Arama

Zeytinyağlı Karnabahar Tarifi

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 18 Ekim 2008 Gösterim: 3.892 Cevap: 0
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
18 Ekim 2008       Mesaj #1
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Zeytinyağlı Karnabahar

Sponsorlu Bağlantılar
zeytinyaglikarnabahar

Malzemeler
bullet dortgen 1 adet orta boy karnabahar
bullet dortgen 2 adet havuç
bullet dortgen 2 adet sogan
bullet dortgen 6 dis sarimsak
bullet dortgen 1/2 limon suyu
bullet dortgen 2 yemek kasigi pirinç
bullet dortgen 1/2 demet dereotu
bullet dortgen 1 yemek kasigi tuzot
bullet dortgen 1 çay bardagi zeytinyag


Hazırlanışı: Havuçlari kaziyip yuvarlak dilimler kesin. Sogani piyazlik dograyin. Zeytinyaginin yarisini tencereye alip kizdirin. Havuç, sogan ve sarimsaklari kavurun. Karnabaharlari çiçek çiçek ayirip tencereye yerlestirin. Üzerine pirinç ve tuzotu serpin. 1 çay bardagi kaynar su ilave edip yumusayincaya kadar pisirin. Kalan zeytinyagini çig olarak üzerine gezdirin. Limon suyunu ekleyin. Üzerine kiyilmis dereotu serpin. Soguyunca servis yapin.


Benzer Konular

18 Ekim 2008 / BrookLyn Taslak Konular
18 Ekim 2008 / nünü Taslak Konular
2 Ağustos 2009 / nünü Taslak Konular
18 Ekim 2008 / nünü Taslak Konular
26 Eylül 2012 / _AERYU_ Taslak Konular