
Ziyaretçi
Malzemeler
4 Adet lüfer
3 Adet kuru soğan
3 Adet domates
4 Adet sivribiber
1 Demet maydanoz
1 Kahve fincanı zeytinyağı
1 Adet limon
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
* Balıkları temizleyin ve fileto çıkarın.
* Bol suyla yıkadıktan sonra suyunun süzülmesi için bekletin.
* Soğanları yarım halka şeklinde doğrayın.
* Üzerine tuz serpin ve elinizle ovun.
* İnce kıyılmış maydanozu ilave edin.
* Domateslerin kabuklarını soyun, çekirdekli kısımlarını çıkarın ve ince uzun çubuklar halinde doğrayı.
* Yaylı kağıdın iç kısmına bir fırça yardımıyla zeytinyağı sürün.
* Soğanlı, maydanozlu harcın yarısını yağlı kağıda yayın.
* 2 adet filetoyu harcın üzerine yerleştirin.
* Tuz ve karabiber serpin.
* Filetoların üzerine soğanlı harcı yayın.
* Dilimlenmiş domatesleri ve sivribiberleri harcın üzerine koyun.
* Yağlı kağıdı kenarlarından sıkıca kapatın.
* Diğer balıkları da aynı şekilde başka bir yağlı kağıda yerleştirin.
* Orta ısılı fırında 40 dakika pişirin.
* Üzerine limon suyu gezdirerek servis yapın.
Sponsorlu Bağlantılar
3 Adet kuru soğan
3 Adet domates
4 Adet sivribiber
1 Demet maydanoz
1 Kahve fincanı zeytinyağı
1 Adet limon
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
* Balıkları temizleyin ve fileto çıkarın.
* Bol suyla yıkadıktan sonra suyunun süzülmesi için bekletin.
* Soğanları yarım halka şeklinde doğrayın.
* Üzerine tuz serpin ve elinizle ovun.
* İnce kıyılmış maydanozu ilave edin.
* Domateslerin kabuklarını soyun, çekirdekli kısımlarını çıkarın ve ince uzun çubuklar halinde doğrayı.
* Yaylı kağıdın iç kısmına bir fırça yardımıyla zeytinyağı sürün.
* Soğanlı, maydanozlu harcın yarısını yağlı kağıda yayın.
* 2 adet filetoyu harcın üzerine yerleştirin.
* Tuz ve karabiber serpin.
* Filetoların üzerine soğanlı harcı yayın.
* Dilimlenmiş domatesleri ve sivribiberleri harcın üzerine koyun.
* Yağlı kağıdı kenarlarından sıkıca kapatın.
* Diğer balıkları da aynı şekilde başka bir yağlı kağıda yerleştirin.
* Orta ısılı fırında 40 dakika pişirin.
* Üzerine limon suyu gezdirerek servis yapın.