Arama

Çin Tatlısı Tarifi

Güncelleme: 8 Ekim 2008 Gösterim: 3.734 Cevap: 0
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ekim 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
MALZEMELER
1 bardak un
Sponsorlu Bağlantılar
1 bardak nişasta
1 kaşık pakmaya
2 adet muz
1 bardak su

HAZIRLANIŞI
Un nişasta ve pakmayayı bir kabın içinde su ile karıştırın. Muzları parmak kalınlığında kesin.
Kestiğiniz muzları bulamaca batırın. Kızgın yağda 30sn kadar kızartın.Üstüne bal dökün.
İsteğe göre üzerine fıstık veya ceviz serpin.


Benzer Konular

8 Ekim 2008 / Misafir Taslak Konular
10 Haziran 2011 / DERUNİ Taslak Konular
8 Ekim 2008 / Misafir Taslak Konular
25 Ocak 2012 / DERUNİ Taslak Konular
25 Ocak 2012 / DERUNİ Taslak Konular