Arama

Epica

Güncelleme: 6 Aralık 2015 Gösterim: 32.719 Cevap: 9
almora07 - avatarı
almora07
Ziyaretçi
5 Mayıs 2007       Mesaj #1
almora07 - avatarı
Ziyaretçi
Gothic Metal'e daha yeni olmalarına rağmen damgalarını vurmuş bir grup Epica. Grubun hikayesi 2002'nin sonlarına doğru , Epica'nın kurucusu diyebileceğimiz Mark Jansen'in grubu After Forever ı bırakmasıyla başlar.

Sponsorlu Bağlantılar
Baska tarzlar arayısı icinde olan MArk jansen Sahara Dust adı altında kurar grubunu ve Trail of Tears vokali Helena Michaelsen gruba bayan vokal olarak katılır fakat bu durum fazla uzun sürmez ve gruptan ayrılmasıyla su an Epica deyince akla gelen ilk isim olan Simone Simons katılır gruba.Grubun kadrosu gitarist Ad Sluijter,baterist Jeroen Simons,basçıları Yves Huts ve klavyede Coen Janssen ile tamamlanır ve Kamelot'un albümünden esinlenilerek grubun adı Epica olarak degistirilir.

Ve 2003'te en başarılı albümlerinden The Phantom Agony'yi keman, viyolonsel gibi klasik müzik enstrümanlarını da katarak cıkardılar.

2005te Maya kültürünsen esinlenerek olusturdukları parcalardan olusan Consign to Oblivion albümünü piyasaya çıkardılar.Grup ayrıca Kamelotla da ortak çalışmalarda bulunarak daha da tanınır hale geldi.

Son olarak Joyride isimli bir Hollanda yapımı filmin sonudtracklerini yaptılar. Diger albümlerinde oldugu gibi bu da tipik Epica izlerini taşımakta.

Epica daha 2000li yıllarda piyasaya cıkmıs olmasına rağmen türünde adını duyurabilmiş,ve gercekten çok başarılı çalışmalara imza atmış bir grup.ileriki yıllarda nerede olacaklarının işaretini veriyorlar, özlellikle Simone Simons daha 85 dogumlu ve bu yasında böyle bir grubu tasıyabilmesi , ileride neler yapabileceklerini de gösteriyor.

Grup elemanları:

Simone Simons - Mezzo-soprano vokal
Mark Jansen - Gitar
Ad Sluijter - Gitar
Yves Huts - Bass
Coen Janssen - Klavye
Jeroen Simons -Davul

Albümleri:

Cry for the Moon (2003)
The Phantom Agony (2003)
Consign to Oblivion(2005)
The Score - An Epic Journey (2005)

Son düzenleyen Jumong; 6 Aralık 2015 19:57
hime - avatarı
hime
Ziyaretçi
28 Nisan 2008       Mesaj #2
hime - avatarı
Ziyaretçi
tapıyorum Epicaya!..Simone un 2.5 oktavlık sesiyle nasıl yapılır o soprano ya... Msn Thinking Solitary Ground Another me in lackech memoryyy' cry for the moon angel of deadh epitome (the phantom agony Consign To Oblivion) en sevdiğim iki şarkısıdır çok iyi yaa' hergün son ses dinlerim arka fondan da annem iremmm' yeter artık kendimi ayinde gibi hissediyorum demesi üzerine kısılarak dinlemeye devam edilen olaylı şarkılardır ahahahMsn Grin

