Arama

Bilgisayarımda sistem geri yüklediğimde karşıma çıkan sorunu nasıl giderebilirim? - Sayfa 2

Güncelleme: 13 Ağustos 2010 Gösterim: 9.036 Cevap: 20
yusufak92 - avatarı
yusufak92
Ziyaretçi
25 Haziran 2009       Mesaj #11
yusufak92 - avatarı
Ziyaretçi
kardeş bırak geri yüklemeyi fln internetten revo uninstaller programını indir o silmene yardımcı olacaktır + repMsn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
KADİR 11574 - avatarı
KADİR 11574
Ziyaretçi
26 Haziran 2009       Mesaj #12
KADİR 11574 - avatarı
Ziyaretçi
ben mesela 25 mayıstan 23 mayısa sistemi yükleyeceğim 25 mayıstkiler kayboluyormu
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen ozti; 26 Haziran 2009 21:31
ozti - avatarı
ozti
Ziyaretçi
26 Haziran 2009       Mesaj #13
ozti - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
KADİR 11574 adlı kullanıcıdan alıntı

Ben mesela 25 mayıstan 23 mayısa sistemi yükleyeceğim 25 mayıstkiler kayboluyormu

Evet 25 Mayısta yüklediğiniz programlar vs Sisteminizi 23 Mayısa geri yüklediğinizde 23 Mayıs'taki geri döner.Zaten geri yüklemenin amacı budur.
ADİR6789 - avatarı
ADİR6789
Ziyaretçi
27 Haziran 2009       Mesaj #14
ADİR6789 - avatarı
Ziyaretçi
BEN İNTERNETTEN DOSYA İNDİRDİM VE HEMEN SİLDİM DALGINLIKLA DÜN BİLGİSAYARI DÜNE GERİ YÜKLEMSEM GERİ GELİRMİ
ozti - avatarı
ozti
Ziyaretçi
27 Haziran 2009       Mesaj #15
ozti - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ADİR6789 adlı kullanıcıdan alıntı

BEN İNTERNETTEN DOSYA İNDİRDİM VE HEMEN SİLDİM DALGINLIKLA DÜN BİLGİSAYARI DÜNE GERİ YÜKLEMSEM GERİ GELİRMİ

Eğerki geri yükleme esnasında bir önceki gün'ün tarihi var ise yükleyebilirsiniz.Siz yada windows istediğiniz güne bir geri yükleme noktası oluşturmadıysa o güne yükleyemiyebilirsiniz.Sİz manuel olarak önemli bir değişiklik yaptığınızda daha sonra o güne dönebilmek için manuel olarak Başlat > Tüm Programlar > Donatılar > Sistem Araçları > Sistem Geri Yükleme 'yi seçip geri yükleme günü oluşturabilirsiniz.Windows'ta sistemsel bir değişiklik olduğunda kendisi oluşturuyor.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Eylül 2009       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ark. pc ye realteki yüklüyom aşağıda gösteriyor ama pc açlıp kapandoğında ordan gidiyor yardımcı olun
alisaid - avatarı
alisaid
Ziyaretçi
7 Eylül 2009       Mesaj #17
alisaid - avatarı
Ziyaretçi
sistem geri yukleme yaptıgımda D surucusundekilerde mi silinir?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ocak 2010       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkdaşlar ben pcye fotolar yükledim klasör açıp daha daha sonra onu kestim mp4üme yükledim ama mp4ten yanlışlıkla silindi sistem geri yükleme yapınca fotolar geri gelirmi sizce napmam lazım çok acil lütfen yardım edinMsn Sad((((
cerix - avatarı
cerix
Ziyaretçi
6 Temmuz 2010       Mesaj #19
cerix - avatarı
Ziyaretçi
Msn MadMsn MadMsn Madbugün sistem geri yükleme işlemine ihtiyaç duydum ve yaptım beni 2-3 saat öncesine yolladı.o zamanlarda bilgisayarımda bir problem olmamaısına rağmen internet exploreda birçok hatayla karşılaşdım örn: facebook ve youtube a login yapamıyorum sayfa görüntülenemiyor diyor! youtube dışında hiçbir siteden video izleyemiyorum!ve bazen internet explorer çalışmayı durdurdu diyor!kapanıyor.ayrıca mozilla indir veya format attır diyenlere cevabım hayır çünkü çoğu orjinal programı kendi sitelerindende indiremyorum dijital imza hatası çıkıyor lütfen yardım!!!!
pehli one - avatarı
pehli one
Ziyaretçi
13 Ağustos 2010       Mesaj #20
pehli one - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar...
öncelikle böyle bir yardım platformu olşturduğunuz için size olan minnettarlığımı belirtmek isterim...

benim bir sorunum var Msn Sad
başlıktan da anlaşılabileceği gibi sitem geri yükleme hatası. vista starter kullanıcısıyım. sistem geri yüklemeyi açtığımda, "bilgisayarınızın istem diskinde hiçbir geri yükleme noktası yok" diyor. "GEri yükleme noktası oluşturmak için sistem korumasını açın" diyor. sistem korumasını açıyorum. C ve D 'de "en yeni geri yükleme noktası" kısmında "yok" yazıyor. Sonra Yerel disk C'nin önündeki kutucuğu işaretliyorum ve "el ile geri yükleme noktası oluşturmak için "oluşur" a basıyorum. "Açıklama yazın" bölümüne birşeyler yazıyorum. devam dediğimde şu çıkıyor: "Zamanlanan görev şu nedenle oluşturulamadı: İstek desteklenmiyor."
Acaba açıklama kısmına yanlış birşey mi yazdım diyorum, ama tarih yazdığım zaman da oldu. "xD" yazdığım zaman da oldu Msn Happy Herşeyi denedim yani. OLMUYOR!!!!!

Bu arada sistem geri yüklemeyi şu nedenle istiyorum:

İnternette ip numarasını göstermeden dolaşmak için bir program arıyordum. "Steganos internet anonym" ve baş harfi "x" ile başlayan 2 adet program gördüm. indirdim. ilk önce staganosu kurdum. yüklerken dolan şey doldu ama finish e benzer bir yazı falan çıkmadı. sonra program hata verdi. masaüstüne simge falan da gelmedi. kurulmadı sandım. baş harfi "x" ile başlayan programı deneyim dedim. ama önce mozillayı açtım başka programlar varmı diye. ama internet bağlantısı sıfırlandı dedi Msn Sad duyduğuma göre steganos yükleyen diğer birsürü adam da aynı dertten muzdaripmiş meğer. sonra program files'e bakığımda steganosu gördüm. hemen silldim. çöp kutusunu da boşalttım. ama internet yine gelmedi. bende sistem geri yüklemeye başvurdum ama...

yani sistem geri yüklemedeki amacım bu. eğer internet bağlantım düzelirse geri yüklemeye gerek kalmaz.
yardımlarınızı bekliyorum...