Arama

Cesc Fabregas

Güncelleme: 28 Kasım 2015 Gösterim: 18.482 Cevap: 2
eXcaLLaNT - avatarı
eXcaLLaNT
Ziyaretçi
1 Temmuz 2008       Mesaj #1
eXcaLLaNT - avatarı
Ziyaretçi
Cesc Fabregas
29846 2p
Sponsorlu Bağlantılar

Cesc Fabregas (Doğumu 4 Mayıs 1987, Barcelona) İspanyol futbolcu. Şu anda Arsenal takımının formasını giymektedir.

Katalan olan Fabregas futbola FC Barcelona'da başladı. 2003 yılına kadar FC Barcelona'nın alt yapısında olan Fabregas FC Barcelona'nın A takımına geçmeden Arsenal'e transfer oldu. Arsenal'de zamanla şans bulmaya başlayan Fabregas 3 senede 68 maça çıktı. Başarılı performansıyla İspanya Milli Futbol Takımı 2006 FIFA Dünya Kupası kadrosunda da yer aldı. Milli takımıyla bugüne kadar 6 maça çıktı. Real Madrid'in transfer listesine girdi. Orta saha oyuncusudur.Çok koşması,mücadeleyi bırakmaması ve top neredeyse Fabregas'ın da orada olmasıyla bilinir.Arsenal'ın belki de gelmiş geçmiş en iyi pasörüdür.


Fabregas 16 yaşındayken Benfica'da forma giyen babası Iker Fabregas'ı yener hale geldi ve babasının emekli olmasıyla kendi ülkeleri olan İspanya'ya gittiler...Orada Barcelona'da top koşturmaya başladı ve kısa zamanda herkesin gözdesi oldu...Ardından Arsenal F.C. ye transfer olup bolca para kazanan Cesc Fabregas babasının ölümünden sonra kendisini Dünyanın en iyi futbolcusu yapmak için herşeyi yapacağını söyledi...İnter'e transfer söylentilerini de yalanladı...'Babam hep Arsenal'de oynamamı isterdi.' dedi.





Son düzenleyen Safi; 28 Kasım 2015 23:20
Biyografi Konusu: Cesc Fabregas nereli hayatı kimdir.
TiglonBoYs - avatarı
TiglonBoYs
Ziyaretçi
7 Ağustos 2008       Mesaj #2
TiglonBoYs - avatarı
Ziyaretçi
cesc fabregas 285x380

Sponsorlu Bağlantılar
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
1 Temmuz 2011       Mesaj #3
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Cesc Fabregas
Vikipedi,özgür ansiklopedi
200px Fabregas newcastle emirates
Cesc Fabregas Francesc Fabregas Soler (d. 4 Mayıs 1987, ispanya) İspanyol futbolcu. Şu anda İngiltere'de Arsenal takımının formasını giymektedir.
Katalan olan Fabregas futbola FC Barcelona'da başladı. 2003 yılına kadar FC Barcelona'nın alt yapısında olan Fabregas FC Barcelona'nın A takımına geçmeden Arsenal'e transfer oldu. Arsenal'de zamanla şans bulmaya başlayan Fabregas 3 senede 68 maça çıktı. Başarılı performansıyla İspanya Milli Futbol Takımı 2006 FIFA Dünya Kupası kadrosunda da yer aldı. Milli takımıyla bugüne kadar 21 maça çıktı.
Sen sadece aynasin...

Benzer Konular

1 Temmuz 2011 / Misafir Taslak Konular