Arama

Beyaz Önlük

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 7 Ocak 2010 Gösterim: 5.699 Cevap: 2
GusinapsE - avatarı
GusinapsE
Ziyaretçi
6 Kasım 2006       Mesaj #1
GusinapsE - avatarı
Ziyaretçi
Son Defa
Uzakları özluyor gözlerim bu günlerde
Kaçıp gitmek zamanı geldi ne olur beni anla
Sponsorlu Bağlantılar
Ve sakın bir şey sorma sadece

Gel son defa sarıl bana
Dönemem belki bir daha gidiyorum buralardan
Gidiyorum uzaklara

Sığınacak bir liman olmadı uzaklarda
Söyleyecek tek bir sözüm yok ne olur beni anla
ve sakın bir şey sorma sadece

Gel son defa sarıl bana
Dönemem belki bir daha gidiyorum buralardan
Gidiyorum uzaklara

Beyaz Önlük

Grup üyeleri Aşkın KAPLAN, İlhami YAVA ve Göktuğ GÖKTAŞ Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'n de öğrenim gördükleri dönemde tanıştılar.

Bireysel sürdürdükleri çalışmalarını 1987 yılında kurdukları "Grup Çizgi"de bir araya topladılar. Konserleri ve bar çalışmaları olan grubun, üniversitede kurdukları "Müzik Kulübü" genç müzisyenlerin yetişmesinde etkili oldu.

Mecburi hizmet ve askerlik nedeni ile grup çalışmasına ara veren üyeler, çalışmalarına bireysel olarak devam ettiler. 1996 yılında tekrar bir araya gelen grup üyeleri ürettikleri besteleri kitlelere ulaştırmak adına "Beyaz Önlük" ü kurdular...

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2009       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Grup üyeleri Aşkın KAPLAN, İlhami YAVA ve Göktuğ GÖKTAŞ Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'n de öğrenim gördükleri dönemde tanıştılar.

Sponsorlu Bağlantılar
Bireysel sürdürdükleri çalışmalarını 1987 yılında kurdukları "Grup Çizgi"de bir araya topladılar. Konserleri ve bar çalışmaları olan grubun, üniversitede kurdukları "Müzik Kulübü" genç müzisyenlerin yetişmesinde etkili oldu.

Mecburi hizmet ve askerlik nedeni ile grup çalışmasına ara veren üyeler, çalışmalarına bireysel olarak devam ettiler. 1996 yılında tekrar bir araya gelen grup üyeleri ürettikleri besteleri kitlelere ulaştırmak adına "Beyaz Önlük" ü kurdular...

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ocak 2010       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Beyaz Önlük Müzik Grubu yepyeni şarkıları, yeni klibi ve yeni internet sitesi ile geri döndü...

Beyaz Önlük Müzik Grubu
Facebook : Beyaz Önlük Müzik