Arama

Golatkin

Güncelleme: 16 Temmuz 2008 Gösterim: 2.093 Cevap: 1
SatanpisT - avatarı
SatanpisT
Ziyaretçi
11 Temmuz 2008       Mesaj #1
SatanpisT - avatarı
Ziyaretçi
2000 yılında Burak Mağralı ve Kübra Özçelik tarafından kurulan grup, bilumum kadro değişikliğiyle bugünlere geldi. O günden bugüne, Ceyhun Şaklar (Bas), Erkan Kaymaz (Vokal, Klavye), Deniz Pekin (Bas), Meltem Pekin (Yan Flüt), Berkan Tunçludemir (Vokal), Uygar Çehreli (Bas), Taygun Özakıncı (Bas), Sinan Özçelik (Bas), Kübra Özçelik (Davul) gibi isimler de gruba katkıda bulundu, eşlik etti. Aslında şimdi Deniz Pekin ve Meltem Pekin kardeşler Türkiye’ye, Kübra da kendine gelse, hayır denmez. Her zaman onlar için açık bir kadro barındırılıyor grupta.
Günler günleri, geceler geceleri kovaladı ve Golatkin’in hava durumuna uygun tek tayfun olan Tayfun Özakıncı şans eseri gruba dahil oldu. Taa ne zamandan beridir de Golatkin’le beraber fantastik dörtlüyü oluşturup, dünyayı kurtarmayı kendine bir görev edinmiştir. Evet, böyle de süper bir insan kendisi.
Sponsorlu Bağlantılar
Korkut Peker de şans eseri gruba dahil olan şahane bir müzisyen. Sevgili Sinan Özçelik’in yoğun işleri sırasında provalarda gruba yardımcı olan Korkut Peker, artık tamamen Golatkin’ile birlikte yoluna devam etmekte.
Keza Tekin İldeniz de sevgili Kübra’nın Tibet’e yerleşmesinden sonra yine şans eseri gruba dahil olanlardan. Gerçi bu hesaba göre herkesin gruba girmesi bir şans işi olmuş. Acaba kumara mı başlasak? Neyse…
Bu kısa grup infosunun dışında, grup kurulduğundan bu yana Boğaziçi Üniversitesi, İTÜ, H2000 / 2003, Roxy, Yeni Melek, Casablanca, Best TV, Studio Live, Peyote, vs gibi bilumum yerde canlı performans sergilemiştir. Sergilemiştir de ne olmuştur? Peh…
Neticede grubun şimdiki kadrosu şöyle:
Burak Mağralı: Vokal / Gitar
Korkut Peker: Bas
Tayfun Özakıncı: Gitar
Tekin İldeniz: Davul


RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
16 Temmuz 2008       Mesaj #2
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
Golatkin

Sponsorlu Bağlantılar