Ziyaretçi
Okulumuz 2005- 2006 Eğitim ve Öğretim yılında açılmış olup eğitim ve öğretimini İstanbul Ticaret Odası Çok Programlı Lisesi binasında sürdürmektedir. Okulumuzun yeni binasının yapımı devam etmekte olup 2008-2009 eğitim ve öğretim yılında kendi binasında eğitim ve öğretim faaliyetine başlayacaktır. Okulumuz 2005-2006, 2006-2007 ve 2007-2008 Eğitim ve Öğretim yıllarında Birinci Yabancı Dili İngilizce 90, Birinci Yabancı Dili Almanca 30 olmak üzere her yıl 120 öğrenciyi yeni kayıtla almıştır.
Resmi Site Açıklaması
Vizyon Ve Misyonumuz ;
Yaşam boyu sürdürebileceği bir beceri olarak öğrenmeyi davranış haline getirebilen, özgüvenini kazanmış, değişime ve gelişime açık, teknolojinin insanlığa hizmet veren bir araç olduğu bilincine sahip, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş,mesleğini ilgi ve yetenekleri doğrultusunda seçebilen, kendisi ve çevresi ile uyumlu olan, toplumsal değerlere ve olaylara karşı duyarlı, hoşgörülü, görev ve sorumluluk bilinci taşıyan bireyler olmalarını sağlamaktır.
Sponsorlu Bağlantılar
Vizyon Ve Misyonumuz ;
Yaşam boyu sürdürebileceği bir beceri olarak öğrenmeyi davranış haline getirebilen, özgüvenini kazanmış, değişime ve gelişime açık, teknolojinin insanlığa hizmet veren bir araç olduğu bilincine sahip, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş,mesleğini ilgi ve yetenekleri doğrultusunda seçebilen, kendisi ve çevresi ile uyumlu olan, toplumsal değerlere ve olaylara karşı duyarlı, hoşgörülü, görev ve sorumluluk bilinci taşıyan bireyler olmalarını sağlamaktır.