Ziyaretçi
Ezme Tursu
Malzemeler
4 kg olgun domates
1 kg kirmizi biber
10-20 adet aci biber (aci isteniyorsa)
1 bas sarmisak
1 tatli kasigi seker
1,5 yemek kasigi
tuz
1/2 bardak
sivi yag
1/2 bardak
sirke
yarim demetten az
maydanoz
Tarifi
Malzemelerin hepsi yikayin.Domatesleri rendeleyin,kirmizi biberlerin çekirdekleri ayiklandiktan sonra yesil biberlerin bir kismiyla robotta çekin.Maydanozu ince dograndiktan sonra tüm malzemeyle birlikte karistirin ve saklayacaginiz kabin içine ko*****,yaklasik 2 hafta bekletin ,tursu olunca afiyetle yiyebilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar
4 kg olgun domates
1 kg kirmizi biber
10-20 adet aci biber (aci isteniyorsa)
1 bas sarmisak
1 tatli kasigi seker
1,5 yemek kasigi
tuz
1/2 bardak
sivi yag
1/2 bardak
sirke
yarim demetten az
maydanoz
Tarifi
Malzemelerin hepsi yikayin.Domatesleri rendeleyin,kirmizi biberlerin çekirdekleri ayiklandiktan sonra yesil biberlerin bir kismiyla robotta çekin.Maydanozu ince dograndiktan sonra tüm malzemeyle birlikte karistirin ve saklayacaginiz kabin içine ko*****,yaklasik 2 hafta bekletin ,tursu olunca afiyetle yiyebilirsiniz.