Arama

Hypnosia

Güncelleme: 16 Temmuz 2008 Gösterim: 1.058 Cevap: 1
SatanpisT - avatarı
SatanpisT
Ziyaretçi
14 Temmuz 2008       Mesaj #1
SatanpisT - avatarı
Ziyaretçi
1995 yılında gitar ve vokallerde Cab Castervall ve bateride Mike Sjöstrand tarafından kuruldular. Kristal berraklığındaki agresifliği ile Thrash Metal soundunun üzerine Death Metal`i çağrıştıran brutalleri ekleyen grup; kısa kariyeri boyunca çizgisinden ödün vermeden devam etti. Slayer, Dark Angel, Kreator, Sadus, Death, Sodom ve Sepultura gibi gruplardan esinlenen grup elemanları, extreme metalin de uçlarında nadiren duyulmuş olan materyaller üzerine müziklerini oturttular. Grup, yolculuğuna tüm eski Thrash ve Death Metal efsanelerinin sahneden çekildiği veya eski üretkenliklerini kaybettikleri bir zamanda başladı. Bu boşluk sonrasında adeta bir görev üstlenirmişçesine müziğin içine dalarak uçları daha da öteye taşımak amacı içinde oldular.

Sponsorlu Bağlantılar
1996`da "Crushed Existance" ve 1997`de "The Storms" adlı başarılı iki tane demo yayınladıktan sonra, tüm dünyadaki yayın organlarının dikkatini çektiler ve bir kaç tane plak şirketi ile görüşme yolları açıldı. "Violent Insanity" albümünü 99` yılında bağımsız küçük bir İsveç firmasından çıkarttılar ve bu albüm isimlerini daha da fazla duyurarak daha ciddi firmalardan teklifler almalarına bir zemin hazırladı. Albümün piyasaya çıkışının hemen ardından gruba gitarlarda Hampus Klang katıldı. Aynı yılın ilerleyen aylarında Hollanda`lı şirket Hammerheart, gruba bunca zamandır bekledikleri tipte bir kontrat sundu.

Kontratta anlaşılmasının ardından, ikinci albüm için çalışmalara başladılar ve Euphory Stüdyolarında kayıda girdiler. Stüdyodan "Extreme Hatred" ile çıktıklarında, bu güne kadar müziklerinde belirleyici olan her yerden bir nebze içinde barındıran bir albüm olmuştu: Yüksek tempoda Thrash, agresyon, Thrash ve Death metalin tam ortasında patlayan brutal vokallerin harmanlanması.. Hemen sonrasında 2,5 yıldır bassist konusundaki belirsizliği, 2000 yılının eylül ayında Lenny Blade`i kadroya katarak giderdiler.

2002 yılının haziranında ise, "World Sacrifice" ismini koymayı kararlaştırdıkları albüm üzerinde çalışırken, ani bir kararla dağıldılar.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
16 Temmuz 2008       Mesaj #2
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
200 photo

Sponsorlu Bağlantılar