Arama

MSN WebCam Recorder - Sayfa 3

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 16 Ekim 2012 Gösterim: 147.758 Cevap: 28
Fırtına - avatarı
Fırtına
Ziyaretçi
29 Ocak 2008       Mesaj #21
Fırtına - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
seco19 adlı kullanıcıdan alıntı

peki arkadaşlar ben çektiğim bii videoyu çeviriken yarındaa kesilio ve dosyaa bozuk dio bize gönderin flan ben bunuu başkaa türküü avi formatınaa çeviremezmiyim yardım pls

Arkadaşım fazla uğraşmadan direkmen kullanabileceğiniz bir dosya verebilirim size, sadece ''rec'' tuşuna basıp istediğiniz MSN çerçevesine adapte edip kayıt yapabilirsiniz üstelik otomatikmen *.avi formatında kayıt edebilirsiniz hemde program Türkçe olduğu için hiç yabancılık çekmezsiniz basit ve kullanışlı bir program...

Sponsorlu Bağlantılar
Çalıştırmak için:
*.rar lı dosyayı açın ve MSN Kayıt adlı klasörün içerisinde bulunan Kayıt Programı.exe adlı programı tıklatıp çalıştırın...

Eğer *.rar dan kurtarmak isterseniz mutlaka MSN Kayıt adlı klasörü masa üstü yada bir diske taşıyın aksi takdirde program çalışmaz çünkü klasörün içerisindeki dosyalar sayesinde çalışıyor...

Boyut: 65 kb.

Link 1
(Rapid)

Link 2
(Rapidsiz)

zerya - avatarı
zerya
Ziyaretçi
31 Ekim 2008       Mesaj #22
zerya - avatarı
Ziyaretçi
Pro splitcamda uzantısından dolayı calısmıyor o kadar converter denedim basarısız elimde sadece kayıtlar kaldı o da tek basına acılmadıktan sonra bir ise yaramaz kullanmıyorum cunku yardımcı olabilecek arkadas lutfen...................
Sponsorlu Bağlantılar
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
31 Ekim 2008       Mesaj #23
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
WLM 8.5 Sürümlerinde Web Cam Kaydı Bulunmaktadır... Hangi msn sürümünü kullanıyorsunuz ?
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
FatihClhci - avatarı
FatihClhci
Ziyaretçi
17 Nisan 2009       Mesaj #24
FatihClhci - avatarı
Ziyaretçi
Selam arkadaşı.Öncelikle program için teşekkürler.Dediğin gibi programı yükledim.Ama programı açınca ve kameralı sohbete başlayınca program da gösterdigin gibi deneme1@hotmail.com ve deneme2@hotmail.com gibisinden birseyler cıkmıyor.Öyle bos duruyor program.Kaydı baslatmak icin bizim yapmamız gereken birsey varmı yoksa otomatik mi kaydediyor.Eğer otomatik kaydediyorsa bu hotmail adresleri programda neden gözükmüyor.Yardımcı olursan sevinirim.
Bak program aynı alttaki resimdeki gibi kalıyor.herhangi bir mail adresi gözükmüyor

ImageShack - Image Hosting :: msnrecorder.jpg
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
17 Nisan 2009       Mesaj #25
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
FatihClhci adlı kullanıcıdan alıntı

Selam arkadaşı.Öncelikle program için teşekkürler.Dediğin gibi programı yükledim.Ama programı açınca ve kameralı sohbete başlayınca program da gösterdigin gibi deneme1@hotmail.com ve deneme2@hotmail.com gibisinden birseyler cıkmıyor.Öyle bos duruyor program.Kaydı baslatmak icin bizim yapmamız gereken birsey varmı yoksa otomatik mi kaydediyor.Eğer otomatik kaydediyorsa bu hotmail adresleri programda neden gözükmüyor.Yardımcı olursan sevinirim.
Bak program aynı alttaki resimdeki gibi kalıyor.herhangi bir mail adresi gözükmüyor

ImageShack - Image Hosting :: msnrecorder.jpg

1- Öncelikle sistemimizde K-Lite Codec Pack gibi bir video ve ses codec paketi yüklü olmalı.

2- Konunun ilk mesajında kurulum anlatımını adım adım takip ederek kurun. Sorun devam ettiği takdirde yine konunun ilk mesajındaki kullanım videosunu izleyebilirsiniz.

3- Kullandığınız messenger sürümü bu programı desteklemiyor olabilir. Alternatip olarak "Split Cam" programını kullanabilirsiniz. Split Cam için tıklayın.
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
11 Ocak 2011       Mesaj #26
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
rockerboy_ - avatarı
rockerboy_
Ziyaretçi
13 Aralık 2011       Mesaj #27
rockerboy_ - avatarı
Ziyaretçi
arkadasım dip not olarak windows 7 de çalısmadığınıda belirtseniz iyi olUr bence yada eğer çalışıyosada lütfen bi yol gösterin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ekim 2012       Mesaj #28
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
çok merak ettim ben bu programı yüklersem ve otomatik kaydet tuşunu basarsam bilgisiyar otomatik olarak ben hiç kayıt tuşuna basmadan kayıt edermiyim lütfen cevap yazın
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ekim 2012       Mesaj #29
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
otomatik olarak çalışması demek bilgisyar açılır açılmaz kendiliğinden ekrandaki görüntüyü hiç bir tuşa basmadan kaydetmesi anlamınamı gekliyo saygılar emre