Arama

Reverb

Güncelleme: 5 Ekim 2008 Gösterim: 1.308 Cevap: 0
SatanpisT - avatarı
SatanpisT
Ziyaretçi
5 Ekim 2008       Mesaj #1
SatanpisT - avatarı
Ziyaretçi
Grup 2006 yılının başlarında kuruldu.İlk başlarda zorluk çeken ve moralleri bozulan grup elemanları kısıtlı zaman içersinde çalışarak verdikleri konserle tekrar hayata geçtiler.Sene içinde aktif olarak bar programı yapmayı düşünen ve bunuda kısa sürede başaran grup elemanları daha iyi başarılara imza atacaklarına inanıyorlar!
Kesinlikle Barisarock Festivali için hazır olduğumuzu söyleyebiriz

Sponsorlu Bağlantılar


Site: www.reverb.rockmekan.com
İletişim:05443427541
Msn:merttutun@yahoo.com


Gamze (Vokal)

1987 yılında istanbulda doğdu.ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı.şuanda namık kemal üniversitesi gıda mühendisliği bölümünde okuyor.reverb grubuna amatör olarak 2007 yılında katılan gamze reverb ile daha iyi yerlere geleceğine inanıyor.


Mert (Elektro gitar)


5 temmuz 1984'te Edirne'de doğdu.İlk ve orta öğrenimini burada tamamladı.Trakya Üniversitesi Ziraat Mühendisliğinde okuyan mert çalmış olduğu bir çok gruptan sora doğru yerde (reverb) oldugunu düşünüyor.
İDOL: GARY MOORE19


Tarık (Elektro gitar)


Şubat 1985'de İstanbulda doğdu,ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı.İlk okuldan beri abisinin desteği ve yardımıyla gitara olan ilgisi artı,neredeyse bildiği herşeyi ona abisi öğretti.Şu an Trakya Üniversitesi Gıda Mühendistliği bölümünde okumakta. Onun için REVERB profesyonal anlamda İstediklerini başaracağına inandığı bir grup!
İDOL: SLASH,JİMİ HENDRİX,CHUCK BERRY,Tabikide TUĞSER TIRPAN


Berk (Bateri)

11 şubat 1984'te istanbul'da doğdu.İlk ve orta öğrenimini burada tamamladı.Müzik hayatına pendik'te kurduğu grup ile başladı,daha sonra başka gruplarlada çalıştı.Şimdi Tekirdağ'da reverb ile çalışmalarına devam ediyor.
İki yıldır bateriyle ilgilenen Berk müziği hayatının bir parçası olarak görüyor.

İDOL:Mike Portnoy,boby jarzombek



Tümay (bas gitar)


89 doğumlu.nku meslek yüksek okulu elektrik 1.sınıf öğrencisi.müziğe klavye çalarak başladı daha sonra
klasik gitar ve bas ile devam ediyor...şimdiye kadar amatör profesyonel bir çok grupta yer aldı.3 yıldır bas gitar çalıyor.
bundan sonrada bas gitar çalmaya devam edecek.