Arama

Dreams Of Sanity

Güncelleme: 16 Haziran 2008 Gösterim: 4.181 Cevap: 0
A.Arda - avatarı
A.Arda
VIP VIP Üye
16 Haziran 2008       Mesaj #1
A.Arda - avatarı
VIP VIP Üye
normal dreams of sanity 03

Sponsorlu Bağlantılar
Dreams of Sanity grubu Christian Marx ,Michael Knoflach ve Michael Knoflach tarafından Nisan 1991 de kuruldu. 1992 yazında ilk vokalist Gudrun Gfrerer ve Florian Razesberger(klavye) gruba katıldılar.

1993 kışında Hannes Richter gruptan ayrıldı, Romed Astner geldi. Florian ritm gitara geçti, yerine Sefan Menges geçti. Gudrun Gfrerer yerine Birgit Moser ve arkadaşı Robert vokallerde önemli rol oynadılar.

Neyse ki Sandra Schleret ve Martina Hornbacher vokallere geçtiler ve sonunda Dreams of Sanity ilk demosunu Mayıs 1994 de kaydetti. (Christoph Niederwieser ın Fleischorgel stüdyosunda) Aralık 1994 de Florian Ratzesberger yerine gruba dahil oldu.

Grup İnnsburg - Avusturya daki Zero-Point stüdyolarında çalışmaya başladı. Çalışmalarında 4 amatör gruptan da yardım aldılar.

Ocak 1997 Komödia albümü coktan kaydedilmişti. Album Hamburg Impuls stüdyolarında düzenlendikten sonra piyasa çıkarıldı.

1997 yazında Martina Hornbacher ve Romed Astner kişisel ve müzikal nedenlerden dolayı gruptan ayrıldılar. Bircok denemeden sonra Martinanın yerini bi daha doldurmamaya karar verdiler. Romedin yerine Harald Obexer geldi.Stefan Menges gruptan ayrolı ve yerine küçük Sanity ailesine Frederic Heil katıldı.

Ağustos 1998 de Masquerade albümünü kaydettiler.
1999 da Masquerade , 2000 de The Game albümünü piyasaya çıkardılar. The Game albümünün kaydından sonra Harald Obexer gruptan ayrıldı,yerine PatrickSchrittwieser. Ayrıca Frederic Heil müzikal ayrılıklar yüzünden yerini Florian Steiner'e brakmak zorunda kaldı.

Sandra Schleret - Vocals
Christian K. Marx - Guitar
Andreas Wildauer - Guitar
Frédéric Heil - Keyboard
Michael Knoflach - Bass
Florian Steiner - Drums
Tilo Wolff - Vokal ( konuk sanatçı 1999)

2449 photo


Benzer Konular

3 Ağustos 2016 / Nick_elodeon Şarkı Sözleri