Arama

Adytum

Güncelleme: 5 Eylül 2008 Gösterim: 1.155 Cevap: 0
SatanpisT - avatarı
SatanpisT
Ziyaretçi
5 Eylül 2008       Mesaj #1
SatanpisT - avatarı
Ziyaretçi
Adytum 2003 yılının yazında kuruldu. Kurulduğundan bu yana aynı kadroyla çalışmalarını sürdüren ADYTUM İstanbullu bir black metal grubu. Şarkıları genellikle hızlı ve sert riffler üzerine kuruludur. Grup müzik tarzını ` old school black metal ` olarak adlandırıyor...Grup istenilen kaliteyi yakalayamadığı için daha önceden hazırladığı 2 kayıdını piyasaya sürmeyerek daha kaliteli ve müzikal açıdan daha başarılı bir demo yapmak için uzun bir süre bekledi..
2005 Eylül` üne gelene kadar grup 3 defa Metaltr ‘nin düzenlediği organizasyonlarda sahneye çıkıp şarkılarını seyirciyle paylaşmış ve özellikle de kayıt kalitesinin kötü olmasına rağmen canlı performansları ilgi toplamıştır.... Grup elindeki az imkânlarla eski kayıtlara oranla daha iyi bir kayıtla Eylül ayında demosunu çıkarmıştır.
Sponsorlu Bağlantılar
Grubun 3 şarkılık "False Was The Promises of Darkness” adlı demosu 100 adet basılmış: 50 adedi son konserinde satılmış, kalan diğer 50 adedi de yurtdısı ve başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere bazı şehirlere dağıtılmış ve oradaki müzik marketlerine satılmıştır...Grup en son 26 şubatta İzmir Bornova’da Dungeon Bar’da sahneye çıkmış ve şarkılarını seyirciyle paylaşmıştır..Grup bundan sonra albüm kayıdı için çalışmalarına başlamıştır…2007 yazı gibi de albüm kayıdına girecektir…
Demodaki Şarkılar:
01. Last Judgement
02. Forever Defeat Of Darkness and Light
03. Misconception and Pain


Grubun Kadrosu:
Serhan : Vokal – Gitar
Görkem : Gitar
Ender : Bass
Umut : Davul