Ziyaretçi
TURFF
Malzemeler:
400 gr kuvertur cikolata (200 gr sutlu ,200 gr bitter)
200 ml krema
iki portakal kabugu rendesi
susleme icin
file findik
bagdem krokan
pudra sekeri
Yapilisi:
Kuverturu bicak yardimiyla ince ince kiyin ve isittigimiz kremaya ekleyin
spatula yardimiyla homojen bir karisim elde edinceye kadar karistirin
portakal kabuguklarini ekleyin
ara ara karistirarak sogumasini bekleyin
soguduktan sonra 2 saat kadarda buzdolabinda bekletin
susleme malzemelerini ayri ayri tabaklara alin
beklettiginiz cikolata karisimini kasik yada elinizle yuvarlak sekil verin ve susleyeyin buzdolabinda agzi kapali olarak uzun surede tuketebilirsiniz portakal ve cikolatanin muthis lezzetine dayanabilriseniz tabi afiyet olsun..
Sponsorlu Bağlantılar
400 gr kuvertur cikolata (200 gr sutlu ,200 gr bitter)
200 ml krema
iki portakal kabugu rendesi
susleme icin
file findik
bagdem krokan
pudra sekeri
Yapilisi:
Kuverturu bicak yardimiyla ince ince kiyin ve isittigimiz kremaya ekleyin
spatula yardimiyla homojen bir karisim elde edinceye kadar karistirin
portakal kabuguklarini ekleyin
ara ara karistirarak sogumasini bekleyin
soguduktan sonra 2 saat kadarda buzdolabinda bekletin
susleme malzemelerini ayri ayri tabaklara alin
beklettiginiz cikolata karisimini kasik yada elinizle yuvarlak sekil verin ve susleyeyin buzdolabinda agzi kapali olarak uzun surede tuketebilirsiniz portakal ve cikolatanin muthis lezzetine dayanabilriseniz tabi afiyet olsun..