Arama

Polis koleji için SBS tercihi yeterli midir? - Sayfa 3

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 27 Mart 2013 Gösterim: 42.251 Cevap: 99
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Mart 2010       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
séLam arkadaşLar ßndé PoLiS KoLéjiné girmék için kaç puan géRékLi diYé sorucakTım ßi ßiLgiNiZ wrsa söYLéYéßiLiRmisiniz LütFéN ama 400Lü ßişi géRéKioMuş ama ßéndé Tam ßi Puan isTiordum ama ßuLamadım xD
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Mart 2010       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
polis koleji taban puanı falan yoktur!
yalnız sbsden duyduğuma göre 460 puan falan istiyolar!
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Nisan 2010       Mesaj #23
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yha bn polislie başvurdum herşey uyuyo fakat puan hakkında bilgilendirirseniz ço sevinirim kaç puan olması gerekiyo??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Nisan 2010       Mesaj #24
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ya nlur yrdm etn bu sene sn senem bn 351 358 çktm bu sne kç çkmm lzım polis klejı için?

351 358 puanLa sen polis kolejinee gidemessn bir ilden 200 kişi alıyolarr 150 si kontenjanLı ve çok zeki öğrencileri alıolarr 400 falan geçmenn lazmm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mayıs 2010       Mesaj #25
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm bende 8.sınıf öğrencisiyim....polis kolejine girmke için bu sene kaç puan almam gerekiıo????6.sınıfta 343 --7.sınıfta 320---8.sınıfta kaç puan almam gerekio..?????lütfen yardım edin.....sbsye az kaldı.....lütfen............................................
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Mayıs 2010       Mesaj #26
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 12 yaşındayım.büyüyünce polis olmak istiyorum. en çok istediğimde polislik polis olmak için derslerime çok çalışacağım.inşallah başkomiser olurum.amin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mayıs 2010       Mesaj #27
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
polis kolejine gitmek isteyen arkadaşlarım bende bu sene İNŞALLAH polis koleji sınavlarına giricem hepinize başarılar diliyorum sınava girmek istiyorsanız sbs ye girmek şart ve kayıt okul müdürlüğünden yapılacak zaten belli br zaman dan müdür size haber verecek ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH AMİN
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Mayıs 2010       Mesaj #28
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 7.sınıfta okuyorum we gelecek seneye sbs ile birlikte polis koleji sınawına da girmek istiyorum kaç puan alırsam polis kolejine gidebilirim?..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Haziran 2010       Mesaj #29
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim bildiğim 400 puanı geçersen seni 2. sınava çarıyolar bende 8e gidiyorum als yi kaybettim!!!!!!
polisim - avatarı
polisim
Ziyaretçi
8 Haziran 2010       Mesaj #30
polisim - avatarı
Ziyaretçi
ben neslihan polis koleji için sbs puanımın kaç olması gerekiyor...