Arama

Necrophagist

Güncelleme: 12 Mayıs 2008 Gösterim: 3.537 Cevap: 1
A.Arda - avatarı
A.Arda
VIP VIP Üye
8 Mayıs 2008       Mesaj #1
A.Arda - avatarı
VIP VIP Üye
necroqc5

Sponsorlu Bağlantılar
Necrophagist
1994 yılında progresif müzikle death metalin süratli güçlü yapısını birleştirmeyi amaçlamış bir grup olarak kuruldu. Grup elemanları bir araya geldikten kısa bir süre sonra stüdyoya kapanıp ilk demo kasetleri “Requiem
s of Festered Gore”u kaydetti. Fakat bu demo hiç yayınlanmadı, sadece promosyon amacı ile gerekli yerlere gönderildi.

1995 yılında tekrar stüdyoya giren grup kendi adını taşıyan bir demo kaydetti. Avrupa’nın underground death metal alemine bomba gibi düşen bu demo sadece Necrophagist’e şöhret kazandırmakla kalmadı, gruba Avrupa’da vereceği bir çok konserin önünü açtı. Necrophagist artık death metal sahnesinin yükselen progresif/teknik death metal gruplarından biriydi.

1999’da grup ilk albümü “Onset of Putrefaction”u piyasaya kendisi çıkardı. Sınırlı sayıda kopya basılmasına karşın grubun ünü günden güne artıyordu. Artık Necrophagist en önemli progresif death metal gruplarından biriydi. Artan ilgiye bağlı olarak grup üçüncü demo için stüdyoya girmekte gecikmedi. Bir çok etkilenimi, tarzı ve klasik müziği barındıran “Onset Of Putrefaction”, Necrophagist’in üstün yeteneğinin ve öfkesinin dışavurumuydu.

Necrophagist, “Onset Of Putrefaction” ile neredeyse ölmekte olan brutal death metal tarzını tekrar canlandırdı. Hatta albümün başarısı Avrupa’da bu müziği yapmak için yanıp tutuşan bir sürü genç müzisyene ilham kaynağı oldu. Albüm, death metali tekrar hareketlendirmesinin yanı sıra gruba da büyük avantaj sağladı ve Necrophagist, Cannibal Corpse, Napalm Death ve Sinister gibi death metal devleriyle aynı sahneyi paylaşma imkanı buldu. Büyük gruplarla verilen konserler dışında Necrophagist, aralarında **** The Commerce, Brutal Assault ve Maryland Deathfest’in de bulunduğu bir çok festivalde boy gösterdi.

2004’te Relapse Records ile anlaşan Necrophagist, yeni albümü “Epitaph”ın hazırlıklarına başladı. Albüm aynı senenin 2004 ayında piyasaya çıktı.. Teknik ve progresif death metalin sınırlarını zorlayan Necrophagist, bu müziği akıl almaz yerlere taşımaya ve standartı yükseltmeye devam ediyordu. Necrophagist hiçbir grubun gidemediği yere gitmek üzere..

207photouc8

MetaLi-X - avatarı
MetaLi-X
Ziyaretçi
12 Mayıs 2008       Mesaj #2
MetaLi-X - avatarı
Ziyaretçi
Onset of Putrefaction albümü va bende seviyom bu adamlarıMsn Happy

Sponsorlu Bağlantılar