Arama

Lumsk

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 28 Eylül 2008 Gösterim: 1.783 Cevap: 0
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Mayıs 2007       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Det ViLde K0r(2007) Albümündeki Kapak Resmi


Sponsorlu Bağlantılar

lumskoa8

Lumsk ikinci stüdyo albümü “Troll”u henüz tamamladı.. Kayıtlar Trondheim’da yer alan “Skansen Lydstudio”da altı haftada tamamlandı. Daha sonra albümün masteri için Stockholm’e giden grup, orada ünlü “Tailor Maid Studio”da, portföyünde Dimmu Borgir, Enslaved ve Susperia gibi isimler bulunan Peter In De Betou ile çalıştı..

Lumsk’un ilk albümü "Åsmund Frægdegjevar" Ağustos 2003’te Tabu Recordings etiketiyle çıktı. Albüme gösterilen tepki ve medyanın ilgisi çok iyiydi –ki buna bağlı olarak albümün Amerika, Kanada, Meksika dağıtımını Candlelight, Rusya dağıtımını Fono, Brezilya dağıtımını Haunted Music firmaları aldı. Albümün piyasaya çıkışı ile beraber grub “Sweden Rock Festival” ve “The Inferno Festival” gibi büyük şovlarda sahne aldı..

“Troll” ise farklı altyapıları ve tarzları olan bir çok müzisyenin ortaya çıkardığı güçlü bir albüm oldu.. Grubun yedi üyesine dahil olarak misafir bir çok müzisyenin de albümde çaldığını hesaba katarsak albümün dikkat çekmemesi mümkün değildi.. Albümde çalan oda orkestrasına ek olarak The 3rd and the Mortal’ın vokalisti Andreas Elvenes, Trondheim senfoni orkestrasından trompet ve tromboncuların yanı sıra Albümdeki diyaloglar da Trøndelag tiyatrosundan, aktör Stian Hovland Pedersen tarafından seslendirildi.

Albümün şarkı sözlerini, yazar Birger Sivertsen ve eşi Kristin yazdı. Kitapları Norveç mitolojisi üzerine olan Sivertsen, yazdığı sözlerle grubu birkaç kademe yukarı taşıyor. Sivertsen eski hikayeler, mitolojik yaratıklar ve Norveç folkloru üzerine yazdığı 8 eserin yanı sıra sözlerini Lumsk’un müziği ile üzerinden dinleyiciye aktarıyor.

2005 yılı başında Norveç Müzik Festivali’nde düzenlenen yarışmayı kazanan Lumsk’a, para ödülü olarak verilen 62.500 € , “Troll” albümünün iyi şartlarda iyi kaliteyle kaydedilmesine olanak sağladı harcandı.. Festival jürisini kendisine hayran bırakan grup jüriye göre şu an Norveç’in en gelecek vadeden grubu.


Alıntı

By SLipKNoTMsn Sleepy



Son düzenleyen Blue Blood; 28 Eylül 2008 17:48