Arama

Yay ve Kova

Güncelleme: 22 Ocak 2012 Gösterim: 4.350 Cevap: 1
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay ve Kova

Sponsorlu Bağlantılar
Beraber bir yere gittiğiniz zaman fark ediliyor musunuz? Büyük bir olasılıkla evet! Kova burcu ile aranızda öyle bir uyum vardır ki herkes birbiriniz için yaratıldığınızı düşünür.
İkinizde politika, insan hakları, teknoloji ve topluma etkisi, çevre gibi konularla ilgilisiniz. Hayata olumlu ve neşeli bir yaklaşımınız var. Evde oturmaktansa dışarıda olmayı, yeni insanlarla tanışmayı tercih edersiniz. İkinizde objektif, akıllı, mantıklı, hissetmekten çok düşünen insanlarsınız.
Kova burcu iletişimci hava elementidir. Siz ise saf ateşsiniz. Beraberliğinizde ateşiniz Kova ile alevlenerek daha parlak olacaktır. Sizin başkalarını inciten, gaddarca açık sözlülüğünüzden Kova burcu hiç etkilenmez. Sizin dobralığınız sayesinde kendisini ve dünyayı daha iyi tanıdığını düşünür.
Yatakta da sizlere duygularınızdan çok kafanız egemendir. İkinizde fazla tutkulu duygulara şüphe ile yaklaşırsınız. Sizlere göre bunlar hormonların marifetidir. Sizler yüksek IQ'lu, mantıklı eşler istersiniz.
İkinizde ilişkinin başında (hatta belki de hiç bir zaman!) bağlanmak istemezsiniz. Kova'da sizin gibi özgürlüğüne düşkündür ve diğer insanlardan farklıdır. Toplum kuralları onu hiç bağlamaz. Birlikte istediğiniz gibi bir ilişki yaşayabilirsiniz.
Pratik değilsiniz ama bu küçük detayla başa çıkabilirsiniz. Devam etmeli misiniz? Kesinlikle evet! Kova ile beraberliğiniz on üzerinden on eder, ona sıkı sarılın.

Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
22 Ocak 2012       Mesaj #2
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
Kova ve Yay çifti özgür, birbirini mental olarak besleyen ve geliştiren, deneyimci ve birbirleri için tatmin edici bir ikili oluşturur. Sosyal yaşamda iki tarafın da çok rahat ve doğal oluşu, yeni ilişkilerin kurulması ve yeni insanların birlikteliğe katkıda bulunması için oldukça olumludur. Yay ve Kova birlikteliğinde sıradan pembe bir aşk yaşanmayabilir ama, heyecanların farklı boyutları, değişim ve gelişim kaçınılmazdır. Özgürlük, yenilik, insancıllık ve sosyalizasyon bu ilişkinin ana temalarıdır. Bu ikiliden romantik ve duygusal bir ilişki beklemek doğru olmaz. Ama yine de Zodyak içinde birbirini en iyi şekilde anlayabilecek, gerektiğince özgürlük sağlayabilecek ve gelişme yönelik bir birlikteliktir. Dolayısıyla bu ilişki her türlü bağımsızlık dürtüsüne rağmen, uzun süre yaşayabilir. Kova ve Yay ilişkisinde cinsellikte de problemler yaşanmaz.
Sponsorlu Bağlantılar

Benzer Konular

30 Ekim 2012 / Misafir Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / Misafir Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / Misafir Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / Misafir Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / Misafir Taslak Konular