Sponsorlu Bağlantılar
Neyse son The Divine Conspiracy albümünden de Indigo sancta terra the divine conspiracy living a lie iyi en sevdiğim şarkı albümde indigo oldu zaten Onun haricinde de diğer şarkıları pek iyi olmamış aslında iyi olmamış demek epica için acımasız olur ama diğer önceki o fix şarkıları gibi Yine arkadan vokal brutalle giriyor aynı yerinde diğer şarkıların bence kendilerini biraz değiştirme zamanı gelmiş gibi gibi Yani The Obsessive Devotion şarkısında ben aynı yani çok aleni bir şekilde Consign to oblivion şarkısına benzettim hiç ama hiç farklı değil Msn Confused Yine de epica birtanedir ama...Msn Wink
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
28 Nisan 2008       Mesaj #3
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
' cry for the moon benım favorımdır genelde en cok sevılen parcasıdır belkıde epıcanın ama haksızlık etmemeek te lazım hakkını vermek gerekırse ıyı muzık yapıyorlar tabı elestırılecek yanlarıda olmuyor degıl ama sesındekı ıhtısam yeterde artar bence.
Ben her dınledıgımde ı senın tam tersıne cry for the moon parcasını her actıgımda babamdan gelen yanıt hanım soyle bey oglan sapıttı yıne annem genctır bırak kendı halıne ;ordan cosarım delıce bır bagırıs atarım babam aha gıttı zavallı kedının bırı daha polısı cagır hanım oglan elden gıdıyor der annemın tek dedıgı sey ıse oglum bılınlcı bırıdır delı dolu ama oyle seylerı yoktur derMsn GrinMsn Grinbazen babam sen benım oglum degılsın sen gıt papaza evlat ol der ama benı sevdıgınde cok ıyı bılırrım cunku onların genclıgı ıle bıxım genclıgımız arasında cok fark var ama yınede bence eglencelı de kılmıyor degıl.
Magnifique - avatarı
Magnifique
Ziyaretçi
16 Ağustos 2008       Mesaj #4
Magnifique - avatarı
Ziyaretçi
epica 10
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
20 Ağustos 2008       Mesaj #5
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
ShenShakRockk Epica1

epica3

Son düzenleyen Jumong; 6 Aralık 2015 19:53
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
1 Eylül 2008       Mesaj #6
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
Simone Simons II by Lucifer Black
69342 normal l f18561f22bc619b3967e70a4c9794c64

Son düzenleyen Jumong; 6 Aralık 2015 19:53 Sebep: Sayfa Düzeni
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
3 Eylül 2008       Mesaj #7
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
l 004a1632acd4b7f2431d4bb97ac1e19c

Son düzenleyen Jumong; 6 Aralık 2015 19:54
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
5 Eylül 2008       Mesaj #8
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
EpicaGroupShot Live 2007
Son düzenleyen Jumong; 6 Aralık 2015 19:54
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
16 Eylül 2008       Mesaj #9
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
epica 10
Son düzenleyen Jumong; 6 Aralık 2015 19:54
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
21 Şubat 2009       Mesaj #10
king nothing - avatarı
Ziyaretçi

Dünyanın dört bir yanını dolaşmak ve diğer kültürlerle tanışmak...Bunlar hem bir müzisyen hem bir insan olarak şarkıcı, şarkı sözü yazarı, besteci ve gitarist Mark Jansen’in başarısının temel kaynaklarının özetidir. Çevresindeki dünyaya duyduğu sınırsız ilginin en son kanıtı, son zamanlarda keşfedilen Hollandalı grup Epica’nın rengarenk ilk albümüdür.
Mark Jansen ve beraberindeki müzisyenleri, diğer kültürlere, özellikle de Arap kültürüne karşı derin bir ilgi besliyorlar. İnsanların birbirleriyle iletişimindeki o sıcaklık..Müzikleri de dünyanın bu sıcaklığın hissediliği kısmından geliyor. Epica’nın içinde birçok çeşitlilik barındıran müziği tam anlamıyla bunu yanısıtıyor..Aynı zamanda, dünyanın Güney Amerikayı da içine alan diğer kısımlarının etkileri de tarzlarını, kendilerini ifade eden bu ilk albümdeki şarkılarda bulurlar. Grup, müziklerine mümkün olduğu kadar çeşitli deneyim ve izlenim ekleyebilmek için, birçok gezinti yapmak niyetinde..

Başarılı Hollandalı grup After Forever’ın yaratıcı kanatlarından biri olarak geçirdiği kısa ve fırtınalı bir süreçten sonra, Mark Jansen kendini son olarak yine yeni bir başlangıç yapmaya zorlanmış gibi hissetti. Bunu sezdiği gün artık eski grubuyla bir gelecekleri olmadığını düşündü ve bu düşünce yeni bir meydan okuma, hesaplaşma şeklinde olgunlaştı..Görüşmeler yapıldı, yeni grup için seçmeler gerçekleştirildi ve grup için bir isim düşünüldü..Önceleri grup ismi olarak Sahara Dust kullanıldı, fakat 2003’ün ilk haftalarında bu isim, kesin bir şekilde Epica olarak değiştirildi. Embriyonik aşamada grup, Trail of Tears’ın solisti Norveçli şarkıcı Helena Michaelsen ile çalışsa da sonraları belirleyici seçim Hollandalı genç yetenek Simone Simons’dan yana oldu..Grup daha sonra, Coen Jansen (klavye), Ad Sluijter(gitar), Jeroen Simons(davul) ve her ikisi de Axamenta grubundan alınan Cassiopeia(bass) ve Yves Huts(bass) ile kalıcı üyelerine kavuşturuldu. İlk albüm ünlü yayıncı ve teknik sorumlu Sacha Paeth’in uzman rehberliği eşliğinde, Almanya’nın Wolsfburg kentinde, Gate Stüdyo’da kaydedildi. Materyaldeki çeşitlilik daha Cddeki ilk şarkıda kendisini gösteriyordu. Adyta; alışıldık şekilde hafifçe renklendirilmiş, Latince söylenmiş bir girişti.
Grup, klasik müzik eğitimi almış bir koro ile birlikte çalışıyordu; çünkü bu, müziğe ayrı bir renk katıyordu. Sekiz yaylıya teşekkürler: 3 viyolonsel, 2 keman, 2 çello ve bir ikili davul. En önemli konu, materyalin zirvesinde duran, klasik müzik eğitimi almış opera sanatçısı tarzıyla mezzo-soprano Simone Simons’dur.

