Arama

THY hostes alımı yapıyor mu? - Sayfa 2

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 29 Haziran 2012 Gösterim: 31.047 Cevap: 81
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
17 Ocak 2010       Mesaj #11
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
deryus adlı kullanıcıdan alıntı

20 ocak da mülakat olucaksa sanırım başvurular tamamlandı Msn Sad peki bir daha ne zaman ilan açılır fikri olan var mı ? bende başvurmayı planlıyorum fakat thy nin kendi sitesinde herhangi bir detaya rastlayamadım ?? Msn Sad

Ağustos ayında açılan ilana başvurmuş adayların mülakatlarıdır bunlar.Yeni ilan açılacak deniliyor ancak zaman ile ilgili bir bilgi yok.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ocak 2010       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
18 yaşndayım .hostes olmak istyrum.turizm otelcilik lisesinde okumaktym son senem mezun olacğm.1.68 boy 50 kilo .inglzcem orta seviyeye yakın
bana yardımcı olur musunz?teşekkürler...
Sponsorlu Bağlantılar
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
22 Ocak 2010       Mesaj #13
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

18 yaşndayım .hostes olmak istyrum.turizm otelcilik lisesinde okumaktym son senem mezun olacğm.1.68 boy 50 kilo .inglzcem orta seviyeye yakın
bana yardımcı olur musunz?teşekkürler...

Şartlarınız uysada 20 yaşında olmanız gerekmektedir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Şubat 2010       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar 20 yasında meslek lısesı mezunu aö halkla ılıskıler 1.sınıf ogrencısıyım.hosteslık ıcın su anda dil kursuna gidiyorum orta sevıyenın uzerınde ıngılızceye sahıbım.boyum 187 kılom 60.tek hedefım hosteslıkti bu aralar fazla uzun oldugumu düşünüyorum.maxımum boy sınırı nedır ? aydınlatırsanız memnun olurum saygılar..
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
5 Şubat 2010       Mesaj #15
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

merhabalar 20 yasında meslek lısesı mezunu aö halkla ılıskıler 1.sınıf ogrencısıyım.hosteslık ıcın su anda dil kursuna gidiyorum orta sevıyenın uzerınde ıngılızceye sahıbım.boyum 187 kılom 60.tek hedefım hosteslıkti bu aralar fazla uzun oldugumu düşünüyorum.maxımum boy sınırı nedır ? aydınlatırsanız memnun olurum saygılar..

Üst boy sınırı şirkete göre değişir.Ama Yaşlanma payından dolayı zaten ölçümlerde bir kaç cm oynuyor.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Şubat 2010       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba hostes alımları basladı ama boy ve kılonun nekadar olması gerekıyor hangıolculere sahıp olunması gerekıyor bılgı verırırsenız çok sevınırım tesekkurler...
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
10 Şubat 2010       Mesaj #17
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

merhaba hostes alımları basladı ama boy ve kılonun nekadar olması gerekıyor hangıolculere sahıp olunması gerekıyor bılgı verırırsenız çok sevınırım tesekkurler...

Bayanlarda boy alt sınırı 160 dır.Boy eksi 100 ve çıkan sonuca -20 +2 formülüyle istenen kiloyu bulabilirsiniz.

Bu formülü örneklersek;boyunuz 170 kilonuz 46 olsun.170-100=70.....

Bu 70 sonucuna göre en alt kilo sınırınız 50 kg üst sınırı 72kg...

(Erkeklerde üst sınırı bulmak için +5 eklenir)

Ancak yaşlanma payı ve uçak basıncı ile 3-4 cm eksik ölçülür boyunuz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Şubat 2010       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya bu yaz civarında hostes alımı olacakmı?? cidden tek isteğim bu,bana yardımcı olun
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
12 Şubat 2010       Mesaj #19
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

ya bu yaz civarında hostes alımı olacakmı?? cidden tek isteğim bu,bana yardımcı olun

Alımlar devam edecek.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2010       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hostes alımı oldugunu duydum gercekten bu ısı cok ıstıyorum ve severek yapacagımıda dusunuyorum bırdaha kı alımlar ne zaman olur