Arama

Ovalama Çorbası Tarifi

Güncelleme: 8 Ekim 2008 Gösterim: 1.621 Cevap: 0
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
8 Ekim 2008       Mesaj #1
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Ovalama Çorbası

Sponsorlu Bağlantılar
Malzemeler:
250 gr. un
2 yumurta
tuz
1,5 kahve fincanı süt
1 kaşık zeytinyağ
et suyu
Tarifi:
Bir malzemenin hepsini bir kabın içinde elinizle iyice karıştırın. Küçük bir tencerede 10 bardak suyu kaynatın. Hazırlamış olduğunuz hamuru küçük delikli bir süzgece gökerek, kaynar suyun üzerine tutun, hamura haifçe bastırarak süzgeçin deliklerinden geçirin. Kaynar suya düşen hamurlar, küçük tane tane olmalıdır. Bunları 1 dakika kaynattıktan sonra süzgeçte süzüp, su dökerek soğutun. Bunu 2 litre etsuyu, 1 su bardağı süt, 1 çay bardağı un ve tuzla yaptığınız kaynar suya atıp servis edin.
Afiyet Olsun.


Benzer Konular

7 Ekim 2008 / Misafir Taslak Konular
29 Ekim 2013 / _VICTORY_ Taslak Konular
26 Eylül 2012 / _AERYU_ Taslak Konular
30 Ağustos 2012 / _AERYU_ Taslak Konular
8 Ekim 2008 / GÜLGECELER Taslak Konular