Arama

Ville Valo

Güncelleme: 24 Eylül 2008 Gösterim: 63.063 Cevap: 11
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Nisan 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ville Valo by disgracebeautiful
Ville Hermanni Valo, Kasım1976'da Finlandiya Helsinki'de doğmuştur. H.I.M. (His Infernal Majesty) grubunun solistidir. Bas gitar çalar. Avant-garde metal grubu Unexpect ile ün kazanmıştır. Mikko Lindström'ün hayatında gördüğü en mütiş insan olduğunu her daim savunmaktadır. Ayrıca son zamanlarda ünlü müzisyen Daniel Gildenlöw ile arkadaşlıklarını çok ilerletmişlerdir. Ünlü virtüöz Mike Patton ile birçok düeti bulunmaktadır. Vanden Plas en sevdiği gruplardan biridir. Ville bir röportajında, Andy Jr.'ın (Vanden Plas) çok büyük bir fanı olduğunu söylemiştir.Children Of Bodom grubunun solisti Alexi Laiho ile büyük br polemik içinde olan Valo her zaman gruba eleştriler yağdırmaktadır. Ayrıca Finlandiya topraklarının uçsuz bucaksız metal camiasında söylenene göre, aradaki bu anlaşılmaz rekabet çocukluk yıllarına dayanmaktadır. Müzik hayatına Alexi gibi daha bebekken, narin parmaklarına en uygun enstrüman olan keman ile başlayan Ville, onunla köyün güzel sanatlar kursunda tanışmıştır. Fakat bu arkadaşlık ne yazık ki uzun sürmemiş: sınav stresiyle dağılan psikolojinin etkisiyle bu iki genç adita bir yarışa girmişlerdir. 3 ay sonra karısı Rejhan Bakström ile doğacak kız çocuklarını heyecanla beklemektedirler. Kızlarının adını Sandriana olarak planlamışlardır. Şu anda albüm hazırlıklarıyla uğraşan Valo grubun dobiş davulcusu Gas'i çok şişman olduğunu söyleyerek grubun karizmasını çizdiğini o yüzden gruptan attığını belirtmiştir. Onun yerini dolduracak olan Bobby Jarzombek ise gruba iyi bir giriş yapmak için kas çalışmaktadır. Ville bu albümde Steve Vai, John Myung ve Chick Corea ile çalışacağını ve albümün konseptinin progresif havasında olacağını belirtmiştir.
Sponsorlu Bağlantılar
Ville'nin çok sevdiği, Tooticki ve Pyrex adlı iki kedisi vardır. Kedilere karşı alerjisi olduğunu yazan makaleleri büyük bir kararlılıkla yalanlamaktadır.


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Nisan 2008       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi

ville valo by AmySaD
Sponsorlu Bağlantılar

Com VilleValo dosHIM

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Nisan 2008       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi

VilleValo14

nlu217176hisinfernalmajaz6

mrs
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mayıs 2008       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi

