Arama

Göreme Kaya Otel - Nevşehir

Güncelleme: 15 Mart 2016 Gösterim: 4.256 Cevap: 0
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
18 Temmuz 2009       Mesaj #1
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Göreme Kaya Otel

Sponsorlu Bağlantılar
Adres: Üzümdere Caddesi No: 43 Göreme, Nevşehir - Türkiye
Telefon: +90 384 271 23 11
Fax: +90 384 271 28 15
E-Mail: info@goremekayaotel.com
Web Sitesi: Göreme Kaya Otel

Göreme Kaya Otel konum olarak şehir merkezinde, Kayseri hava alanına 80 km, mesafede yer almaktadır.

Günümüzde Kaya Otel ve Restoran'ın bulunduğu binanın ilk bölümü yaklaşık 200 yıl önce, Kapadokya'nın mimari geleneklerine göre yapılmış, 1985 yılından itibaren bina onarılarak önce restoran, daha sonra otel olarak yerli ve yabancı misafirlerin hizmetine sunulmuştur. Kapadokya mimarisinin başyapıtlarından olan yapının otele dönüştürülmesi sırasında tamamıyla ülkemiz kültürünü yansıtmak amacıyla sadece ülkemiz ürünleri - halı, kilim, çini,sedef kakmalı dekorasyon öğeleri, yorgan ve çeşitli elişleri vb. - bilinçli olarak kullanılmıştır.

Oda Görünümleri: Özel belgeli otelin, 48 oda ve 98 yataklık kapasitesiyle sizlere muhteşem bir tatil olanağı sunuyor. Kendinizi çok özel hissedeceğiniz 1 kral dairesi, 1 balayı odası, Konforun ayrıcalıklarını yaşayabileceğiniz 3 suit ve 2 connected odasıyla Göreme Kaya Otel, arzuladığınız tatilin gerçek adresi. Otelde Oda özellikleri; Küvetli banyo, saç kurutma makinesi, çamaşır ipi, banyo ve oda telefonu, LCD Televizyon ve NHK TV, minibar, split klima, kablosuz internet ve zengin buklet malzemeleri ile size ev konforu sunuyor.

Yiyecek ve İçecekler: Göreme Kaya Otel, Türk ve dünya mutfağının benzersiz tatlarıyla sizi otantik restoranında buluşturuyor. Çok özel lezzetler ve içinizi ısıtacak samimi ortam bulunmaktadır.Göreme Kaya Otel’in barında, şöminedeki çıtırtıların eşliğinde şarabınızı yudumlayabilirsiniz.

Aktiviteler: Yürüyüş turları, dağ bisikleti, at turları, balon turları, kayak, rafting, Türk Gecesi.

Son düzenleyen _Yağmur_; 15 Mart 2016 20:44 Sebep: kırık link

Benzer Konular

15 Eylül 2013 / Heulwen Turizm
18 Temmuz 2009 / Daisy-BT Taslak Konular