Epica, karşıtlıkların düşkünü bir gruptur. Sert gitarlar, koroca söylemeye ve yaylı gruplarına karşı...Simone Simons’un harikulade yorumu keskin bir acı veren Mark Jansen’in hırıltılarına karşı..Bütün bu tarafları büyüleyici bir birlikteliğe kavuşturan şarkılardan biri “Sensorium”dur. Klasiğin ve aşırılığın bu birleşimi nadiren böyle inandırıcı olabilmiştir. The Phantom Agony’i yaparken grup çizgileriyle oldukça başarılıydı..Duyguları şarkı sözleri ve ezgilerin içine yerleştirmek ve sonrasında bunu dinleyiciye aktarmak Epica’nın bir tutkusuydu. Grubun dinleyiciye vermek istediği o duyguyu dinleyiciye tüm şiddetiyle ve karmaşıklığı ile yaşatmaktı;bunu ne kadar çok verebilirlerse, kendilerini o kadar başarılı buluyorlardı.

Şarkı isimleri, grubun altı üyesinin o etkiyi hedefleyerek yaptıkları katkılarla belirlendi. Şarkı sözlerini kendilerince algılamak kendilerince yorumlamak, dinleyicinin yalnız kendisini bağlayan bir konuydu. Bununla beraber The Phantom Agony şunu açıklığa kavuşturur ki Epica günümüz gerçeklerini görmezden gelen bir grup değildir. ”Façade of Reality” Amerika Birleşik Devletlerine yapılan 11 Eylül saldırısının öncesi, sonrası ve bu süreçte değişenler hakkındadır..Bu nedenden ötürü, bu şarkı grup için de çok büyük anlam ifade eden bir şarkıdır..

Son olarak grubun ismi...Grup için önceleri bu, iki özel anlama sahipti. Her şeyden önce, bu isim, tüm grup üyelerinin sıkı hayranı oldukları grup Kamelot’a bir övgüydü. Epica, onların Cdlerinin birinin ismiydi..Buna ek olarak Epica, tüm gerekli, can alıcı soruların yanıtlarının bulunduğu bir evrendir. Şarkı sözlerinin genel yapısına fevkalade uyan bir anlam..Son zamanlarda buna bir başka anlam da katıldı. Öyle çok eski değil, yakın bir geçmişte Epica bir dinleti veriyordu. Her şey harika gidiyordu. İlerleyen zamanda, bir anda sahne ve seyirci arasında bir şey oldu. Dinletinin sonunda, seyirciler Epica’nın ismini haykırıp duruyordu: E-pi-ca...E-pi-ca...Bu isim kulağa mükemmel geliyordu..Orada ve ondan sonra, grup, Epica’nın doğru bir seçim olmuş olduğuna karar verdi.
1996'dan beri bas gitar, 1989'dan beri piyano ve 1995'ten beri de gitar çalıyorum. 1997'de Axamenta (BElçikalı Fantazi Metal grubu)'ya klavyeci ve gitarist olarak katıldım. Grupta bulunduğum sürede bir MCD "Nox Draconis" ve bir full albüm "Codex Barathri" yi çıkardık. Grubuma çok şey borçluyum. Bütün zamanımı Epica'ya harcadığımdan dolayı Axamenta'yı 2003 yılının ortalarında bırakmak zorunda kaldım. Bunun yanı sıra bir süre Gurthang (Black Metal)'de klavye çaldım. Mayıs 2002'de ise Epica'nın bas gitaristi oldum.