ville valo 2
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
17 Mayıs 2008       Mesaj #5
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Ville Bateri Bas Ve Gitar Çalabiliyor.
Ville Telefonu Alo Diye Değil " Ville Hermanni " Şeklinde Yanıtlıyor .
Ville ' nin Favori Bakkal Dükkanı Helsinki Şehri Olan Albertinkatu ' da .
Ville ' nin Favori Amerikan Şehri Denver, Colorado.
İlk Çaldığı Enstrüman Flüt .
Hardallı , Soğanlı Ve Peynirli Hot Dog Çok Seviyor .
Ville , Love Metal Zamanlarında Pantolonlarını Yıkamak İçin Küvetini Kullanıyordu Çünkü Maddi Durumu Çamaşır Makinesi Almaya El Vermiyordu .
Favori Sex Pozisyonu Partnerinin Yüzünü Görebildiği Pozisyon
Favori Karaoke Parçaları Sininen Uni, Paivansade, Paratiisi, Ikkunaprincessa ve Sweet Child O'Mine.
Razorblade Romance Albümünün Kabı Evinin Duvarında Asılı Bulunmakta.
Hayali İskoçya da Bir Çiftlik Satın Almak .
Patates Ve Pİlav Pişirmesini Bilmiyor .
Jonna ' ya " Golden Flower " Yani Altın Çiçek Olarak Hitap Ediyor .
Favori Gitarı : 1954 Gibson J-200 Acoustic.
Ville 19 Yaşına Kadar Bakiriyetini Kaybetmedi . Bu da Heartagram ' ı Yarattığı Zamanlara Denk Geliyor .
Ville 18 Yaşında Az Kalsın Eve Aldıkları Köpeğin Yüzünden Alerjik Reaksiyon Geçirerek Ölüyordu .
Bazı Lakapları : Viltsu, Vilpertti, Rakohammas ( İki Diş Arasındaki Boşluk ), Zebraman, Vlad Lux, Bil.
Ville Ve Annesi Valo Daha 4 Yaşındayken " Tekniikan Maailma " Adlı Magazin Dergisi İçin Poz Verdi .
İlk Sarhoş Oldugu Zaman 12 Yaşındaydı .
HIM in İlk Videosu ( Wicked Game- Park Version 1996 ) İçin Gittikleri Helsinki De Bulunan " Arabia Park " Da Ville ' nin Yanına Yaklaşan Köpek Onun Astım / Alerji Krizi Geçirmesine Sebep Oldu . Ve Bu Kriz Sırasında Valo Az Kalsın Hayatını Kaybediyordu .
Valo Tango Dansını Çok Seviyor .
Ville Helsinki De Bulunan " Sibelius School of Music " Tarafından Yapılan Basist Teklifini Reddetmişti .
Favori Rengi Mor .
Eğer Bir Adaya Düşerse Yanına Alacağı Üç Şey : Astım İlaçları , Bir Paket Sigara Ve I-Pod . ( Kızların Bahsi Bile Geçmemiş . )
Valo ' nun Küçüklüğüne Dair Hatırladığı Tek Ses Babanesinin Yemek Yaparken Söylediği Şarkı Sesleri .
Valo Matematik De Çok iyi .
Linde Sarhoş Yakalanarak Nezarete Atıldı . Valo Onun Kefaletini Ödeyerek Serbest Kalmasını Sağladı .
" The Beginning Of The End " Şarkısı Ville ' nin 16 Yaşında Aneroxia Hastalığından Ölen Kız Arkadaşı Hakkında Yazıldı .
Ville ' nin Gece En Az 9 - 10 Saat Uyuması Gerekiyormuş.
Valo ' ya 7 Yaşında Doktorlar Tarafından Hiperaktif Hastalığı Teşhisi Kondu .
Bu da Konseri İzleyen Birisinin Yaptığı İzlenim . O Sıralar DSABH Albümü Daha Yeni Çıkmaya Hazırlandığı İçin O Albümden Olan Şarkıların İsimlerini Tam Olarak Bilmiyorlarmış . Pretending 'e Pretended Falan Yazmış.

