Arama

Her seven kıskanır mı?

Güncelleme: 28 Ağustos 2013 Gösterim: 1.454 Cevap: 4
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
18 Aralık 2008       Mesaj #1
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
her seven kısknır mı
Sponsorlu Bağlantılar
MesirKentli - avatarı
MesirKentli
Ziyaretçi
18 Aralık 2008       Mesaj #2
MesirKentli - avatarı
Ziyaretçi
Her seven kıskanır
Sponsorlu Bağlantılar
Thé qunstéLa - avatarı
Thé qunstéLa
Ziyaretçi
8 Temmuz 2011       Mesaj #3
Thé qunstéLa - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar sevgilimle tam 9 aydır çıkıyoruz ve bir birimizi çok seviyoruz ama çok tartışıyoruz ya ben kıskanıyorum ya da sevgilim kıskanıyor ne yapabilirim .?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Eylül 2012       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sevgilimi sevgilimin karşı cins arkadaşından kıskanıyorum bu konuyu ona açtığımda benim çok abarttığımı düşünüyo aralarında öyle bişey olmayacağını söylüyo ama onunlada samimi ve ona sorduğumda ben böyleyim diyo beni sevdiğini biliyorum bu konuda şüphem yok ama korkuyorum onuda sever diye onunla sevgim seninle bir mi diyo ama bilemıyorum ne yapmalıyım beni hep özlediğini sölediğinde onuda özlüyomusun diyorum bazen diyo ne yapmalıyım cevaplayın lütfen
Misafir barış - avatarı
Misafir barış
Ziyaretçi
28 Ağustos 2013       Mesaj #5
Misafir barış - avatarı
Ziyaretçi
nişanlıma karşı çok ilgiliyim fazla ilgimden bunalıyor ve onu kendı halıne bırakmamı istiyor. yengeç burcu oldugum için aksi durumda kafama da takmış oluyorum oysa bıraz vurdumduymaz daha rahat tavırlar içerisinde olsam daha güzel olacak ama bunu yapamıyorum. nişanlımı bu davranışlarımdan dolayı boguyorum ve bu takıntımdan dolayı sıklıkla tartışıyoruz. ilişkimize çok zarar vermeye başladı ayrılmak üzereyiz