Doğum Tarihi:
21 Mayıs 1979

Çalgı:
Bas Gitar

Eğitimi:
Ticari Bilimler (Master)
SAE Ses Mühendisi

Müzikal Altyapısı:
1996'dan beri bas gitar, 1989'dan beri piyano ve 1995'ten beri de gitar çalıyorum. 1997'de Axamenta (BElçikalı Fantazi Metal grubu)'ya klavyeci ve gitarist olarak katıldım. Grupta bulunduğum sürede bir MCD "Nox Draconis" ve bir full albüm "Codex Barathri" yi çıkardık. Grubuma çok şey borçluyum. Bütün zamanımı Epica'ya harcadığımdan dolayı Axamenta'yı 2003 yılının ortalarında bırakmak zorunda kaldım. Bunun yanı sıra bir süre Gurthang (Black Metal)'de klavye çaldım. Mayıs 2002'de ise Epica'nın bas gitaristi oldum.

Favori Grupları:

Covenant
Arcturus
MAchine Head
Mortifer
Dagorlad
Orphanage
Sirrah
Dimmu Borgir
Amorphis

Favori Müzisyenleri:
Hellhammer
Sverd
Mike Patton
Danny Elfman
Nicholas Barker

Favori Albümleri:
Covenant “Nexus Polaris”
In Flames "Soundtrack to your Escape"
Amorphis “Elegy”
Faith no more “Angel Dust”
Bal Sagoth “Starfire Burning”
Dimmu Borgir “Puritanical euphoric misantropia”
Arcturus “The sham mirrors”
Megadeth “Countdown to Extinction”
Orphanage “By time alone”
Dimmu Borgir "Death Cult Armageddon"
Danny Elfman "Soundtrack of Batman"

Favori Filmleri:
Braindead (I kick ass for the lord!)
Evil Dead (I’ll swallow your soul!)
Star Wars, Aliens (They jostly come at night, jostly…)
Lord of the Rings
The Big Lebowski (Shut the **** up, Donny!)
Klasik piyano dersleri almaya başladığımda 8 yaşımdaydım. 16 yaşımda son sınavımı da geçtikten sonra yeteneğimi konservatuarda denedim. Fakat hala lisedeydim, temel konservatuar derslerini tam olarak almaya başlayamadım ve bu yüzden önce iki yıllık hazırlık dönemini ardından da liseyi bitirerek piyano bölümünde bütün dersleri almaya başladım. İki yıl sonra, bugün de aktif olduğum, konservatuarın pop bölümüne geçmeye karar verdim.

Sadece klavyeci olarak değil, gitarist, basist ve davulcu olarak da birçok grupta çaldım. Jack'in grubu terketmesinden sonra onun yerine bir konserde After Forever ile birlikte çaldım.

Doğum Tarihi:
2 Nisan 1981

Çalgı:
Synths

Eğitimi:
Konservatuar

Müzikal Altyapısı:
Klasik piyano dersleri almaya başladığımda 8 yaşımdaydım. 16 yaşımda son sınavımı da geçtikten sonra yeteneğimi konservatuarda denedim. Fakat hala lisedeydim, temel konservatuar derslerini tam olarak almaya başlayamadım ve bu yüzden önce iki yıllık hazırlık dönemini ardından da liseyi bitirerek piyano bölümünde bütün dersleri almaya başladım. İki yıl sonra, bugün de aktif olduğum, konservatuarın pop bölümüne geçmeye karar verdim.

Sadece klavyeci olarak değil, gitarist, basist ve davulcu olarak da birçok grupta çaldım. Jack'in grubu terketmesinden sonra onun yerine bir konserde After Forever ile birlikte çaldım.

Favori Grupları:

Dream Theater
Therion
Haggard
Nightwish
Tristania
After Forever
Lacuna Coil
Trail of Tears

Favori Müzisyenleri:
Jordan Rudess
J.S. Bach
Kees torn

Favori Albümleri:
Simeon ten Holt “Cant ostinato for two pianos”
All the Dream theater albums

Favori Filmleri:
Shawshank Redemtion
12 yaşımda gitar çalmaya başladım. 16 yaşımda ilk grubum Tremor'da çalmaya başladım, Eye Of Time isimli demo kayıdında çaldım ve bir mini tura çıktım. Daha sonra ayrılmaya karar verdim çünkü yeni bir müzikal yöneliyorlardı, buna yönelim bana uymuyordu. Fazla zaman geçmeden Mark ile tanıştım. Eurorock Festivali'nde After Forever'da konuk müzisyen olarak çaldım. Sonra Mark ile After Forever'ın bir yan projesi için müzik yapmaya karar verdik. Film müziklerine düşkünlüğümüz bizi en iyi şekilde tanımlar. After Forever'dan ayrıldıktan sonra bana yeni grubuna katılıp katılmayacağımı sordu ve ben de burdayım

