Ziyaretçi
Malzemeler :
• 3 adet havuç
• 3 adet patates
• 250 gr. iç bezelye
• 8-10 dilim jambon
• 50 gr. füme dil
• 8-10 adet kornişon turşu
• Yarım su bardağı mayonez
• Tuz
Hazırlanışı:
Havuçların üzerini bir bıçak yardımıyla kazıyın. Bezelye iriliğinde doğrayın. Pateteslerin kabuğunu soyduktan sonra onları da bezelye iriliğinde doğrayın.
Sıcak suda bezelyeleri, havuçları ve patatesleri yumuşayana kadar haşlayın. Suyunu süzerek başka bir kaba aktarıp soğumasını bekleyin.
Jambon ve füme dilini ince uzun dilimler halinde doğrayın. Sebzelerin üzerine ekleyin. Küçük doğranmış kornişon turşu ve mayonezle karıştırarak servis yapınız.
Sponsorlu Bağlantılar
• 3 adet patates
• 250 gr. iç bezelye
• 8-10 dilim jambon
• 50 gr. füme dil
• 8-10 adet kornişon turşu
• Yarım su bardağı mayonez
• Tuz
Hazırlanışı:
Havuçların üzerini bir bıçak yardımıyla kazıyın. Bezelye iriliğinde doğrayın. Pateteslerin kabuğunu soyduktan sonra onları da bezelye iriliğinde doğrayın.
Sıcak suda bezelyeleri, havuçları ve patatesleri yumuşayana kadar haşlayın. Suyunu süzerek başka bir kaba aktarıp soğumasını bekleyin.
Jambon ve füme dilini ince uzun dilimler halinde doğrayın. Sebzelerin üzerine ekleyin. Küçük doğranmış kornişon turşu ve mayonezle karıştırarak servis yapınız.