Arama

Nemesea

Güncelleme: 30 Ekim 2008 Gösterim: 1.461 Cevap: 0
SatanpisT - avatarı
SatanpisT
Ziyaretçi
30 Ekim 2008       Mesaj #1
SatanpisT - avatarı
Ziyaretçi
"Nemesea" ekim 2002'de Hollanda'nın Groningen şehrinde kuruldu. Nisan 2003'te bir diğer Hollandalı "After Forever" ile birlikte ile albüm öncesi turneye çıktı.
Mart 2004'te ise ilk albümlerinin kayıtlarına başlayan grup, aylar süren ve farklı stüdyolarda geçen çalışmaların ardından kasım 2004'te çıkış albümleri "Mana"yı huzurlarımıza sundular. (Mana, bazılarınızın pc oyunlarından da bildiği üzere tanrılar tarafından bahşedilen büyüsel gücü olan nesneler anlamında kullanılır)
Sponsorlu Bağlantılar

Yine melaike bir vokal (bu sıfatı kullanmak çok hoşuma gidiyor), harika senfonik aranjmanlar, ustalıkla kullanılmış enstrüman hakimiyeti...

Nemesea size melodik çeşitliliği gerçekten sunabilecek bir grup. Albümün en iyi şarkıları, intro ve ona bağlantılı giriş şarkısı olan "Threefold Law", duygusal ama haraketli olan "Beyond Evil" olarak gösterilebilir.
Kendine özgü yönleri çok fazla olmasa da dinlenebilirliği yüksek olarak gördüğüm Nemesea, özellikle senfonik metal (ve gothic metal) severlerin sıkılmadan dinleyebileceği kalitede bir grup...