ben çektiğim bii videoyu çeviriken yarındaa kesilio ve dosyaa bozuk dio bize gönderin flan ben bunuu başkaa türküü avi formatınaa çeviremezmiyim yardım pls

Benzer Konular

29 Temmuz 2011 / T_O_S_U_N_P_A_S_A Sosyal Ağlar
22 Temmuz 2012 / serci_038 Soru-Cevap
11 Mayıs 2012 / rocklobital Soru-Cevap