merhabalar...
öncelikle böyle bir yardım platformu olşturduğunuz için size olan minnettarlığımı belirtmek isterim...
benim bir sorunum var
başlıktan da anlaşılabileceği gibi sitem geri yükleme hatası. vista starter kullanıcısıyım. sistem geri yüklemeyi açtığımda, "bilgisayarınızın istem diskinde hiçbir geri yükleme noktası yok" diyor. "GEri yükleme noktası oluşturmak için sistem korumasını açın" diyor. sistem korumasını açıyorum. C ve D 'de "en yeni geri yükleme noktası" kısmında "yok" yazıyor. Sonra Yerel disk C'nin önündeki kutucuğu işaretliyorum ve "el ile geri yükleme noktası oluşturmak için "oluşur" a basıyorum. "Açıklama yazın" bölümüne birşeyler yazıyorum. devam dediğimde şu çıkıyor: "Zamanlanan görev şu nedenle oluşturulamadı: İstek desteklenmiyor."
Acaba açıklama kısmına yanlış birşey mi yazdım diyorum, ama tarih yazdığım zaman da oldu. "xD" yazdığım zaman da oldu
Herşeyi denedim yani. OLMUYOR!!!!!
Bu arada sistem geri yüklemeyi şu nedenle istiyorum:
İnternette ip numarasını göstermeden dolaşmak için bir program arıyordum. "Steganos internet anonym" ve baş harfi "x" ile başlayan 2 adet program gördüm. indirdim. ilk önce staganosu kurdum. yüklerken dolan şey doldu ama finish e benzer bir yazı falan çıkmadı. sonra program hata verdi. masaüstüne simge falan da gelmedi. kurulmadı sandım. baş harfi "x" ile başlayan programı deneyim dedim. ama önce mozillayı açtım başka programlar varmı diye. ama internet bağlantısı sıfırlandı dedi
duyduğuma göre steganos yükleyen diğer birsürü adam da aynı dertten muzdaripmiş meğer. sonra program files'e bakığımda steganosu gördüm. hemen silldim. çöp kutusunu da boşalttım. ama internet yine gelmedi. bende sistem geri yüklemeye başvurdum ama...
yani sistem geri yüklemedeki amacım bu. eğer internet bağlantım düzelirse geri yüklemeye gerek kalmaz.
yardımlarınızı bekliyorum...