Doğum Tarihi:
17 Kasım 1981

Çalgı:
Gitarlar

Eğitimi:
Matematik Öğretmeni

Müzikal Altyapısı:
12 yaşımda gitar çalmaya başladım. 16 yaşımda ilk grubum Tremor'da çalmaya başladım, Eye Of Time isimli demo kayıdında çaldım ve bir mini tura çıktım. Daha sonra ayrılmaya karar verdim çünkü yeni bir müzikal yöneliyorlardı, buna yönelim bana uymuyordu. Fazla zaman geçmeden Mark ile tanıştım. Eurorock Festivali'nde After Forever'da konuk müzisyen olarak çaldım. Sonra Mark ile After Forever'ın bir yan projesi için müzik yapmaya karar verdik. Film müziklerine düşkünlüğümüz bizi en iyi şekilde tanımlar. After Forever'dan ayrıldıktan sonra bana yeni grubuna katılıp katılmayacağımı sordu ve ben de burdayım

Favori Grupları:

Depeche Mode
Paradise Lost
Carcass
Clannad
Meshuggah

Favori Müzisyenleri:
Martin Gore
Dave Gahan
Hans Zimmer
Bill Steer
Michael and Christopher Amott
Thomas Haake
Richart Christy
Jason Becker
John Petrucci

Favori Albümleri:
Gladiator soundtrack
The Last Of The Mohicans soundtrack
Crimson Tide soundtrack
Carcass Heartwork & Necrotisism, Descanting The Insalobrious
Paradise Lost Host & Symobol Of Life
Clannad Lore
All the Depeche Mode albums

Favori Filmleri:
The Last Of The Mohicans
Gladiator
Braveheart
The Green Mile
shawshank Redemption
American History X
Gitar çalmaya 15 yaşımda başladım, Sander (After Forever'ın gitaristi)'dan hemen sonra After Forever grubuna katıldım. 2002 yılında Ad ile bir proje yaptık ve kısa bir zaman sonra bu yeni grup oluşturuldu. Şu an bir film teklifi üzerinde çalışıyorum.

Doğum Tarihi:
15 Aralık 1978

Çalgı:
Gitarlar,

Eğitimi:

Maastricht Üniversitesi Psikoloji.

Müzikal Altyapısı:
Gitar çalmaya 15 yaşımda başladım, Sander (After Forever'ın gitaristi)'dan hemen sonra After Forever grubuna katıldım. 2002 yılında Ad ile bir proje yaptık ve kısa bir zaman sonra bu yeni grup oluşturuldu. Şu an bir film teklifi üzerinde çalışıyorum.

Favori Grupları:

Nightwish
Ayreon
Iced Earth
Kamelot

Favori Müzisyenleri:
Rachmaninov
Hans Zimmer
Carl Orff
Ennio Morricone

Favori Albümleri:
The Gathering: Mandylion
Nightwish: Oceanborn
Death: Symobolic
Gorefest: Erase
Machine Head: Burn my eyes
Ayreon: The final Experiment
Gladiator Soundtrack
Dream Theater: Images and words
Kamelot: The Fourth Legacy
King Arthur soundtrack

Favori Filmleri:
Gladiator
Braveheart
Lord of the Rings
Spinal Tap
Monty Python - Life of Brian
10 yıldan beri aktif olarak müziğin içindeyim, 1 yıl boyunca flüt çaldım, daha sonra da 1 yıl süreyle jazz/pop müzik dersleri aldım. Hoşlanmadığım için bıraktım. Şarkı söylemediğim bu dönem, 14 yaşımda Nightwish ile tanışmama kadar sürdü, 16 yaşıma kadar Nightwish şarkıları söyledim. Bundan çok hoşlandım ve klasik ses dersleri almayı istedim. Şu an bir koroda söylüyorum ve umarım gelecekte daha iyisi olur.

Doğum Tarihi:
17 Ocak 1985

Çalgı:
Vokal

Eğitimi:
Öğrenci

Müzikal Altyapısı:
10 yıldan beri aktif olarak müziğin içindeyim, 1 yıl boyunca flüt çaldım, daha sonra da 1 yıl süreyle jazz/pop ses dersleri aldım. Hoşlanmadığım için bıraktım. Şarkı söylemediğim bu dönem, 14 yaşımda Nightwish ile tanışmama kadar sürdü, 16 yaşıma kadar Nightwish şarkıları söyledim. Bundan çok hoşlandım ve klasik ses dersleri almayı istedim. Şu an bir koroda söylüyorum ve umarım gelecekte daha iyisi olur.

