Arama

Bilgisayarımdaki sorun ne olabilir? - Sayfa 2

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 26 Ağustos 2013 Gösterim: 5.450 Cevap: 32
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Temmuz 2011       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Mrb. Herkeze iyi günler.
Benim Bilgisayarım Oyunları ve Online oyunları açmıyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Bir oyunum directx 8.1 v istemişdi.

Oyun Adı;
WolfTeam.

Her neyse ama Kontrol ediyorum bn bu arada bir kaç gün önce pc'ye directx v9 u yüklemiştim ztn kontrol ederkende v9 olduğunu gösteriyor.ama ndnse v8.1 istiyor.Metin2 flnda böyle diğer normal cd'li oyunlarda böyle ve Performans ayarlarının düşük olduğunu söylüyor.Pc'de cok sorun var peki kim bana yardımcı olabilir.Team'la isteyen pc'me göz atabilir.

Ben burda misafir olarak konu açıyorum oyüzden üyeliğimde yok kb.

Son düzenleyen Efulim; 17 Temmuz 2011 17:08 Sebep: Kişisel adres silindi.
misafir - avatarı
misafir
Ziyaretçi
16 Ağustos 2011       Mesaj #12
misafir - avatarı
Ziyaretçi
wmware workstation 7.1 üzerine iatkos 7 ile mac os x kurmaya çalışıyorum.ama apple logosunu gördükten 1 saniye sonra sanal makine reboot atıyo.

Sponsorlu Bağlantılar
fiziksel bilgisayarımın özellikleri:
intel core 2 quad cpu
nvadia geforce g100
msı anakart
masalım - avatarı
masalım
Ziyaretçi
2 Eylül 2011       Mesaj #13
masalım - avatarı
Ziyaretçi
bu seferde menüde sorun oldu
sabah eşim bilgisayarlar uğraşırken masaüstündekiler resimdeki gibi oldu o kadar uğraşmama rağmen bir türlü düzeltemedim
yardımcı olurmusunuz

adszdlx
CmPunk10 - avatarı
CmPunk10
Ziyaretçi
1 Ekim 2011       Mesaj #14
CmPunk10 - avatarı
Ziyaretçi
Evet arkadaşlar 3 hafta önce oldu Bilgisayar yavaş işliyordu sonra restart attı ''System dosyası ya bozuk yada silinmiş Windows Kur Cdsiyle Onarabilirsiniz'' yazıyordu. Bende Cdden onardım Galiba CD bozulmuştu Onarma yarısında kaldı Bilgisayarı açtım Böyle gösteriyor Cdde bozuk napacam arkadaşlar?

Buda resim.
atoqiv
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
1 Ekim 2011       Mesaj #15
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Baska bir kurulum CD si edinin üzerine kurulum veya onarma yapmadan harddiskinizi biçimlendirerek temiz bir format atın.
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ekim 2011       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
crtl c ve crtl v yaptıktan sonra yonetici izni saglamalısınız dıyor dev dıyrum olmuyor?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Nisan 2012       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkdaşlar yardım edin bilgisayarımı actım 3 aylık flndı benim electro gitarım vardı onla geldim Mikrofon kısmına fln takınca sesi bilgisayara veriyorda boşverinde bianda skpye arkdaşla konusurken kabloyu cekmistim takim derken usbnin bölgesine 1 saliselik deydi ve bilgisayar aniden kapandı ve simdi acılmıyor nolur yardım edin acılll
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Nisan 2012       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkdaşlar ben electro gitarı baglamak icin kablo var ismini unuttum işte onla bilgsiayara bagladım calısıyordu sonra arkdaşımla skpyede knousuyordum kabloyu cıkarmıstım ondan sonra tam takarken yanlsııkla usb girişine deydi normalde mikrofona takıcaktim ama bildiginiz usbye sadece deydi ya 1 salise sonra bilgisayar aniden kapandı neden ?

bilgisayar 3 aylık taze
ekran kartı flda sorun yoktu
hızlıydı
zafer can - avatarı
zafer can
Ziyaretçi
8 Temmuz 2012       Mesaj #19
zafer can - avatarı
Ziyaretçi
C:\Documents and Settings\Bilgisayar\Application Data\4B9.exe diye bir yerde habire farklı olarak C:\Documents and Settings\Bilgisayar\Application Data\burası hep farklı.exe bu şekilde hep virüs/solucan diye antivürüs programı çıkıyor. ne yapmalıyım. ANTİVÜRÜSÜN ÖNERDİĞİ-->ÖNERİLEN:KARANTİNAYA TAŞI
virtioz71 - avatarı
virtioz71
Ziyaretçi
1 Ağustos 2012       Mesaj #20
virtioz71 - avatarı
Ziyaretçi
masa üstü görüntüde beyaz yatay iki adet çizgi var açık renk wallpaperde belli oluyor siyah renk wallpaperde belli olmuyor artı internettede belli olmuyor format attım düzelmedi ekran kartı 2012 driver yükledim olmadı test ettim ekran kartı no error hata yok diyor acaba sorun nerede bilgisi olan varmı bana yardım edebilecek birileri lütfen
işletim sistemi vista home basic ram 3gb ekran kartı nvıdıa 8400 super ddr2 işlemci intel pentium dual cpu 1,80ghz
resimini koyamadım çünkü resimde belli olmuyor