Alıntı
kamac adlı kullanıcıdan alıntı sistem geri yükleme de, tarihi seçiyorum ileri diyorum.. ve sonrsında çıkan sayfada ileri tıkladığımda devam etmiyor, yapabileceğim bişey varmı?
geri yükkleme için 19 mayıs tarihini seçili, başka tarihlerde denedim.. ancak bişey değişmiyor uyarı falan yok.. sadce ileri buttonuna tıkladığımda hiç birşey olmuyor.. anti virüsü etkisiz hale getirdim belki engel oluyodur diye onunla alakası varmıdır bilmem..
Muhtemelen antivirüs ile alakası yok.Siz bilgisayarınızı açarken önce bir dos ayarlarına girip yani bilgisayar açılırken sürekli del tuşuna basın çıkan mavi ekran load optimize default'a tıklayıp yes diyin.Daha sonra save'leyip çıkın bilgisayar yeniden açılacak bilgisayarlarda değişiklik gösterebiliyor tekrar açılırken F8 Yada F4 olabilir deneyerek şu ekrana geliceksiniz Siyah bir ekran en üstte güvenli mod , altında hata ayıklama modu , bilgisayarı en son çalışan iyi ayarlarla başlat , normal mod da başlat tarzı yazılar çıkacak bir ekrana gireceksin.Orada güvenli mod'u seçerek bilgisayar güvenli mod denilen normal oturuma benzeyen bir sayfa şeklinde açılacak buradan sağ'da araç çubuğunda antivirüsün çalışıyorsa logosu gelicek oradan seçip exit diyebilirsin eğer alt'ta çalışmaya devam ediyorsa ctrl+alt+delete yapıp görev yöneticisini açıp işlemler listesinde antivirüsün adını bulup işlemi sonlandır diyebilirsin.Fakat anlamadığım antivirüsün kaldırmak için neden güvenli mod'da açıyosun normal mod'da açıp kaldırabilirsin.Başlat / Denetim Masası / Program ekle kaldır'dan kaldırabilirsin.Yada başlat'dan programlar dan programın ismine gelip uninstall seçeneği var ise oradan kaldırman daha iyi olur.