The Gathering'in güzeli Anneke'ye hayran hayran baktıktan sonra, HIM için beklemeye başladık. Heyecanımız, konser saatinin henüz öğlen, hatta bir Pazar günü için sabah sayılacak saatlerde olmasını unutturmuştu, haşlanan beyinlerimiz biradan başka bir şey düşünmüyordu. Hadi büyük festivallerde 50-60 grup çıkacağı için bazıları öğlen çıkıyor ancak 3-5 grubun sahne aldığı bir festivalde en önemli 2 grubun niye bu saatte çıktıklarını gerçekten anlayamadım. Aksi gibi gruplar o kadar dakik sahne alıyorlardı ki, tuvalete bile korkarak gidiyorduk. Derken HIM heyecandan gayet uzak bir şekilde 16:40 itibarıyla sahneye çıktı.
Vokalist Valo aşırı sakin hareketlerle ve elindeki sigarasıyla yeni çıkacak albümlerinde olması beklenen "Please Don't Let It Go" parçasıyla ağzından kalp acısı dolu sözcükleri dökmeye başladı. Son yıllardaki popülerliği göz önüne alınırsa HIM'e ilgi tahmin ettiğimizden daha azdı. Ama yakıcı güneş altında bile olsa herkes halinden memnundu. Grup her ne kadar seyirciyle iletişime girmekten kaçınsa da Bas gitarist Mıge Amouk'un giydiği Türk bayrağı t-shirtü ve konserden önce ellerindeki Türk kültürünü simgeleyen eşyalar, kuzeylilerin doğu kültürüne olan ilgilerini bir kez daha ortaya çıkartmış oldu. İkinci parça olarak girdikleri orjinali Chris Isaac'a ait olan "Wicked Game" parçası herkesi harekete geçirdi. Hemen ardından basçı ile davulcu Gas'ın girdikleri Black Sabbath klasiği "Black Sabbath" bizi gerçekten şaşırttı ve etkiledi. Parçanın ilk kısmını söyleyip yarım bırakan Valo "Umarım Ozzy burada değildir" diyerek espride yapıp seyirciyle ilk ve son iletişimini kurdu. Hiç beklemeden yine yeni olduğunu düşündüğümüz "Pretended" isimli parçayı söylemeye başladı. Hemen ardından ise en hoşumuza giden parçası "Your Sweet Six Six Six" geldi. Davulcu Gas'ın hiç bu kadar iyi olabileceği aklıma gelmemişti. Giydiği Motörhead t-shirtüyle zaten gönlümüzü fethetmişti bile. Yine aralık ayında çıkması beklenen albümde olacağını düşündüğümüz parçalara yönelip "In Joy +Sorrow'u" çaldılar. Parça arasında Valo, Basçı Mıge'ın kulağına bir şeyler söyledi. Ben içimden "kendisi de basçı olduğu için ukalalık yapıyor" diye düşünürken beni yanılttı. Elinden hiç eksik etmediği sigarasıyla adeta sevişen Valo "Poison Girl" parçasına farklı bir şekilde girmek istediğini belirttiği anlaşılmış oldu. Ardından "Burry me Deep..." parçasını çaldılar. "Heartache" adlı yeni parçadan sonra, seyirciden gelen "Join me" çığlıklarına "Hayır! AC/DC" diye yanıt verip şu an hatırlamadığım bir AC/DC parçasına başlayıp, daha sonra ne yapıp edip "Right Here in Your Arms'a" bağladılar. Tabii parça bitmedi, bitişi AC/DC riffleriyle kapatarak güzel bir potpori sunmuş oldular. Son parça diyerek başladıkları "One Last Time'ın" son olacağına tabii ki de kimse inanmadı. Henüz en popüler parçaları olan "Join me'yi" çalmamışlardı. Hoş giderlerken grubun en enteresan üyesi olan klavyeci Pluto konser boyunca elinde sigara seyirciye dönük poz yapmasına karşın elemanlar gitmesine rağmen tek başına bir şeyler çaldı, sonra o da gitti. Bis'e "Gone with the Sin" ile döndüler ve ardından da "Join me'yi" çalarak gittiler. HIM'e genel olarak baktığımızda grup elemanlarında aşırı bir durgunluk görüntüsü hakim. Konserde ilk defa seyretmemizin heyecanıyla eğlendiğimizi söyleyebiliriz. Bizce görülmesi gereken bir grup, hele buraya kadar gelmişken. (himturkiyeden alıntıdır)
Heartagram değerli müzik gurubu H.I.M'in markası haline gelmiş bir semboldür. Grubun vokalisti ve aynı zamanda kurucusu olan muhteşem insan Ville Valo'ya göre heartagram aşkı ve nefreti simgeliyor. Nefret ve aşkın dengesi, hayatın içinden iki önemli bölüm, bu iki önemli bölüm aynı zamanda Valo'nun şarkıları arasında gerçekten önemli bir yere sahip. Bu sembol kimi H.I.M fanatikleri arasında dövme olarak kullanılmaktadır(ben de bu yaz yaptırcam hehehe)
Heartagram bir yanlış anlama yoluyla satanizm ile bütünleştirilebiliyor. Ancak, Ville Valo bunun yalan olduğunu belirtiyor.
HIM, 1991 yılında Finlandiyalı vokalist Ville Valo, gitarist Mikko Lindström ve basist Mikko Paananen(Mige Amour) tarafından kurulan bir alternatif rock grubudur.
Grubun orijinal adı “His Infernal Majesty” idi. Ancak grup gelen bir takım tepkiler üzerine adlarını kısaltarak HIM olarak değiştirdi.


