polis kolejine girmek için belli bir taban puanı yq o sene emniyet müdürlüğüne kaç memur lazımsa o kadar kişi meb e duyrulyo.öğrenciler başvuru yaparsa mebin ilk 3000 kişi ye şan verio bunların 2000 sbs sıralamsından elenio 500 de mülakat eleyip diğer öğrenciler polis kolejine giriypr. yalnız 440 dan aşağa ckenlerin işi zor bn geçen sene 478 bu sns 465 aldım seneye 450 yi gemem lazım
arkadaslar ben geçen yıl girdim ama malesef kazanamadım bu sına sbs puanı istemior bu sınav için gerekli forumları doldurup sağlık cesaret sayısal ve spor sınavlarına girip 100 üstünden puan alıyosunuz ben 78 puan almmama rağmen giremedim bu kuzenim 83 puan alrak kazandı bu sınavdan en az 80 net bırakmak lazım we sbs puanınızın bir onemi yok okuduğunuz için tesekkurler.....
merhaba arkadaşlar bn bu sene 8. sınıfa gidiyorum boyum 1.70 kilom ise 52 acaba polis kolejine girebilirmiyim? birde sbs den 6 da(422) 7de(412)aldım bu senede bi (430)alsam yeterli olurmu ?acil YARDIM!!!
arkadaşlar ben 8. sınıfa gidiyorum.ve polis olmayı çok istiyorum polis kolejine girebilmek için sbs'den en az kaç almalıyım lütfen bana yardımcı olurmusunuz ACİLL !