Favori Grupları:

Sting, REM, Nightwish, Kamelot, Therion, Emperor, Mystic Circle, Andrea Bocelli, Trail of Tears, Enya, Rammstein, Letzte Instanz, After Forever, Hans Zimmer, Within Temptation, Ayreon, Evensong, Mozart, Muse, Black Eyed Peas.

Favori Müzisyenleri:
Michael Stipe

Favori Albümleri:
REM "up",
Within Temptation "the Dance"
Nightwish "Century child"
Therion "Vovin"
After Forever "Decipher"

Favori Filmleri:
Memento, Central do Brazil, Het Vliegende schip, Gladiator, Brain Dead, From Dusk till Dawn, Clockwork orange, Caligula, The mummy, Lord of the rings,
Sleepy Hollow, Braveheart, Himalaya, Legends of the fall, Night of the demons 2, Hellraiser 1 and 2, The time machine (old version), The last unicorn and Dark Crystal.

The Phantom Agony ~ Album
01 -Adyta "The Neverending Embrace" 02 -Sensorium 03 -Cry for the Moon "The Embrace that Smothers - Part IV" 04 -Feint
05 -
Illusive Consensus
06 -
Façade of Reality "The Embrace that Smothers - Part V"
07 -
Run for a fall 08 -Seif al Din "The Embrace that Smothers - Part VI" 09 -The Phantom Agony

The Phantom Agony ~ Single
01 -The Phantom Agony (single version)
02 -
Veniality (previously unreleased track)
03 -
Façade of Reality 04 -Veniality (previously unreleased orchestral version)

Feint ~ Single
01 -
Feint
02 -
Feint (previously unreleased piano version)
03 -
Triumph of Defeat (previously unreleased instrumental track) 04 -Seif al Din

Cry for the Moon ~ Single
01 -Cry for the Moon (previously unreleased single version)
02 -
Cry for the Moon
03 -
Run for a Fall (previously unreleased single version) 04 -Run for a Fall

We will take you with us ~ DVD
01 -
2 Metersessies
02 -
Making of 2 metersessies
03 -
Music video's
04 -
Making of music video's 05 -The voices of The Phantom Agony
06 -
Slide show

Consign to Oblivion ~ Album
01 -Huban K'u "A new Age Dawns - prologue"
02 -
Dance of Fate
03 -
The Last Crusade "A new Age Dawns - part I"
04 -
Solitary Ground 05 -Blank Infinity
06 -
Force of the Shore
07 -
Quietus 08 -Mother of Light "A new Age Daws - part II"
09 -
Trois vierges
10 -
Another Me "In Lack'ech"
11 -
Consign to Oblivion "A new Age Dawns - part III"

Solitary Ground ~ Single
01 -Solitary Ground (soundtrack version) 02 -Solitary Ground (Remix)
03 -
Mother of Light (previously unreleased version without grunts)
04 -
Palladium (previously unreleased track)

The Score ~ Album
01 -Vengeance is Mine
02 -
Unholy Trinity
03 -
The Valley
04 -
Caught in a Web
05 -
Insomnia 06 -Under the Aegis
07 -
Trois Vierges (solo version)
08 -
Mystica
09 -
Valley of Sins
10 -
Empty Gaze 11 -The Alleged Paradigm
12 -
Supremacy
13 -
Beyond the Depth
14 -
Epitome
15 -
Inevitable Embrace 16 -Angel of Death
17 -
The Ultimate Return
18 -
Trois Vierges (reprise)
19 -
Solitary Ground (single version)
20 -
Quietus (score version)

Quietus ~ Single
01 -Quietus (Silent Reverie) (Single version)
02 -
Linger (Previously unreleased track)

01 -Quietus (Silent Reverie) (single version)
02 -
Crystal Mountain (previously unreleased orchestral version)
03 -
Quietus (Silent Reverie) (grunt version)
04 -
Crystal Mountain (previously unreleased track)

The Road to Paradiso ~ Photo Sound Book
Photo Sound Book

f 200pxEpicasm 5a98c52

f 278070m 0b8af99

f 278071m 8034d2c

Son düzenleyen Jumong; 6 Aralık 2015 19:57