Arama

For My Pain

Güncelleme: 15 Mayıs 2009 Gösterim: 4.256 Cevap: 1
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
26 Eylül 2008       Mesaj #1
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
fmpmainre8

Sponsorlu Bağlantılar
For My Pain, 1999 yilinin sonbaharinda Eternal Tears Of Sorrow grubundan Altti Veteläinen ve Petri Sankala’nin yeni bir Gothic grup kurma istegiyle olusan bir gruptur. Altti Veteläinen ve Petri Sankala gruba uygun elemanlarin kim olduklarina karar vermistir ve eski arkadaslari, Nightwish grubundan Tuomas Holopainen ve Emblaze/Maple Cross gruplarindan Lauri Tuohimaa’yi uygun görmüstür.

Bu iki isim kendilerine gelen teklifi geri çevirmeden yeni bir Gothic grubun olusumuna sicak bakmislardir. Fakat malesef For My Pain elemanlari asil ait olduklari gruplarla son derece mesgul oldugu için For My Pain çalismalari ileriye ertelenmistir.

Bir kaç sene sonra Altti ve Petri For My Pain ile ilgilenmenin zamani geldigine karar vermistir. Artik For My Pain çalismalarina baslamanin en uygun zamanidir çünkü Eternal Tears Of Sorrow bir ara vermistir ve Nightwish grubundan Tarja’nin Almanyadaki isleri yüzünden Nightwish’te duraksama yasanmistir.

Ama For My Pain’de hala bir gitarist ve vokalist açigi vardir bu nedenle eski Eternal Tears Of Sorrow elemani Olli – Pekka Törrö ve Reflexion grubundan Juha Klymneän’dan gruba dahil olmalari istenmistir.

Ve sonunda 2001 yilinin baharinda grup tüm hazirliklardan sonra stüdyoya girmeye hazir hale gelmistir. Çikis albümleri “Fallen” Finlandiyanin en popüler metal stüdyosu olan Tico Tico stüdyolarinda Ahti Kortelainen tarafindan kaydedilmistir. Albümün Miksaji Subat 2002’de Mikko Karmila tarafindan Finnvox stüdyolarinda yapilmistir.

Albümün kapagini genelde her albüm kapaginin yapiminda ismi geçen (Opeth,Katatonia,King Diamond vs ) Travis Smith tasarlamistir. Ve kapak siradan goth albüm kapaklarindan farklidir.
Fallen albümü 10 sarkidan olusan, içindeki melodilerde melankoli barindiran Gothic / Atmosferik metal albümüdür.

Grup 2004 yilinda Killing Romance adinda bir single çikarmistir.

Elemanlar :
Tuomas Holopainen – Klavye
Lauri Tuohimaa – Gitar
Juha Klymneän – Vokal
Altti Veteläinen – Bass
Olli – Pekka Törrö – Gitar
Petri Sankala - Bateri

Albümler
2003 - Fallen
2004 - Killing Romance [Single]

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Mayıs 2009       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
fmp2

Sponsorlu Bağlantılar

Benzer Konular

 T-Pain
6 Eylül 2008 / eXcaLLaNT Müzik ww
23 Haziran 2008 / Misafir Taslak Konular
12 Ekim 2011 / ThinkerBeLL Müzik ww