Ziyaretçi
Sponsorlu Bağlantılar
1/2 tavuk
1 adet havuç
1/2 baş soğan
1/2 adet limon
1 sap kereviz
200 gr jambon
300 gr taze mantar
1/2 demet maydanoz
mayonez
karabiber
tuz
4 Kişilik
HAZIRLANIŞI
Tavuk, kereviz, maydanoz, havuç
ve soğanı tuzlu suya koyup, haşlayın.
Daha sonra tavuğu kemiklerinden ayırıp,
ufak parçalar halinde ayıklayın.
Jambon dilimlerini de aynı suda 3-4 dakika haşlayıp,
ince uzun şeritler halinde kesin.
Mantarları yıkayıp, dilimleyin
ve tavuğun suyunda 2 dakika haşlayın.
Mantarları südükten sonra tavuk parçaları
ve jambon şeritleriyle birlikte karıştırıp,
servis tabağına alın ve üzerine yarım limonun suyunu gezdirin.
Elde ettiğiniz karışımın üzerini mayonezle kaplayın
ve servis yapın.