Arama

Kürdan Tatlısı Tarifi

Güncelleme: 8 Ekim 2008 Gösterim: 5.927 Cevap: 0
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ekim 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
MALZEMELER
2 su bardağı havuç
Sponsorlu Bağlantılar
1 su bardağı şeker
2 paket pötibör bisküvi
1 çay bardağı su
yeterince hindistan cevizi
kürdan

HAZIRLANIŞI
Havuçları, şekeri ve suyu bir tencereye koyarak recel kıvamına gelene kadar kaynatın. Diğer bir tarafta bisküvileri küçük küçük parçalara ayırın. Havuç karışımı piştikten sonra soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra bisküvileri havuç karışımına dökerek hamur yapın daha sonda elinizde top şekline getirin ve hindistan cevizine karıştırıp bir tepsiye dizin ve servis yapın


Benzer Konular

10 Kasım 2008 / konçuy Taslak Konular
6 Kasım 2012 / Misafir Taslak Konular
10 Haziran 2011 / Misafir Taslak Konular
22 Temmuz 2012 / Misafir Taslak Konular
14 Aralık 2009 / Misafir Taslak Konular