Arama

Fiyonk Makarna Mantısı Tarifi

Güncelleme: 12 Ekim 2008 Gösterim: 2.413 Cevap: 0
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
12 Ekim 2008       Mesaj #1
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Fiyonk makarna mantisi
Malzemeler:
Sponsorlu Bağlantılar
1paket fiyonk makarna,
4 yemek kasigi sivi yag,
1 tavuk gögüsü, 5 su bardagi sýcak tavuk suyu,
kafi miktarda sarmisakli yogurt,
pul biber.
Yapılışı:
Tavuk gögsü haslanir.Tavuk eti didilir. Alti düz bir tencerede sivi yag ile makarna hafif pembelesinceye kadar kavrulur. 5 bardak sicak tavuk suyu eklenir. Suyunu çektirilerek pilav gibi pisirilir.
Ilitilir, tavuk etleri eklenir, karistirilir, bor cama alinir üzerine sarmisakli yogurt dökülür, pul biber serpilir, maydanozla süslenerek servis yapilir.


Benzer Konular

16 Ocak 2009 / TEKSİLAHJ0RDAN Taslak Konular
8 Ekim 2008 / Misafir Taslak Konular
16 Ocak 2009 / TEKSİLAHJ0RDAN Taslak Konular
16 Ocak 2009 / TEKSİLAHJ0RDAN Taslak Konular
16 Ocak 2009 / TEKSİLAHJ0RDAN Taslak Konular