Arama

Serginho

Güncelleme: 26 Nisan 2008 Gösterim: 5.527 Cevap: 1
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
19 Mart 2008       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Serginho

Sponsorlu Bağlantılar
AC Milans midfielder Serginho in action 0000006770
Sérgio Cláudio dos Santos (d. 27 Haziran 1971, Rio de Janeiro, Brezilya), İtalya takımlarından AC Milan forması giyen orta saha oyuncusu. Kısaca Serginho adıyla anılır.

Kariyeri

Serginho, profesyonel futbol yaşantısına Itaperuna ve Esporte Clube Bahia gibi Brezilyalı semt takımlarında kendini göstererek başladı. Daha sonra bir sene Flamengo forması giydi. İlk 11'de sahaya çıktığı maç sayısını arttıran tecrübeli oyuncu, Cruzeiro'ya transfer oldu ve yıldızının parlayacağı takım olan Sao Paulo'nun yolunu bir sene sonra tuttu. 3 sene boyunca oynadığı 58 maçta 21 gol atarak İtalya'nın en ünlü kulüplerinden AC Milan'a gitti. 10 defa millî olma başarısını gösteren Serginho, şu sıralar halen kırmızı-siyahlılarda oynamaktadır.

Lakabı

Takma adı II Concorde olan 36 yaşındaki sol açığın bu lakabı almasının nedeni, kanadından yaptığı hızlı ve etkili bindirmelerdir.
Biyografi Konusu: Serginho nereli hayatı kimdir.
Gerçekçi ol imkansızı iste...
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008       Mesaj #2
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
İlerleyen yaşına göre muhteşem bi hızı var. Fakat 2007-2008 Seri A sezonu sonunda AC Milan'ın gençleştirme operasyonu ile futbolu bırakıcak oyuncular arasında gösteriliyor.

Sponsorlu Bağlantılar