Grubun Özgeçmiş
HIM, kurulduğu ilk günlerde KISS, Depeche Mod ve Danzig gibi diğer rock gurplarının şarkılarını coverlıyordu.
Grubun ilk demo albümü 1992 yılında yapılan Witches and Other Night Fears’tı. Lakin bu demonun tek kopyasının Ville Valo’nun elinde olduğu söylenir.
1995’in sonlarına doğru; HIM, This is Only the Beginning adlı bir diğer demo albüm çıkardı. Bu albümün yalnızca 100 kopyası yapıldı ve Helsinki’de özel olarak seçilmiş müzik marketlerde satıldı.
1996 yılında 666 Ways to Love Prologue adlı albümünü çıkartan grup, Finladiya’da 1000 albüm kopyası sattı.
HIM; 20 Kasım 1997’de ilk stüdyo albümleri olan Greatest Love Songs Vol. 666’yı çıkardı. Albüm’ün adındaki 666’ya benzer olması için albümün toplam uzunluğu 66 dakika 6 saniyeydi.
Başta Finlandiya olmak üzere tüm Avrupa’da üne kavuşan HIM, ikinci stüdyo albümünü 1999 yılında Razorblade Romance adıyla piyasaya sürdü. Bu albümdeki Join Me in Death adlı şarkı Almanya müzik listelerinde 1 numaraya yükseldi. Single’ın 500000’den fazla kopyası satıldı.
2001 yılında HIM üyeleri Daniel Lioneye adında yeni bir grup kurdular. Grup Gitarist Linde‘nin solo projesiydi . Albümdeki elektro gitarları ve vokalleri üstlenen Linde Takma İsim olarak da Daniel Lioneye‘ı kullandı .
Albüm Daha Çok blues, hard rock tarzındaydı ve albümdeki şarkılar Seks , Alkol ve Rock’n roll temalıydı . Mige Amour‘un basları Ville Valo ‘ un Baterileri ve Hiili‘nin ( GLS VOL.666 ve Love Metal Albümlerinin Prodüktörü ) Klavye ve Mix‘leri üstlendiği albüm 2001 yılında “ The King Of Rocknroll “ Adında Yayınlandı . Albüm Ticari bir başarı yakalayamadıysa da Kült olarak adından söz ettirdi .
Daniel Lioneye projesinden sonra; HIM, 2001 Ağustos’ta Deep Shadows and Brilliant Highlights adlı albümünü yayınladı. Albüm yeni klavyeci Emerson Burton ile kaydedilen ve grubun günüüzdeki kadrosuyla birlikte kaydettiği ilk albüm olma özelliğine sahip. Albüm Finlandiya müzik listelerine 1, Almanya listelerine ise 2 numaradan giriş yaptı.
14 Nisan 2003’te yeni albüm Love Metal yayınlandı. Love Metal kapağında Ville Valo’nun resmini bulundurmayan ilk albümdü. Kapakta altın bir Heartagram vardı. Albümün ilk Single’ı The Funeral of the Hearts, Birleşik Krallık listelerine 15, Almanya listelerine 3. sıradan giriş yaptı.
Grup; 15 mayıs 2004’te And Love Said No: The Greatest Hits adlı iki şarkı içeren bir albüm yayınladı. Albümde And Love Said No ve Solitary Man adlı şarkılar bulunuyordu.
HIM’ın beşinci stüdyo albümü olan Dark Light, 23 Eylül 2005’te yayınlandı. Billnboard Top 200’de 20. sıraya yerleşen albüm, Amerika Birleşik Devletleri’nde 500000 kopyadan fazla sattı.
2006 yılında Uneasy Listening Vol. 1 ve Uneasy Listening Vol. 2 adlı albümleri piyasaya sürüldü. Bu albümlerde eski albümlerden yapılmış derlemeler bulunuyordu.
Grup, 17 Eylül 2007’de Venus Doom adlı albünü çıkarttı. Ville Valo albüm için “Hoparlörlerinizi patlatmaya geliyoruz.” şeklinde bir yorum yapmıştır. Albümün şarkılarının uzunluklarınınsa 5-6 dakika ile 10-11 dakika arasındadır.

venomouskiss ville3
84559416ss8
Son düzenleyen ThinkerBeLL; 10 Aralık 2011 02:58
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mayıs 2008       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi

42965330tn5

vvqj1
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Haziran 2008       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi

ville valo cristina scabbia  large msg 121321489863

ville sean brennan  large msg 121321494002

ville sean brennan  large msg 121321493475

ville sean brennan  large msg 121321492967
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Temmuz 2008       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi

VilleValo10

ville valo

VilleValo1

VilleValo3
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Temmuz 2008       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi

Ville20Valo201024
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ağustos 2008       Mesaj #10
Misafir - avatarı
Ziyaretçi

01010004a 1

Benzer Konular

8 Eylül 2009 / ThinkerBeLL Taslak Konular