Arama

Julio Regufe Alves

Güncelleme: 29 Kasım 2015 Gösterim: 4.845 Cevap: 3
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
29 Ağustos 2011       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Julio Regufe Alves
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Sponsorlu Bağlantılar
  • Júlio Regufe Alves (d. 29 Haziran 1991, Póvoa de Varzim), orta saha mevkiinde forma giyen Portekizli futbolcu.


  • Doğum tarihi: 29 Haziran 1991
  • Doğum yeri: Póvoa de Varzim, Portekiz
  • Boyu: 1,78 m
  • Mevkii: Orta saha
Futbol Kariyeri
Alves futbol kariyerine 2011 yılında Varzim kulübünde başlamıştır. Ofansif orta saha oyuncusu olarak görev yapmaktadır, Portekiz Milli Takımı ve Zenit’in tecrübeli stoperi Bruno Alves ile Steaua Bükreş’in defans oyuncusu Geraldo Alves’in de kardeşidir.
  • 2011-12 sezonu öncesinde Beşiktaş JK ile transfer görüşmelerine başlanmıştır.
Milli Takım Kariyeri
Julio Regufe Alves, Portekiz 20 Yaşaltı Milli Takımı’nın kadrosunda görev almaktadır.




BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 29 Kasım 2015 00:01
Biyografi Konusu: Julio Regufe Alves nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
30 Ağustos 2011       Mesaj #2
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Beşiktaş, Atletico Madrid'den Julio Regufe Alves için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Sponsorlu Bağlantılar
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, 20 yaşındaki Portekizli futbolcu Julio Regufe Alves'in transferi için kulübü Atletico Madrid ve kendisiyle görüşmelere başlandığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den İMKB'ye yapılan ve Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, ''Julio Regufe Alves'in transferine ilişkin olarak, Alves ve kulübü Atletico Madrid ile görüşmelere başlanmıştır'' denildi.

Portekiz 20 Yaşaltı Milli Takımı’nın kadrosunda bulunan Julio Regufe Alves, 1.78 boyunda ve ofansif orta saha pozisyonunda görev yapıyor. Atletico Madrid B takımında oynayan Julio, Portekiz Milli Takımı ve Zenit’in tecrübeli stoperi Bruno Alves ile Steaua Bükreş’in defans oyuncusu Geraldo Alves’in de kardeşi. Bu transferle beraber Beşiktaş'taki Portekizli sayısı 6'ya yükselmiş oldu.

ALVES İSTANBUL'A GELDİ
Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı ve görüşmelere başlandığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na bildirdiği Atletico Madrid'de forma giyen 20 yaşındaki Portekizli futbolcu Julio Regufe Alves, İstanbul'a geldi. Lufthansa Havayolları'nın tarifeli uçağıyla saat 16.55'te Atatürk Havalimanı'na gelen Alves'i, Beşiktaşlı idareciler karşıladı. Alves, herhangi bir açıklama yapmadan alandan ayrıldı.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 29 Kasım 2015 00:00
🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
31 Ağustos 2011       Mesaj #3
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
  • Beşiktaş’ın yeni transferini Portekiz medyası yere göğe sığdıramadı


Atletico Madrid’ten alınan Julio Regufe Alves’i, Teknik Direktör Carvalhal ısrarla istedi. Ünlü menajer Jorge Mendes de Yıldırım Demirören’e güvenoyu verdi. Portekizliler de, “Atletico’da yıldızlardan şans bulamadı ama Beşiktaş’ta parlar” yorumunu yaptı.

Manchester United’tan alınan Bebe’nin sakatlanması üzerine Beşiktaş, forvet hattına arife günü Atletico Madrid’te forma şansı bulamayan Julio Regufe Alves’i transfer etmişti. Genç futbolcuyu özellikle Teknik Direktör Carvalhal çok istemişti. Portekizli yetenek transfer edilirken ünlü futbolcu menajeri Jorge Mendes’in, Başkan Yıldırım Demirören’e, “Çok büyük bir iş yaptınız. Geleceğin Tevez’i olarak gösterilen Alves’i aldınız” dediği belirtildi.
  • Geleceğe dönük yatırım oldu
Mendes’in o konuşmada Demirören’e ayrıca, “Geleceğe dönük büyük bir yatırım yaptınız. Bu işten çok karlı çıkabilirsiniz” ifadesini kullandığı da belirtildi. Portekiz medyası da Beşiktaş’ın bu transferine büyük bir ilgiyle yaklaştı. Gazeteler, Siyah-Beyazlı takımın Alves’i transfer ederek çok doğru bir iş yaptığını savundu. Basına yansıyan haberlerde, “Alves Atletico Madrid’te yıldız bolluğundan kendisine yer bulamıyordu. Şimdi Beşiktaş’ta parlayacaktır” cümleleri dikkat çekti.
  • Carvalhal ona şans verecektir
Medya genç futbolcunun Zenit’in tecrübeli stoperi Bruno Alves ve Steaua Bükreş’in defans oyuncusu Geraldo Alves’in küçük kardeşi olduğunu belirtip, “O çok güçlü, hızlı ve geleceği parlak bir oyuncu. Beşiktaş’ta beklediği ilgiyi görür. Carvalhal kendisine şans verir. Beşiktaş çok doğru bir yatırım yaptı” ifadelerini de kullandı. 29 Haziran 1991 doğumlu olan genç futbolcu, kariyerine 2010-2011 sezonunda Ribeiaro ve Rio Ave kulüplerinde başlamıştı.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 29 Kasım 2015 00:01
🌘 🚀
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
29 Kasım 2015       Mesaj #4
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Julio Regufe Alves


Ad:  Julio Regufe Alves.jpg
Gösterim: 369
Boyut:  30.4 KB

Benzer Konular

29 Ağustos 2016 / eXcaLLaNT Spor ww
16 Aralık 2015 / KisukE UraharA Moda ww
6 Eylül 2008 / eXcaLLaNT Spor ww
5 Haziran 2013 / Jumong Spor ww
31 Ağustos 2011 / CenneT-ul Meva Spor ww